• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

canım allah sana dayanma gücü vesin bebeğine de benim de eşim asker ve bunu ağlayarak okudum şimdi çocuğuna ve hayata daha sıkı sarıl eşin sizi mutlaka izliyordur ve onun üzülmemesi için kendini biran evvel toparla ve hayatını çocuğuna ada çunku o eşinden sana kalan tek hatıra artık üzülme canım.

en sessiz kalınan zamanlar en çok konuşulması gereken zamanlardır nedense.. ateş düştüğü yeri yakar biz ne kadar güçlü ol sabret desek de.. ama seni iyi edecek en önemli şeye sarıl küçücük meleğine. belki duaları babacığını koruyamadı ama eminim anacığını iyi edecektir..

bu gün şehitler günü senin şehidinin ve tüm şehitlerin şehitliği kabul olsun mekanları cennet kabirleri nur dolsun .

vavelyam cnm ben nezamandır seni görmüyom msnde fln merak edip duruyom kıyamam ki kuzum ben sana ağlama bebeğim ağlayıpta onuda orada huzursuuz etme cnm rabbim sana sabır wersin inan çok üzüldüm ben şimdi inanamadım hani gerçek olamaz die düşündüm inanki bebeğim rabbim sana sabır versin ayyy çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum ağlama kuzum yazık göz yaşlarına rabbim yar ve yardımcın olsun sewgiyle kal en kısa zamanda bana dön mail özel msj bişi at yeterki dön

evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.
arkadaşım yaşadığın şeyler okadar zor ki allah sabır versin yavrum ne mutlu sana şehit eşisin allahım geride kalanlara uzun ömür versin başın sağolsun metin ol sakın ağlama vatan için ölmek gisisi yok ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

canım başınsağolsun bende asker eşiyim yazdıklarını okurken öle kötü oldumki ne denir bilmiyorum nasıl sölenir bilmiyorum buğazım düğüm düğüm olduuu

yaşadığının tarifi yok
telafisi hiç.....
yasadığını değil acını paylasıyorum
inan...yıkılmıycaz vatanla ayaktayız
...o senı görüyo ağlama kıyamaz o sana....silemezse üzülür kuzum dermiş ya sana kuzu ağlama......
benıde ağlattın....

Çok çok acıı.... Allah sana kızını bağışlasın....

senin minik Kızının kaderi güzel ve BAHTI AÇIK OLSUN... SANA BIR DAHA ACI YAŞATMASIN....

BOL SABIR VERSIN.

canım rabbim sabır versin denilebilecek bişey yok artık. sen artık çok güçlü olman gerekiyo çünkü sen artık şehit eşisin.

ates düştüğü yeri yakar derler... allah sabır versin..senin eşin emin olseni görüyo...çocuğunu uzaktan da olsa seviyo....başın sağolsun.

Allah sabır versin hatırlıyorum o kara günü ve melek eşinin fotoğrafını..sözler yetersiz dualarımdasın sen ve güzel kızın

merhaba bu konuyu nezaman ziyaret etsem yüreğim sızlıyor.15 gün sonra eşimde güneydoğuya gidecek 2 yıl ayrı kalıcaz.

Canım arkadaşım yarın eşinin,şehidimizin birinci ölüm yıldönümü,ruhu şad olsun...Haberi ilk aldığım andaki üzüntümle şimdiki de aynı.Dualarımı hep gönderiyorum.Nur içinde yatsın..Onun Allah katındaki ve bizim kalbimizdeki yeri belli.Allah sabır ve metanet versin canım...ınşallah bir çok yıldönümü geçer de Ceylin büyür iyi yerlere gelir.

Back
X