• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Başınız sağolsun, ne diyceğimi bilemiyorum inanın..

Allah tan rahmet dilerim eşinize, onlar sayesinde biz buralarda rahatız..Onlara minnetarız milletçe.

Allah sabır versin size ve tüm ailenize..

Nur içinde yatsın eşiniz...
Allah sabır versin ve dayanma gücü versin...
Hiç bir sözün teselli etmeyeceğini biliyorum...
Acın çok büyük yaşamayan bilemez
Sadece evladını düşünüp güçlü olmaya, ayakta durmaya çalışmalısınbenneyaptımki

canım yazını okurken gözlerimden akan yaşları durduramadım seni anlıyorum canım bende asker eşiyim ve onun bi hiç ugruna bu dünyadan gitmesine dayanamam...ne yazsam olmuyo geri siliyorum yazdıklarımı...üzülmemek ne mümkün nasıl üzülme derim sana ama kendini düşünmüyorsan yavrunu düşün ve onun mutlu olması için direnmeye yaşamaya devam et...sevgiyle kal.....

canım benim ne yazabilirim ki acın çok taze
ve acın hiç bi zaman bitmiycek....
sadece bu acıyla yaşamaya alışcaksın zamanla...
yavrunda hep onu bulacaksın...
eminim bi şehide yaraşır iyi bi evlat yetiştireceksin ona hem anne hem baba olacaksın ve zamanla da yorulacaksın.ama bi şehit karısı olarak hep gurur duyacaksın...
KALBİMİZ SENİNLE BUNDAN SONRA Bİ ŞEHİT EMANETİSİN BENİM GÖZÜMDE ALLAH SABIR VERSİN CANIM. ÇOK ACI ÇOOOOOOOOOOOOOK:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:teselli::teselli::teselli:

Allah sabirlar versin, Üzgünüm
Acin buyuk tabiki, zamanla hafifler ancak,
Ama esin sana guzel bir armagan birakmis, onun için guçlu kalmalisin...
Esinin yattigi mekan cennet olsun,
Allah sizlere sabir versin
Cok çok uzgunum...

canımbenim yüreğime kocaman bir kordüştü sanki allah sabır versin sana sen şehit eşi olarak dimdik ayakta durmalısınki bu kahpeliği yapan insanların yüzünü güldürmeyesin evet çok zor dayanmak çok zor belki ama yavrun için yavrun için dimdik ayakta durmalısın

başın sağolsun canım eminim kabri nur mekanı cennet olcaktır her haberde şehit haberi alınca gözleri doluyo allah sana sabır versin

yazdıklarını okurken emin ol içimden bir şeyler koptu
bende asker eşiyim bizimde sonumuz yarınımız belli değil
zor çok zor biliyorum ne desem ne söylesem acını azaltmaz
gideni geri getirmez ama şehit mertebesine ulaşmak her kulada nasip olmaz
canım içinin ve canının nsıl yandığını tahmin edebiliyorum
allah sana ve kızına sabır ve dayanma gücü versin
allah beraberindede kızına uzun ömür versin

ne söyleyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm allah sana ve kızına sabırlar versin ve sizi korusun eşin nur içinde yatsın

evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

ah canım arkadaşım bitanem başın sağolsun..allah seni kızına bağışlasın..güçlü ol dik dur..eşinin sende emaneti var sahip çıkacaksın onun için güçlü olmalısın canım arkadaşım..biz nedesek ne yapsak boş biliyorum..ateş düştüğü yeri yakar derler..ama bir nebzede olsun acını seninle beraber yaşadık ve paylaştık..seni çok seviyoruz canım arkadaşım..

Canım duyduğumuzda çok üzülmüştük, yazdıklarını okuyunca daha çok üzüldük Ruhu şad olsun, mekanı cenneti nur olsun inşallah. Allah sana sabırlar versin, çocuğun için güç kuvvet versin Birtanem.

