Her hafta yaptığım bakımları burda paylaşacağım. Fotoğraf eklemek istedim. Fena halde taktım uzatmayaHatta kesmese mydim diyorum
Uploaded with ImageShack.us
bence saçların uzun
bencede saçların uzun..ayrıca canlı ve sağlıklı görünüyolar..bence bu kadar kafana takma (ki takıcak bişeyde yok)..hem streste olumsuz etkiler..
sen bunamı kısa diyosun .d benimkileri görsen hiç saç yok dersn .d .p
benım sacları cok cabuk uzar bunun baska bır nedenı var mı bılmıyorum ama ben donem donem sampuanıma koydugum bemıks evıgen bepanthen ampullere baglıyorum
Sarımsaklı şampuanı denedim. Hiç koku yoktu. Ama yine de döküldür biraz saçlarım.
Canım bnce saçlarınla bu kadar fazla uğraşma. Biraz kendi haline bırak saçın kendi yağıyla beslenmesi daha sağlıklı her duyduğun seyi şacına uygulaman daha kötü sonuç verebilir. Ben de senin gibiydim saçlarımda çok kırık vardı sürekli maşadan fönden dolayı. Yaklaşık 4 aydır saçlarımı kurutma makinasıyla bile kurutmuyorum. Sampuanıma çam terebentn ekledim -bu arada şampuanım bioblas- duştan sonra saçlarımın nemini alıp örüyorum tek yaptığım bu. Ve saçlarım 4 ayda 4 parmak uzadı ve sağlıklı görünüyor dökülme vs. kalmadı. Eğer yağ kullanacaksan da sürekli aynı yağları kullan değiştirme yoksa kaş yapıyım derken göz çıkartırsın. Bu arada 2 haftada bir saf zeytin yağıyla masaj yapıyorum saçımın tamamına havlu sarıp 2-3 saat bekliyorum bu sayede saçlarım daha yumuşak oluyor ve elektriklenme, kabarba kalmıyor su dalgası oluyorSana da bunları öneririm canım saçını biraz rahat bırak kuruyken tarama, sıkı sıkı tokayla bağlama, her duyduğun şeyi uygulama -çünkü her saç tipi farklı, aynı sonucu alamayabilirsin- saçlarını sev ve düzenli beslen zaten kendiliğinden değişimi fark edeceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?