artık bıktım sivilceleri kapatmaktan :( yardım ....

Aynı kendimi gördüm, 19 yaşındayım. Sivilceyle çok erken yaşta tanıştım, ergenliğe girmeye başladığım ilk zamanlar 11-12 yaşlarında hem de. ve akabinde o kadar erken yaşta kapatıcı sürmeye başladım çünkü sadece ben de sivilce vardı ve kompleks yapmıştım kendi kendime bunu, gerçekten daha da artıyor kapatıcıyla, sonra 14 yaşında mineral makyajla tanıştım, ve 19 yaşıma gelene kadar mineral makyaj yaptım, ilk 3 yıl i.d. diye bir marka kullandım, ama o kadar da memnun kalmadım şimdi everyday minerals kullanıyorum 2 yıldır, çok sağlıklı, içinde kimyasal yok, son kullanma tarihi de yok doğal olduğu için, sivilcelerimi dizginlediler hem de ilk zamanlarda kullandığım dandik şeylerin yüzümdeki yorgunluğunu silip attılar, son 2 aydır felan nerdeyse kapatmıyorum hiç, çünkü sivilcelerden kurtuldum.

Neyse gelelim asıl mevzuya, ocak şubat gibi deli gibi arttı sivilcelerim iyicene, hem üniversiteye başlamışım millet bana ergen gözüyle bakıyor, ergenlikten sıyrılamamışım gibi, ve gerçekten yorulmuştum artık ben de kapatmaktan. Kükürt sabunu kullandım 1 ay kadar, yok geçmedi, kuruttu çok garip birşey yaptı hem yağlı gibi gözüküyor hemde kupkuru gözüküyor, dengesiz birşey oldu. Zaten clean&clear nivea vb gibi markaların toniklerini losyonlarını felan hayatta kullanmam, kullandığım an daha da arttırıyor, hem de alerjik bir sivilce olarak, normal sivilceden çok daha farklı çıkıyordu onları sürdüğümde. O yüzden doğal şeyler arıyodum, kükürtlü sabun doğal bir şey ama ben de hayal kırıklığı oldu.

Martın başı gibi cleocin t kullanmaya başladım. 3 ay çok düzenli kullandım, sabah akşam öğle kullandım ve cleocin t sayesinde sivilcelerimden kurtuldum, ciddi ciddi kurtuldum izlerinden de kurtuldum zamanla geçtiler, ilk bir ay numismed sabun da kullandım (sabunsuz bir sabun) ve doktorlar da öneriyor sivilce problemi olanlara. Ve abur cuburu tamamen hayatımdan çıkardım, akşamları sadece bir ısırıklık kadar çikolata yiyorum aylardır, tatlı ihtiyacımı bastırmak için. Cips kek vb. hepsini tamamen çıkardım, garip gazlı ve kimyasal dolu içeceklerini de çıkardım, hazır meyve suları da dahil. Tamamen düzenli beslenmeye başladım kıştan beri.
Yani bunlar bana iyi geldi. Sen de uygulayabilirsin bakarsın sana da iyi geliyor mu diye, sonuçta herkesin sivilce nedeni farklı oluyor.
Neyse, sivilcelerimin çok çok azaldığı bir sabah aynada kendi kendime dedim ki suratımı özlemişim be dedim, yıllardır üstünde sivilceler, sivilcenin de üstünde kapatıcılar, doğal kendi tenimi hücrelerimi gözeneklerimi özlemişim dedim kendime. İnşallah darısı senin başına olur.

çoook çoook teşekkür ederim.ben de fark ettim şu sıralar benim çikolata yemelerim arttıkça sivilcelerim de artıyor. şu mineral makyajı bilmiyordum.. tekrardan çooook teşekkür ederim. kendime doğal tenimi görme yolları gözükür inşallah ....

canım aynı sıkıntı benim kardeşimde de vardı baya uğraşık ama geçmek bilmedi cildiye ye de gitti ve kullandığı ilaçlar da işe yaramadı.şimdi yediklerine dikkat ediyo ve duydunmu bilmiyorum.ersağın termal çamuru ve akne losyonunu kullanıyo tamamen bitkisel içerikli.şimdi çok şükür çok iyi cildi tertemiz oldu.sana da tavsiye ederim canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…