• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

iki ayı geçmiş sen bu mesajı yazalı. umarım acın biraz olsun hafiflemiştir. aslında o hep sizinle çünkü şehitler ölmez. Allah sabrını artırsın bitanem.

aşkım biliyomusun tunceli çok güzelmiş.öyle diyolar.niye hiç gezdirmedin aşkım o güzel yerleri.vaktin yoktu dimi kuzum.vaktin yoktu niye o güzellikleri başkaları görsün onlara zarar gelmesin diye bizden ayrı geçirdiğin için.gururumsun onurumsun hep bekledim hep beklicem.kavuşcaz aşkımm.hemde bi daha ayrılmamacasına

canım :çok üzgünüm: şu satırları okumak ancak bugün nasib oldu:çok üzgünüm: çünkü o haberi aldığım günden beri yüreğim hep seninleydi bitanem.... uzunca bir süre ağladım ağladım
seninle msn de görüştüm, ama bu satırları bugün farkettim:çok üzgünüm: tekrar o günlere geri döndüm adeta:çok üzgünüm: çok zor biliyorum, ama sen bir şehit eşisin ve seni yaşatacak olan da gururun ve onurun ve sevgili kızın değilmi.... bunu zaman geçtikçe hepimiz daha iyi anlıyoruz

seni ve ceylini çok seviyorum ve bir gazi eşi olarak seni çok iyi anlıyorum. yanında olamasamda, inan seni hep yanımda hissediyorum

Rabbim dayanma gücü versin canım...
tıkandım kaldım...
Eşin ahirette size şefaatçi olsun inşallah...

çook kötü hissettim kendimi allahım acılarınızı hafifletsin inşallah yavrunuzu size bağışlasın ...lütfen dayanın kuzunuz için dayanın ...allah rahmet eylesin..............

[kelimelerin tükendiği zaman herhalde şuan olmalı.
yazacak ne çok şeyim var oysa.ama yazamıyorum....
Allah mekanlarını cennet eylesin ...
SIZE="3"][/SIZE]

allah sana sabir ve dayanma gücü versin
güclü olki dimdik bebeginin basinda durabilesin
ates düstügü yeri yakar allahim hic kimseye böyle bi aci yasatmasin
benimde kardesim askere gidicek
bunlari yazarken emin olki acini bizlerde yasiyoruz tabiki senin acin kadar degil ama
bizimde yüregimiz yaniyo sabir dilemekten baska elimden birsey gelmiyo
ama yapabilecegim birsey varsa sonuna kadar yanindayim
yanliz degilsin bunu hic unutma olur mu bebegine saril o seni ayakta tutacaktir....

siz ayrılmadınız sana başın saolsun demek istemiyorum çünkü o ölmedi bence herkes bunu böyle düşünüyor o seni gittiği o cennet bahçelerinde bekliyor o senden şefaat edecek ve sonsuzlukta en büyük mutlulukları yaşıycaksınız dünya fani hepimizin kendince görevleri var ne mutluki sana birtane meleğiniz var ve o senin bu yalan dünyaya tutunman için en büyük nedenin...

Allah sabırlar versin, başınız sağ olsun o kadar duygulu ve sevgi dolu yazmışsınız ki inanın okurken boğazıma düğümlendi herşey... Allahım sizi bundan sonra evladınıza bağışlasın yani eşinizden size kalan en büyük hediye...

ALLAH sabır versin gerçekten çok üzüldüm bnmde erkek kardeşm var onu düşündm..mekanı cennet olsun umarın kızınla güzel günler görürüsün

Allah sabırların en yücesini versin size. nail olmak için dua ettiğimiz Şehitlik mertebesine ulaşan Allahın çok sevdiği kulu, hemşerim olan eşiniz bedeni ile yanınızda değil ama ruhu ile kızınız ve sizin yanınızda emin olun. eşinizin size bıraktığı en büyük miras olan kızınız ile bundan sonraki yaşamınızda size selamet diliyorum.

burası sayılı gün ama onun cennette olması, ailesini en güzel yerde bekliyor olması her msülümana nasip olmaz...tabiki kmise sizi anlamıyor ama " bu bir gerçek ki her durum için daha beteri var" bu sebeple çocuğunuza sarılıp güç alın inşallah mükafatını alacaksınız bunu ..Allah yardımcınız olsun..

bu ülkenin polisi askeri eşinin kanını yerde koymayacaktır eminim
o kansızlara bırakmayız bu devleti....
bende polis eşiyim yarın birgün benim başıma gelmeyeceği ne malum?
allah sana sabır versin kardeşim

Allah sabır versin ne denirki başka Allah tüm askerlerimizi korusun yarabbi böyle acılar gösterme

canım benim başta başın sağolsun ve allah sana güç versin
onlar peygamberimize komşular,herkese nasip olmayan mertebedeler...
yattıkları yer nur olsun ki-çok kere rüyalarımda şehitlerimizi hep beyazlar içinde nurdan bakamadığım parlak ışıklarla gördüm...
allahım evladına ve tüm şehitlerimizin evlatlarına ömür versin :Saruboceq:

hıc bır soz senın acını dındıremez herhale nedıyebılırım kı allah sabır guc versın canım sana.unutmakı sen annesın bundan sora kızın ıcın guclu olmalısın onun artık sana daha cok ıhtıyacı var

okadar üzüldümki anlatamam ağlattın beni allah sabır versin canım ya nolur isyan etme dua et sadece bunu diyebilir allah sana ve yavruna uzun sağlıklı ömür versin

Back
X