• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri artık benim de gelinliğim var

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
ben gelinliğimi hazır aldım düğüne bir ay kala provaya gidicem sadece

Eklentiler

• $IMG_1463.jpg
    $IMG_1463.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 144
Hayir olsun canim.

Ben daha cok prenses modellerine bayiliyorum:)

Güzel bir model ben beğendim :40: üzerinizde görseydik daha güzel olurdu :)

evet üzerinizde görseydik daha güzel olurdu ama genel olarak beğendim.mutluluklar canım.

provaya gidince cekerim üzerimde :) aldıgım yerde cekmek yasaktı eve geldım gıymeden astım fotografını cektım

Melocum hayırlı olsun , böyle dümdüz gelinlikler benim tarzım degil ama üstte güzel durabilir tabiki, içine sinmesi önemli mutluulklar dilerim :nazar:

Bende çok beğendim mutlulukla giy canım gelinliğini, kalın dantelli bir duvak çok hoş durur.

ben gelinliğimi hazır aldım düğüne bir ay kala provaya gidicem sadece

Merhaba,
Özel mesaj kutumdaki düğün fotoğrafçısı mesajınızla ilgili yazdım, size sorduğunuz soru ve tüm detaylar için bilgi vermek isterim, e-posta bırakırsanız özel mesaj ile mail adresinize yazacağım. Ben mesaj atamıyorum şuan sanırım.
Görüşmek üzere,

Sanırım bu gelinlik, ben beğendim, güzelmiş. Gösterişli bir duvak yakışacaktır.
Evet bu gelinlik :) duvak konusunda gercekteb fikrinize ihtiyacim var kafamda belirli bir model yok

33.jpg

Bende çok beğendim mutlulukla giy canım gelinliğini, kalın dantelli bir duvak çok hoş durur.
Duvagi aldim eteklerindeki islemelerden var ama model konusunda hic bir fikrim yok

Maliyeti ne oldu acaba size ?
Ben gelinligi oleg cassinide indirimden aldim duvagi ile 1350 ye mal oldu

aslında benimde pek tarzım değil benimki bu tarz bişey olmucak ama önemli olan senin beğenmen mutlulukla giyin canım:)

Sanırım bu gelinlik, ben beğendim, güzelmiş. Gösterişli bir duvak yakışacaktır.

33.jpg

bu çok hoş. aklımda şöyle olsun böyle olsun diye düşündüğüm bir model yok ama sanırım ben yine sadelikten yana olucam. çok kabarık olmamalı :)

aslında benimde pek tarzım değil benimki bu tarz bişey olmucak ama önemli olan senin beğenmen mutlulukla giyin canım:)

Tarz degil vucuduna yakisan onemli aklinda olsun vucudun kaldirmiyorsa komik goruntuler cikiyor ortaya

Çok güzelmiş canım hayırlı olsun güle güle giy.[/QUOTE

Tesekkur ederim

bu çok hoş. aklımda şöyle olsun böyle olsun diye düşündüğüm bir model yok ama sanırım ben yine sadelikten yana olucam. çok kabarık olmamalı :)

Prenses model fransiz dantel olacak diye girdim denedigim 3 gelinlik icinden bana en cok bu yakisti kisa boylulara kabarik pek yakismiyor bide zayif olunca gelinlik beni giymis gibi oldu ama bunlara hic kulak asma moda evine git gozune kestirdiklerini dene aynaya baktiginda gozune guzel ve vucuduna uyan hangisi ise onu al

orası tabiki öyle ama hiç tarzım olamayan bişeyide sırf yakışacak diye giyinemem bi gelinlik için değil herşey için geçerli zevk meselesi tabi

Back