Ben duymadım canım öyle bir şey, tam tersine eskilerimiz özellikle egeli bayanların güzellik sırlarından birisidir zeytin yağı. Hatta zeytin işiyle uğraşan bir akrabamız saf zeytin yağından kendisine sabun yapıyor onu kullanıyor. Saçları gayet sağlıklı ve canlı. Ama sabun saçlarımı çok kuruttuğu için bana direk saf zeytin yağını da sürebileceğimi söylemişti.
Kürü 8 hafta uygulayıp devam ettirememiştim. İki hafta önce yine başladım. Saçımı uzun zamandır düzleştirmedim. O yüzden ne kadar uzadığını bilemiyorum. Saç kırıkları için de gliserin yağına başladım
ben cevap verebilirim bu konuya
şampuanımın içinde çam terebentin vardı her duşta onunla yıkıyordum
ek olarak karışık yağ bakımı ve sinameki yaptım 6 kür
7 cmye kadar uzadı saçlarım
ben cevap verebilirim bu konuya
şampuanımın içinde çam terebentin vardı her duşta onunla yıkıyordum
ek olarak karışık yağ bakımı ve sinameki yaptım 6 kür
7 cmye kadar uzadı saçlarım
Maşallahhh çok güzel uzamış benim birbuçuk ayda üç cm uzamıştı... Sanırım senin saç yapından kaynaklanıyor.. Ekstra olarak lavanta çayı içmiştin , başka bir şey yaptın mı???
Maşallahhh çok güzel uzamış benim birbuçuk ayda üç cm uzamıştı... Sanırım senin saç yapından kaynaklanıyor.. Ekstra olarak lavanta çayı içmiştin , başka bir şey yaptın mı???
benim saçım normalde de hızlı uzar bir ay 2 buçuk cm falan.bi ara uzaması yavaşlamıştı sonra tekrar atağa geçti.
yağ bakımı çam terebentin şampuanı sinameki ve lavanta
yaptıklarım bunlar