• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık başlıyorum❤️

• Konu Sahibi Konu Sahibi monoi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

monoi

🥂
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.889
Puanlar
63
Kızlar merhabalarr💕

Kendimi diyete/bana göre kısıtlamaya hazırlamam çok zaman aldı. Artık hazırım.
Sağlıklı beslenme ve kilo verme toparlanma kendime dönme sürecime başlıyorum❤️
Burayı günlük gibi kullanacağım sizlerden katılan olursa da yol arkadaşlarım olmuş olur😊

Bir diyetisyen ile ilerlemiyorum, tamamen elimden geldiğince ve diyetisyene gittiğim dönemden aklımda kalanlarla deneyeceğim.

Şuan 71.50 kilom. Yeni tartıldım anlık veri:)

Hedef kilom 50, en iyi hissettiğim kilom oydu. kendime bir zaman biçmedim çünkü niyetim yeter ki bozmadan gideyim ve en kötü hali bile her şeyi boğulurcasına yemekten iyidir mantığıyla elimden geleni yapmak. Aylık hedef idealini ya da gerçekçisinin de ne kadar olduğunu bilmiyorum açıkçası.

Bu yıl:
Elimden gelen en kısa sürede istediğim kiloya - fiziğe ulaşacağım
İşi işte bırakacağım
Kendime özen göstereceğim
Saç bakımlarıma dönüp, saçlarımı uzatıp gürleştireceğim 🥳
Yüz yogası/ gua sha artık ne varsa yüzümle ilgileneceğim
:KK53:
Evde yapılabilecek egzersizlerden ilerleyebilirim çünkü spora gitme şansım yok iş saatlerim düzensiz. Leslie ve türevlerine falan bakacağım.

Başlıyorummmmmmmm ❤️ benimle misiniz 🥲

Ay ne güzel ya bende zayıflamak asırı kiloluyum hamilelikte asırı aldım sonra psikolojik yemeğe başladım engel olamadım şimdi vermek istiyorum ama motivasyonum olmayınca hemen bıraksam diyorum aynalara bakamıyorum renkli giyemiyorum eşimden bile utanıyorum asırı kıloluyum diye nolur yardımcı olalım hepımız birbirimize

Ay ne güzel ya bende zayıflamak asırı kiloluyum hamilelikte asırı aldım sonra psikolojik yemeğe başladım engel olamadım şimdi vermek istiyorum ama motivasyonum olmayınca hemen bıraksam diyorum aynalara bakamıyorum renkli giyemiyorum eşimden bile utanıyorum asırı kıloluyum diye nolur yardımcı olalım hepımız birbirimize
Aşkolsun❤️ utanacak ne var doğumdan sonra kilo çok normal. Ayrıca normal bir kilo da utanılacak bir şey değil💕 kendimiz için başaracağız ❤️❤️❤️ tartıldınız mı?

Evet ya kılom 105 daha önce 110daydım diyet yaptım 105 de kaldım

Evet ya kılom 105 daha önce 110daydım diyet yaptım 105 de kaldım
Diyetisyene gidiyor musunuz yoksa benim gibi mümkün olduğu kadar dikkat ederek mi ilerleyeceksiniz? Ben çok sıkı diyete gelemiyorum kendimi kontrol etmeye çalışarak ilerleyeceğim

Evde kendim yapiyorum boş zamanım olursa spor yapiyorum evde yediğime dikkat ediyorum öyle

Back
X