- Emoji Skoru
- 1.889
- Puanlar
- 63
Kızlar merhabalarr
Kendimi diyete/bana göre kısıtlamaya hazırlamam çok zaman aldı. Artık hazırım.
Sağlıklı beslenme ve kilo verme toparlanma kendime dönme sürecime başlıyorum
Burayı günlük gibi kullanacağım sizlerden katılan olursa da yol arkadaşlarım olmuş olur
Bir diyetisyen ile ilerlemiyorum, tamamen elimden geldiğince ve diyetisyene gittiğim dönemden aklımda kalanlarla deneyeceğim.
Şuan 71.50 kilom. Yeni tartıldım anlık veri:)
Hedef kilom 50, en iyi hissettiğim kilom oydu. kendime bir zaman biçmedim çünkü niyetim yeter ki bozmadan gideyim ve en kötü hali bile her şeyi boğulurcasına yemekten iyidir mantığıyla elimden geleni yapmak. Aylık hedef idealini ya da gerçekçisinin de ne kadar olduğunu bilmiyorum açıkçası.
Bu yıl:
Elimden gelen en kısa sürede istediğim kiloya - fiziğe ulaşacağım
İşi işte bırakacağım
Kendime özen göstereceğim
Saç bakımlarıma dönüp, saçlarımı uzatıp gürleştireceğim
Yüz yogası/ gua sha artık ne varsa yüzümle ilgileneceğim
Evde yapılabilecek egzersizlerden ilerleyebilirim çünkü spora gitme şansım yok iş saatlerim düzensiz. Leslie ve türevlerine falan bakacağım.
Başlıyorummmmmmmm
benimle misiniz 
Kendimi diyete/bana göre kısıtlamaya hazırlamam çok zaman aldı. Artık hazırım.
Sağlıklı beslenme ve kilo verme toparlanma kendime dönme sürecime başlıyorum
Burayı günlük gibi kullanacağım sizlerden katılan olursa da yol arkadaşlarım olmuş olur
Bir diyetisyen ile ilerlemiyorum, tamamen elimden geldiğince ve diyetisyene gittiğim dönemden aklımda kalanlarla deneyeceğim.
Şuan 71.50 kilom. Yeni tartıldım anlık veri:)
Hedef kilom 50, en iyi hissettiğim kilom oydu. kendime bir zaman biçmedim çünkü niyetim yeter ki bozmadan gideyim ve en kötü hali bile her şeyi boğulurcasına yemekten iyidir mantığıyla elimden geleni yapmak. Aylık hedef idealini ya da gerçekçisinin de ne kadar olduğunu bilmiyorum açıkçası.
Bu yıl:
Elimden gelen en kısa sürede istediğim kiloya - fiziğe ulaşacağım
İşi işte bırakacağım
Kendime özen göstereceğim
Saç bakımlarıma dönüp, saçlarımı uzatıp gürleştireceğim
Yüz yogası/ gua sha artık ne varsa yüzümle ilgileneceğim
Evde yapılabilecek egzersizlerden ilerleyebilirim çünkü spora gitme şansım yok iş saatlerim düzensiz. Leslie ve türevlerine falan bakacağım.
Başlıyorummmmmmmm