• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

nefes alamıyorum şuan, canım yandı seninle birlikte...
allah sabır versin canım benim... sabır versin sana...

inanılmaz üzüldüm kelimeler ne senin acını dindirir ne üzüntümü ifade edebilir....

bu senin sınavın canım benim lütfen isyan etmeden tevekkül ederek bu sınavını geç ve unutma şehitlik bir insanın ulaşabileceği en güzel mertebedir..

bir insan şehit olduğunda duyduğu acı sivri sinek ısırması kadarmış...
onun adına mutlu ol o sorgusuz sualsiz en yüksek mertebeye ulaştı cennete gitti...
mevlam acılarına katlanma gücü versin evladın için dik durmalısın :(

başiniz sağ olsun.

allah sabır versin sizlere

inanki çok üzüldüm cnm mekanı cennet olsun inşallah.

sana ve evladın güç versin yüce rabbım amin

merhaba.artık asker eşi değil şehit eşiyim demişsin. sen şehit asker eşisin.lütfen asker eşleri topiğine gel. acını paylaşalım. ALLAHIM sabır versin.

canım benım ya ALLAH sabırlar versın çok uzuludum bu durumda ne denır nasıl tesellı edılır hıç beceremem sadece sabır dılemekten baska elımızden bırsey gelmıyo

canım eşinin 1 yılı dolu allah sana sabır yavruna ömür versin ..bende asker eşiyim ilk gün bu yazını okudugumda çok etkilenmişştim hala aynı şeyleri hissediyorum ...mekanı cennet olsun....o hep sizinle canım........

yok ya onlar için söylenecek tek kelime yok ama ne büyük gururdur ki şehit eşisin kelimeler düğümleniyor boğazıma birşeyler söylemek çok zor ama söylememek daha acı geliyor keşke keşke seni teselli edebilecek tek bir kelime bulabilsem ama dayanmak zorundasın minik meleğin için sakın eğme başını öne gözyaşlarına gösterme o hain itlere dik dur canım sağlam dur sen bir şahit eşisin türk kadınısın nolur yıkılma

Bu nasıl bir duygudur ki gururu,acıyı,öfkeyi en dorukta yaşatır.Sabretmek zor biliyorum ama Allah'a sığın yaşam sadece bu dünyadan ibaret değil sakın unutma.
Ve kızınla şehidimizi beklemeye devam et.Sen pes edersen şehidimiz üzülür,o üzülürse biz de üzülürüz.

kelimeler kifayetsiz.........................................
........................................................
...........................................................

sana söyleyecek hiç birşey bulamıyorum arkadaşım.
allah şehidimize gani gani rahmet eylesin.ne mutlu onaki şehit mertebesinde sizleri seyrediyor.
sen şehit eşisin başın dik olmalı o hain itleri sevindirmemelisin.sen ve yavrun hep bu gururla yaşamalısınız.bu acının tarifi yoktur eminim.
inanki çok kötü oldum seni okuyunca. seni düşünemiyorum bile ama sen yürekli olmalısın.kızınıda böyle yetiştir.o da senin gibi dik olmasını öğrensin.onun babası şehit çünkü.o itlerin karşısına nasıl cesur bir şekilde çıktıysa oda hayata öyle cesur çıkmalı.
allahım size ve tüm şehit ailelerine sabır versin.yüreğimiz ve dualarımız hep onlarla.
ŞEHıTLER ÖLMEZ canım.bunu asla unutma.

Allah rahmet eylesin Mevlam sana sabırların en büyüğünü yaşatsın Meleğine uzun ömürlü yıllar nasip etsin..

Allah sabır versin canım,meleğinize sağlıklı uzun ömürler versin.

romeobenayyildizsevgi3pgb8.jpg

71oncevatan.jpg

Tüğlerim diken diken oldu okurken Başın sağolsun güzel kardeşim Allah sabır versin Rabbim yardımcın olsun...

canım okurken tüylerim diken diken oldu,allah ım sana sabır versın..................

canım aradan çok zaman geçmiş ama acısı hala şimdiki gibidir ve inan o sadece senin değil hepimizin şehidi
bende asker eşiyim hemde benim eşim daimi asker... nasıl gurulu bir meslek veben asker eşi olmaktan nasıl guruluyum bilemezsin
ama kalp atışı hep herkseden bikademe fazla
seni çok iyi anlıyorum
askerimiz orda huzur içinde uyudukça allah size sabır ve ömür versin
buvatan senin eşin gibi yiğitler sayesinde var bunu unutma

Canım kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun...

Benım eşimde 6 gundur görevde ne zaman gelır bılmıyorum...

Rabbım sana sabır versın gercekten cok zor...

Back
X