• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

belki üzerinden zaman geçmiş ama acının tarifi için zaman duruyor.Allh sizlere sağlık versin,sabır versin,okurken gözyaşlarım durmadı,alhhım kat kat sabırlar versin,tekrar başınız saolsun:43:

konun üzerinden uzun yıllar geçmiş ancak acısı hiçbirzaman unutulmamıştır eminim..çok üzüldüm :43:..allahım sabır versin..yavrunuza eşinin hediyesine uzun ömürler versin arkadaşım:26:

şafağımın 16 kaldığı bir günde bu konuya rastlamak... üstelik o Şırnakta... içim eridi... tüylerim diken diken...

3.5 sene olmuş siz konuyu açalı... eminim geçmemiştir acısı... Allah'ım sabır versin :14::14:

şimdi manisada olacaktım ben.ankarada değil.soframı hazırlamış kocamı bekliyo olacaktım.bi kaç saat önce arıycaktı.aşkımpilavı önden koyki tane tane olsun diycekti.alınacak bişey varmı dicekti.gelecekti evine kızıyla boğuşucaktı.hadi kalk sıkılmışsındır bi gezelim dicekti.kuzum o kadar iyiydinki o kadar mükemmeldinki ancak böyle bi gidiş yakışırdı sana.ama çok erken aşkım çokkk.daha 28 yaşındaydın aşkım.kızını kurslara götürcektin aşkım.canım ömrümm söz aşkım kızımız gitcek hepsine hemde en güzellerine.asker olcam diyo kızın aşkım sen gittikten sonra.babam gibi olcam diyo.olcak aşkım olcak .
18 ekim 2019 şehit eren Öztürkün esiyim24 yadındayim ve . 9 aylik bir oglum var .oglumuz 4 aylıkken gördü bidaha hiç nasip olmadı. Dimdik dur Dur ki bunu yapanlar utansın. Yanlız kaldik ca Ağlıyorum. Cumku ben bir şehit esiyim .aslan babasindan kalan aslan parcasi bir oglum var..asla yılmadan ve yilmayacagim sende dik dur ..cumku ben dışarıya bunu yapabiliyorum.aslında yürek sizim hiç geçmiyor 😢😭😔

18 ekim 2019 şehit eren Öztürkün esiyim24 yadındayim ve . 9 aylik bir oglum var .oglumuz 4 aylıkken gördü bidaha hiç nasip olmadı. Dimdik dur Dur ki bunu yapanlar utansın. Yanlız kaldik ca Ağlıyorum. Cumku ben bir şehit esiyim .aslan babasindan kalan aslan parcasi bir oglum var..asla yılmadan ve yilmayacagim sende dik dur ..cumku ben dışarıya bunu yapabiliyorum.aslında yürek sizim hiç geçmiyor 😢😭😔
Yazıp yazıp siliyorum ne denir ne söylenir ki bilmiyorum. Şehidinizin haberini izlemiştim orada sizin annesinin ağlayışları oğlunuzun her şeyden habersiz oluşu. Kurban olurum o yavruya. Neyseki sizin gibi aslan gibi bi annesi var sırtı yere gelmez. Eşiniz cennette en üst mertebede. Zamanı geldiğinde kavuşacaksınız sizlerde. Ama şu an oğlunuz için güçlü durmak zorundasınız çok zor biliyorum ama siz güçlü olun ki o da babasının ve annesinin ne kadar güçlü olduğunu bilsin aslan gibi bir evlat olarak yetişsin.

Yazıp yazıp siliyorum ne denir ne söylenir ki bilmiyorum. Şehidinizin haberini izlemiştim orada sizin annesinin ağlayışları oğlunuzun her şeyden habersiz oluşu. Kurban olurum o yavruya. Neyseki sizin gibi aslan gibi bi annesi var sırtı yere gelmez. Eşiniz cennette en üst mertebede. Zamanı geldiğinde kavuşacaksınız sizlerde. Ama şu an oğlunuz için güçlü durmak zorundasınız çok zor biliyorum ama siz güçlü olun ki o da babasının ve annesinin ne kadar güçlü olduğunu bilsin aslan gibi bir evlat olarak yetişsin.
Allah razı olsun asla boynunu bükük değil aslan gibi şehit esiyim ben

Back
X