Saç Uzatma Yöntemleri Artık Benim de Saçım Uzasın!

FaCiA

Kardan bayan eriyo! :)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
345
2
96
Ankara
Merhabalar herkese...
Nedense konu açmak istedim, belki uğur getirir de artık şu saçlarımı istediğim boya getirebilirim diye.
Kendimi bildim bileli saçım ya kısa ya da orta boyda. Veya tam uzamaya başlar hooppp makas doğru kuaförde alırım soluğu. Çünkü sık düzleştirici, maşa vs. kullandığım için saçlar hem uzar hem uzamaz öyle cansız cansız salınırlar tepemde. Ben de kırık saça dayanamadığım için kesmeyeceğim desem de dayanamayıp kestiririm Aynı dün olduğu gibi...
Saçlarım şekil almıyor, o yüzden mecburen düzleştirici kullanıyorum ama dün karar verdim. Uzunca bir süre vedalaştım onlarla Bakım kürleri uygulamaya başlamıştım saçımı kesmeden önce, bir umut saçlarımı kurtarırım da kestirmek zorunda kalmam diye ama olmadı..
Bugün saçıma çam terebentin, hint yağı, susaM yağı ve badem yağı karışımı sürdüm diplere. Uçlara da yine bunları ama çam terebentin olmayacak şekilde. Sonra da ısırgan otu özlü şampuanımla yıkadım.
Haftada bir de sinemakili kürü uyguluyordum zaten. Ona da devam edeceğim. Ayrıca glissin sarı saç bakım maskesini kullanıyorum yıkadıktan sonra. Bir de ısıya karşı koruyucu sıvı saç kremini..
Fotoğrafı saçım uzayınca koymayı düşünüyorum, dünkü haliyle fotoğraf çektim zaten.
Bu kez olsun yaa kafayı yiyicium

Son düzenleme:
Her hafta yaptığım bakımları burda paylaşacağım. Fotoğraf eklemek istedim. Fena halde taktım uzatmaya Hatta kesmese mydim diyorum

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
bence saçların uzun

Ağzından bal damlıyor, çook teşekkür ederim. Bu fotoğrafta biraz uzun görünüyor, evet. kestirdikten hemen sonra bu. V şeklinde olduğu için ve yanlardan kat verdiğim için aslında bakınca kısa görünüyor. Neyse kestirdiğim için canlanacağını ve yaptığım bakımlarla daha sağlıklı uzayacağını düşünerek avutuyorum kendimi.
Bugün de şampuanıma sarımsak kattım. Yarın sinemaki günüm. Sarımsaklıyla yıkayacağım, bakalım nasıl olacak.
Bu arasa bu sinemakiyi haftada iki uygulayan oldu mu? :26:

bencede saçların uzun..ayrıca canlı ve sağlıklı görünüyolar..bence bu kadar kafana takma (ki takıcak bişeyde yok)..hem streste olumsuz etkiler..

bencede saçların uzun..ayrıca canlı ve sağlıklı görünüyolar..bence bu kadar kafana takma (ki takıcak bişeyde yok)..hem streste olumsuz etkiler..

Teşekkür ederim. Kırıklar kestirince azaldı bir de sitede gördüğüm bakımları uyguluyorum ondan olsa gerek. Haklısın ah bi de bunu kendime anlatabilsem

sen bunamı kısa diyosun .d benimkileri görsen hiç saç yok dersn .d .p

Canım belimin aşağısına kadar saç isteme çılgınlığımdan dolayı evet buna kısa diyorum
Bi de kestirdiğim için isyanlardayım böyle

Uzatacağızzz, hepimiz birer Rapunzelll olacağıızzzz! (şu son ifadeyi sırf saçlardan dolayı ekledim ama bu şeker ne yapıyor anlamış değilim )

Az önce sinemaki kürünü uyguladım. Bu 4. haftam. Bakalım neler olacak

benım sacları cok cabuk uzar bunun baska bır nedenı var mı bılmıyorum ama ben donem donem sampuanıma koydugum bemıks evıgen bepanthen ampullere baglıyorum

benım sacları cok cabuk uzar bunun baska bır nedenı var mı bılmıyorum ama ben donem donem sampuanıma koydugum bemıks evıgen bepanthen ampullere baglıyorum

Yapı meselesi herhalde canım. Benimki de yavaş uzuyor denemez ama şekillendiricilerden olsa gerek uzadıkça kopuyor inceliyor o yüzden de uzadığı belli olmuyor gibi geliyor bana.

Sarımsaklı şampuanı denedim. Hiç koku yoktu. Ama yine de döküldür biraz saçlarım.

Sarımsaklı şampuanı denedim. Hiç koku yoktu. Ama yine de döküldür biraz saçlarım.

Canım bnce saçlarınla bu kadar fazla uğraşma. Biraz kendi haline bırak saçın kendi yağıyla beslenmesi daha sağlıklı her duyduğun seyi şacına uygulaman daha kötü sonuç verebilir. Ben de senin gibiydim saçlarımda çok kırık vardı sürekli maşadan fönden dolayı. Yaklaşık 4 aydır saçlarımı kurutma makinasıyla bile kurutmuyorum. Sampuanıma çam terebentn ekledim -bu arada şampuanım bioblas- duştan sonra saçlarımın nemini alıp örüyorum tek yaptığım bu. Ve saçlarım 4 ayda 4 parmak uzadı ve sağlıklı görünüyor dökülme vs. kalmadı. Eğer yağ kullanacaksan da sürekli aynı yağları kullan değiştirme yoksa kaş yapıyım derken göz çıkartırsın. Bu arada 2 haftada bir saf zeytin yağıyla masaj yapıyorum saçımın tamamına havlu sarıp 2-3 saat bekliyorum bu sayede saçlarım daha yumuşak oluyor ve elektriklenme, kabarba kalmıyor su dalgası oluyor Sana da bunları öneririm canım saçını biraz rahat bırak kuruyken tarama, sıkı sıkı tokayla bağlama, her duyduğun şeyi uygulama -çünkü her saç tipi farklı, aynı sonucu alamayabilirsin- saçlarını sev ve düzenli beslen zaten kendiliğinden değişimi fark edeceksinn

Saçının uzamasına sevindim :)
Her duyduğum şey denemez aslında, daha önce de uyguladığım şeylerdi bunlar sarımsak hariç. ben de fönle kurutmuyorum artık. kuruyken taramıyorum ve evde saçımı örüp dolaşmaya başladım
Teşekkür ederim önerilerin için

Saçımı düzleştirmedim henüz ama uzamış gibime geliyor :) biraz daha zaman geçsin, şu sinemaki bakımıma ara verey,m fotoğraf paylaşırım fark görürsem :)

uzun saç istiyosanız tek tavsiyem; şampuanınızın içine çamterebentin esansından sadece 1 kapak koyun fazla koymayın su gibi olur... başkada bişeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…