Artık ben de üniversiteliyim!

tebrikler canım.....kendi ögrendigim gün aklıma geldi....bakamamıştım ekrana annem bakmıştı...diz kapaklarım öyle titriyordu ki....bugün bile aklımda....yalnız o günler cabuk geciyor kıymetini bilerek oku....birde bakıyosun okul bitmiş.....tekrar kocaman tebrik ediyorum başarılar...

hayırlı olsun,üniversite yılları çok güzeldir,kıymetini bil,bir daha geri gelmiyor malesef.Çok sevindim

Maix'cim tebrik ederim.İstanbul olmamasına üzülme bence.Bölümün de gayet güzel.Bursa'da ona keza.İzmir'e de 4-5 saat uzaklıkta.Hayırlısı olsun,tekrar tebrikler üniversiteli.alkisalkisalkis

Maix'cim tebrik ederim.İstanbul olmamasına üzülme bence.Bölümün de gayet güzel.Bursa'da ona keza.İzmir'e de 4-5 saat uzaklıkta.Hayırlısı olsun,tekrar tebrikler üniversiteli.alkisalkisalkis

Teşekkürler canım benim :)) hala inanamıyorum ya , ben hiç güzel bir yer olacağını sanmıyordum ohaoldumsmile

Tebrik ederim maix başarılarının devamı gelir inşallah:hooray:

Tebrikler.. Bursalıyım bir çok şehir gezmeme rağmen Bursa number one:1closedeyes: pişman olacagını hiç sanmam hayırlısı alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…