• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

söyleyecek hiç bir şey bulamadım.
sözün bittiği yerlerden biri daha!
başın sağolsun, allah yardımcın olsun...

Allah sabır versin canımm..Dimdik ayakta durmalısın herşeyden önce yavrun için,dimdik ayakta durmalısın ki o hainler sevinmesin!

allah sabır versin sana ve tüm şehit ailelerine .bende asker kızı ve eşiyim.seninle aynı duyguları hissediyorum.allahım tüm asker ve polislerimize güç kuvvet versin.ne diyeceğimi bilemiyorum ama allahım o pisliklerin,acizlerin,hainlerin,canilerin,tez zamanda cezasını versin inşallah.allhım sen bu vatanı koruyan herkesi koru yarabbim

bırkac gun once pılot bır arkadasımızın egıtım sırasında olusan kaza sonucu dırı dırı yanarak sehıt oldugu haberını aldıgımda yıkıldım.
4gundur kendımde degılım.sokunu uzerınden atamadım derken sızın acınızla dahada yıkıldım.
bızım askerımız bızım mehmedımız bızım koruyucumuz herseyımız askerımız
soylenecek tek kelıme bulamıyorum canım benım
rabbım sızlere sonsuz sabırlar versın melegınızı cok cok opuyorum
sehıdımızın mekanı cennet bunu bılıyorum
o bıze dualar etsın kı bu vatanımızı memleketımızı fırsatcıların elıne vermeyelım
rabbım yardımcınız olsun acınızı cok ıyı anlıyorum hemde cokkkkkk

bende asker eşiyim.acını acım gibi hissettim.kavruldu içim.Allahım sabırlar versin sana ve herkese.lanet olsun teröre.nice canlar yaktılar dilerim hepsinin hiç dinmeyen acısı olur.tuşların yerini bile zor buluyorum üzüntüden.ellerim titriyor.tekrar Allah sabırlar versin.tüm polislerimizi vede askerlerimizi mevlam korusun...

yazını ağlayarak okudum aradaki isyanlarınıda o anlık acına verdim
çünkü senin eşin en yüksek mertebe olan şehitlik mertebesine kavuşmuştur
rabbim onu en güzel şekliyle mükafatlandırmıştır
sana ve kızına da ne mutlu ki başınız dik alnınız ak bir şehit ailesi oldunuz
bu dünya hayatı yalnızca bir oyalamadan ibarettir ve her nefis ölümü tadacaktır
tüm şehit haberleri aldığımızda vatanımız için milletimiz için şehadet şerbetini içenlere hepimiz ağlıyoruz
rabbim acını hafifletsin dayanma gücü versin inşallah
sık sık inna lillahi ve inna ileyhi raciun deyin (Her nefis ölümü tadacaktır.”
“Bütün lezzetleri acılaştıran, ölümü çokça anın)

allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

ağlattın beni be gülüm ağlattın senağlama
ne olur sakin ol allaha asi gelme
o sizi cennette bekliyor olacak canım
başın sağ olsun bu acıya ne denirki ne diyeceğimi bilemiyorum tatlım
toprağı bol mekanı cennet olsun kardeşimizin
nur içinde yatsın
tekrar başınız sağ olsunsenağlama

hiç birşey diyemiyorum ne diyebilirimki zaten bu acıyı yaşamadan nasıl anlayabilirki insan birini... anlayamaz... ben sana dik dur sen asker eşisin demeyeceğim... sen herşeyden önce onun eşisin... ne yapmak istiyorsan yap ağlamak istiyorsan doya doya ağla... başka türlü atamazsın bu acıyı içinden.... ama şunuda unutma annesin o senin ve onun ortak meyvesi onun sana yadigarı ona gözün gibi bakmalı bir şehit çocuğu olduğunu bilerek ve onun gururuyla büyütmelisin kuzunu... allah sana sabır versin sadece sabır dileyebilirim senin için sadece sabır keşke elimden başka birşey gelebilseydi canım keşke.................

Canım benim,ne diyeceğimi bilmiyorum şu an ama çok üzgünüm.Acını yüreğimde hissettim.kelimeler yeterli olmuyor bazen anlatmaya.Hepimizin başı sağolsun.

Ne desem boş..
Şu dünyada ölümden başka her şeyin çaresi var ama ama ölüm.........
Hele ki gencecik yaşta ölmek......
Allahım yüce rabbim sana sabırlar ihsan eylesin..........

insanların sustuğu kelimerin kifayetsiz kaldığı an bu an sanırım.. başın saolsun canım.. rabbim eşinizin mekanını cennet eylesin sizi kızınıza kızınızı size bağışlasın :((

tüylerim diken diken oldu !!! yeter artık bi son versinler!!! bende asker yolu bekliyorum ASKERİMİ BEKLİYORUM!!!!her sabah bunun korkusu ile uyanmaktan psikolojim bozuldu...Her aydınlığı yangın zanneden zavallılar siz hala daha güneşi balçıkla sıvamaya devam edin.... yeter artık !!!!

Yüreginin yanginini hickimse söndüremez..kalbimacidi gercekten..Tek tesellin kizin olmali ona sarilmali..
Vatan sagolsun diyolar bunu duydugumda kulaklarimcinliyor vatan sagolsun! CANLARIMIZ GITTIKTEN SONRA BU VATAN SAG OLSA NE OLUR

canım benim inan çok üzüldüm
üzülmek kelimemi ağlıyorum inan:a015:senağlama
tesellisi olmayan bi acı bu
ne desek boş ama ayakta durmalısın
durmak zorundasın
kızın için kocanın emaneti için
eşine Allah rahmet eylesin

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.[/QUO
canım benim seninle asker eşleri topiğinde sohbet etmiştik.allah sabırlar versin minik yavrunla sana.bende bir asker eşi olarak duygularını paylaşıyorum.aslında söylenebilecek çok şey yok.unutma böyle yüksek bir mertebeye ulaşmak herkese nasip olmaz.şehitler de asla ölmez.allah sana büyük sabırlar versin.allah rahmet eylesin yattıı yer nur mekanı cennet olsun.senağlamasenağlama

gerçekten sözün bittiği yer bu olsa gerek, iftar sofrasını hazırlamıştım ve sadece bi bardak su içebildim bu topiği görüp okuyunca ama Allah işte elden birşey gelmiyor, Allah güzel kızını sana senide ona bağşlasın. bende bi asker eşiyim inanın içimde bişey koptu okuyunca, çok kötü oldum, Allah kalanlara sağlık ve sabır versin.. başınız sağolsunsenağlama

senağlama başınız sağolsun Allah sabır versin ölümün her türlüsü ateşten gömlek ama bu en beteri, elleri kırılsın :Saruboceq:

Back
X