- 18 Mart 2010
- 117
- 22
- 98
- 37
- Merhaba arkadaşlar, gerçekten artık kilo vermemekten cok sıkıldım, maalesef her dıyet deneyımım pazartesı başlayıp salı gunıu ıradesizliğim ile bıttı, aslında cok kılolu bırı degılım ama yıne de 173 boyunda 70 kılo olmak baya bır can sıkıcı, ve kilo problemım bolgesel daha cok, basen kısmından alıyorum kiloyu, lise donemnlerınde 78 kıloya kadar cıktım ama unıversıteyı bırıncı sınıfta duzenlıu spor daha dogrusu gunde 5 saat :) yaparak 8-9 kılo verdım 4 sene oluyor uzerınden, fakat ıdeal kılom olm 63 e bı turlu ulasamıyorum, acayıp bır tatlı krızım gelıyor, ayrıca evde annem saolsun oldukça istah açıcı yemekler yapıor
artık unıversıyteyı bıtırdım nişanlandım ve eylul de kısmet olursa dugunum olacak,kendımi gelinlik içinde muhtesem hısstemek ıstıyorum,ayrıca balayında kendıme guvenli bı sekılde kısa sortlar mını etekler gıymek ıstıyorum, gercekten pıskolojım bozulmak uzere, iradesızlıgıme cok kızıorum, 2 haftadır plates yapıorum ama yeme de bıazalmayok,sankı ac kaldıgımda bayılacak gıbı oluyorum ellerım tıtrıyor , 15 gun sonra nişanlım gelecek ve bı turlu zayıflıyamadım, acılen bu 2 hafta ıcınde 4- 5kılo vermek ıstıyorum, ama nerdee, lütfen yardımcı olun vee zayıflıyayım artık kızlar bıktım ,usandım,..