Artık ben buraya eşimle ilgili başlık açmaktansa yoruldum çok mutsuzum

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
37
Kızlar eşimle ilgili eski konuları bilenler bilir.bir süredir çocuk denemedi yapıyoruz inanın o kadar üzüldüm ağladım ki insanın eşinin anlamaması ne kötü. Bir hap kullandım yumurta gelişimi için hassaslaştırıyor bugğn deneme günümüzdü.ağrımda var sürekli senin yüzünden olmuyor senin çocuğun olmaz diyip durdu.vajinismus geçmişim var ama yendim kendini sıkıyorsun vücudumu az birsey hareket ettireyim yapmadıgı hakaret kalmıyor.ilişki sonrası spermler dışarı çıkıyor.benim yüzümden miş.o kadar ağrım da olduki ilaç tan sanırım gözümden yaş geldi.beni destekleyeceğine ağrımıyor sen kendin öyle zannediyorsun hiç birse y bildiğin yok diyor. Ama inanın zor dayandım çok aşırı ağrım oldu

siz ilişkiyi iş olarak görüyorsunuz karı koca.çoçuk yapmak için ilişkiye girilmez zevk almak için girilir çoçuk yapılır.bence zorlamayın kendinizi. zevk almaya bakın çoçuk için tüp bebek deneyin yada oluruna bırakın
Hiç zevk almıyorum Zevk almak zorundaymışım başka karınlar olsa zevk alırmış sürekli bu tarz laflar bende bu kadar yapıyorum artık diyorum

3yil çocuğum olmadı bir gün çocuk için ilişkiye girmedik girmezdikte zaten bir gün eşim bana senin yüzünden yada ona ben senin yüzünden demedim adam resmen psikolojik baskı uyguluyor bide ondan cocukmu düşünüyorsun
Artık ciddi anlamda sorgulamaya başladım hatta tedaviyi bile uygulamamayı düşünüyorum

Hiç zevk almıyorum Zevk almak zorundaymışım başka karınlar olsa zevk alırmış sürekli bu tarz laflar bende bu kadar yapıyorum artık diyorum
zorla yapma. görev olarak düşünme.zorla zevk almayı bırak yapmak zorunda degilsin eşin olsa dahi.kadınlarda erkekler gibi canı istediğinde yapmalılar. o zaman gayet zevk alınıyor.

Ya insan demez mi canın ağrıyordur doğru destekler. Benim eşim sen yalan söylüyorsun senin zevk Alman lazım seninle ilişkiye girmek bana eziyet gibi .bacağımı şöyle yap kolunu şöyle tut belini şuraya koy bir cm oynatsam hakaretler yine başlıyor

zorla yapma. görev olarak düşünme.zorla zevk almayı bırak yapmak zorunda degilsin eşin olsa dahi.kadınlarda erkekler gibi canı istediğinde yapmalılar. o zaman gayet zevk alınıyor.
Açıkçası ben zevk alacağımı düşünmüyorum çünkü benim eşim ben ne yapsam beni küçük görüyor

Artık ciddi anlamda sorgulamaya başladım hatta tedaviyi bile uygulamamayı düşünüyorum
Bence öyle davranan birinin nasıl bir baba olacağını gözden geçirerek iyi düşün ya çocuk olmaması dünyanın sonu değil ki adam iyi olsa gezin tozun eğlenin birbirinizi ne kadar sevdiğinizin farkına varın hayal kurun çocuk zaten stres olmayınca kendiliğinden oluyor ama onun o davranışı senide strese sokuyor muhtemelen sorun bende diye yakiniyorsun buna izin verme

abla üzmek istemem ama eşiniz hiç sağlam papuç değil Allah vermiyosa bi bildiği var diye düşünmeden edemedim Allah yardımcın olsun

Zorla evlendirilenleri falan söylemlerimin dışında tutarak konuşuyorum. Nasıl adamlarla evleniyorsunuz arkadaşım ! Hiç mi tanımıyorsunuz flört sevgililik dönemlerinde

Ya insan demez mi canın ağrıyordur doğru destekler. Benim eşim sen yalan söylüyorsun senin zevk Alman lazım seninle ilişkiye girmek bana eziyet gibi .bacağımı şöyle yap kolunu şöyle tut belini şuraya koy bir cm oynatsam hakaretler yine başlıyor
afedersinde eşin öküzün teki gibi. o kendine baksın. seni şişme bebek mi sanıyo.

Bence öyle davranan birinin nasıl bir baba olacağını gözden geçirerek iyi düşün ya çocuk olmaması dünyanın sonu değil ki adam iyi olsa gezin tozun eğlenin birbirinizi ne kadar sevdiğinizin farkına varın hayal kurun çocuk zaten stres olmayınca kendiliğinden oluyor ama onun o davranışı senide strese sokuyor muhtemelen sorun bende diye yakiniyorsun buna izin verme
Ben daha önce demiyordum artık bu kadar diyorum ya bu kadar oluyor olursa olur olmazsa olmaz diyorum çünkü o bana iyi davranmıyor

Zorla evlendirilenleri falan söylemlerimin dışında tutarak konuşuyorum. Nasıl adamlarla evleniyorsunuz arkadaşım ! Hiç mi tanımıyorsunuz flört sevgililik dönemlerinde
Evlenince tamamen değişti sadece bana karşı böyle dışardan bakan için ise tam tersi

X