artık bende anne kokuyorum...

güle güle büyüt canım minik kuzunu.sen de en kısa zamanda toparlanırsın.ikinizi de öpüorum..

ne güzell... opuyorumnanaktan rabbim sağlıklı uzun ömürler wersin minik kuzuya...sütün de artar inşallah sıkma kendini..

harikaa dimii...opuyorumnanaktan sağlıkla sıhhatle büyüt kuzunu inşaAllah:1hug:

saglıkla buyutursun ınsallah butun melekler korusun bebegını...

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, tez zamanda toplanırsınız inşallah ikinizde, darısı bizim başımıza artık.

çok sağolun arkadaşlar, birde sütüm gelse Allahın izniyle, şu mamalardan kurtarsam bebeğimi ozaman çok rahatlıycam ama, bebek hiç doymuyor sanki. Sürekli ağzı açık sağa sola saldırıyor. okadar üzülüyorum ki, nolur dua edin sütüm gelsin arkadaşlar. şimdi araştırayım bakalım. mutlaka forumda sütün artması için yazılmış birşeyler vardır. Hepinizi öptüm

canım benim bildiğim meyve hoşafı çok yararlıdır süt için, sen araştır tabiki, hatta en iyisi doktoruna danış, tez zamanda sütün çoğalır inşallah

Hayırla sağlıkla uzun ömürler dilerim Annesine babasına vatanına milletine faydalı olur inşallah :)

Allah sizlere bağışlasın inşallah . .bizimkilerde yolda darısı başımıza . .hayırlı evlat olurlar inşallah bebelmiz . .

X