Merhaba,mesajinizi göz yasi icinde okudum.Basiniz sag olsun.Allah yavrunuza uzun ömür versin.Onun icin dik durun.Ne desek,ne yapsak esinizi geri getiremeyiz.Acinizi kalben paylasiyorum.Mekani cennet olsun.

evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

Arkadaşım benim
Ne yazacağımı bilemiyorum inan şimdi gördüm
Duygularımı buraya yazmak çok zor benim için
Biliyormusun duyduğum zaman ne yapacağımı bile bilemedim ben
Bende asker eşiyim aynı duyguları aynı korkuları bizlerde yaşadık
Senin acın benim acım oldu
Ağlıyorum çünkü senin yanında olamıyoruz
Ağlıyorum çünkü bu acı haberi ben yazmıştım ben haber vermiştim
Senin rızan olmadan ben böyle birşey yazdım,kendimi sorumlu hissettim çünkü
Bizler asker eşleriyiz daima başımız dik durur
Ne mutlu sana eşin mukaddes mertebeye ulaştı
Sana bir emanet bıraktı ona sahip çıkacaksın şimdi
Mekanı cennet olsun arkadaşım
Sabır diliyorum sana
Başın sağolsun

Allah ailelerin ocağına ateş düşürenleri ıslah etsin.Yetmedi bu toprak kavgaları bıraksınlar bunu yeter artık insan değiller insan gibi yaşamıyorlar sadece can almaya programlanmışlar bunca şehidimizin kanı yerde kalmaz elbet. Eşin için Alllah'tan rahmet diliyorum canım . Canının nasıl yandığını tahmin etmemiz mümkün değil ama inan acına ortağız bu hafifletmez belkide acını biliyorum. Eşine minnettarız bizim uğrumuza savaş verdiği için. Sende şehit eşisin canım o her zamn yanında olacak bedenen belkide yanında olamasa ruhen o seninle canınızdan çok sevdiğiniz meleğinizle. Allah sana ve ailenize sabırlar versin. Donup kaldım resmen kafamda binbir türlü kelime dönüp dolaşıyor ama hangisinin senin acını dindireceğini bilmiyorum bilsem bıkmadan usanmadan sayfalarca onu sıralarım...

Sizin eşiniz bir mahalle kavgasında ölmedi...

Sizin eşiniz kötü bir alışkanlıktan ölmedi..

sizin eşiniz biz ve çocuklarımız gecelerı rahatca bu vatanda uyusun diye şehit oldu...

Sizin eşinizi sizden ve cocuğunuzdan ayıran o teroristlere bu dünyada hesap sorulacak..

bu dunyada sorulmayanlara rabbım hesep soracak.....

siz evinizde buyuk acınızı yaşarken sızı ben gibi hıc tanımayan yüzlerce insan da bu sayfayı okurken evınde tv dan bu haberı duyarken gözyaşlarına boğuluyor..

Rabbım şehit yakınlarına dayanma gucu ver dıye her an dua edıyoruz...

Acınızı yaşarken yanlız degılsınız bızler her an yanınızdayız..

Sız ve evladınız yaşadığınız muddetce her daım gururla yuruyeceksınız....

evladınız şehıd evladı dıye her daım gururla gosterılecek....

HER AN DUAMIZ BU TEROR DENEN İLLETİN BITMESI

BU VATAN EVLATLARININ BIR DAHA ŞEHİT OLMAMASIDIR...

BİZ TEK YÜREK OLDUKÇA ONLAR ASLA EMELLERINE KAVUŞAMIYACAK...

ACININIZ ACIMIZDIR..

RABBIM YÜREĞİNİZE FERAHLIK VERSIN......

Başımız sağolsun....

çok güzel yazılmış daha başka ne denir ki ALLAH şehitliğini kabul etsin size ve çocuğuna da sabırlar dilerim evet hepimizin başı sağolsun ülkenin her hangi bir yerinde şehit düşer bütün anaların kardeşlerin çocukların yüreğine yangın düşer sağlıcakla kal kalki evladını babasına yaraşır bir şekilde yetiştir

Back
X