• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

vaveyla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
35
2
86
42
Konya
evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

canım benim Allah sabır versin söle bi durumda ne denirki baska dedikleri gibi kocan Allahın sevgili kuluymus sehitlik mertebesine ulasmıs dualarımız tüm sehitler ve sehit aileleri için...

canım benım allahım sabır versın sana yaa ınan aglayarak yazıyorum sana bu satırları,bende asker esıyım senı o kadar ıyı anlıyorumkı bu haberı duyunca o kadar canım yanmıs o kadar aglamıstımkı senın ıcın elımden bıseyler gelsede yapsam keske,keske esını gerı getırme ımkanımız olsada hersey bı ruya olarak kalsa,ne dıyecegımı bıle toparlayamıyorum bılıyomusun canım,sadece ve sadece sana sonsuz sabırlar dılıyorum,bılıyorum sabretmek cok zor ama kızın ıcın bundan sonra hersey,allah yar ve yardımcın olsun bıtanem,senın ıcın yapabılecegım bısey var mı varsa ne olur soyle.

canım sen şehit eşisin güçlü olmalısın
dimdik ayakta cocuklarının basında durmalısın
acın cok büyük yasamayan bilemez
allah sana sabırlar versin
tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin

canım benim yaaa mahvettin beni inan.......sen nasılsındır düşünmek bile istemiyorum şu an......rabbim sabırlar versin inş en kısa zamanda......tatlı meleğine sarıl ve bol bol dua et arkadaşım......ne desem boş şu an ............offffffff mahvoldum ben yaaaaaaaaaaa......

:(

Çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin..
evladın için bundan sonrasında güçlü olmalısın..
Allah yardımcınız olsun..

canım Allah sabır versin sen hala bir asker eşisin bunu sakın unutma..dimdik guçlu ayakta durcaksın ki hainler sevinmesin..bende bir asker esiyim Allah yavruna omur versin insallah

allah sabırlar versin canım vatanı için bizler için canını feda eden eşine ve tüm şehitlerimize allah rahmet eylesin
nasıl teselli etsek ne desek bilmiyorum ama güçlü ol sen şehit eşisin dimdik dur hiç ağlama yavruna sarıl hiç olmazsa bir parçası seninle

Çok üzüldüm allah sana sabır versin,dayanma gücü versin canım,allah küçük meleğine uzun ömürler versin,söyleyecek söz bulamıyorum.Acın çok büyük seni anlıyoruz canım.

canım benım
senı Rabbım teselli etsın yuregıne O inşirah versın
Emın ol esın sureklı senınle goruyor duyuyor senı bırakmadı bırakmaz asla
Yavruna sarıl hep dua et baska turlu sey ınsanın kalbıne ferahlık vermıyor hıc
elım dılım baglı sozcukler kafamda ucusuyor ama ne yazacagımı bılemıyorum
duamdasın duamızdasın hep...
esının mekanı zaten bellı
Rabbim sabırlar versın....

Allahım sabır versin inşallah..:Saruboceq:
Nur içinde yatsın eşiniz...:çok üzgünüm:

başın sağolsun canım..Acın çok büyük anlıyoruz ..Ama çocuğun için eşinin emaneti için güçlü olmalısın...
Eşin çok güzel bi mertebeye erişti..Onun adına mutlu olmalısın..Allahın katında çok güzel biyerde şu anda eşin..
Allah geride kalanlara sizlere uzun ömür versin..
Allah rahmet eylesin.

6 sene ya sadece 6 senelik evlyim.ve 4 yılı ayrı geçti.doyamadımki ben kuzuma.doyamadımmmmmmmmm

Allah sabırlar versin canım. evladına ve sana uzun ömürler versin inşallah. inan ne yazacağımı bilemiyor ve tutuluyorum. sana ne desem seni sakinleştiremem ki. evet şehitlik çok yüce bir mertebe ama senin durumunda olmakta çok zor. bugünler geçecek alışacaksın ama o günlerin nasıl geçtiğini ve yaşadığını bir Allah birde sen bileceksin. Allah'tan sabır dile dua et evladın için. Ondan başka kapımız yok inanki. birde şöyle düşün. Rabbim kocanı sevdiki böyle bir yolda aldı onu senden. Ya sevmeseydide kötü bir şekilde yada haram yolda alsaydı daha mı iyi olurdu.

ağlamaktan yazını okuyamadım inan. bende asker bekliyorum böyle kara haberler duydukça çok üzülüyorum. şuanda çocuğunun sana çok ihtiyacı var onun için güçlü olmaya çalış. Allah sabırlar versin. nur içinde yatsın herkese nasip olmayan şehitlik mertebesine ulaştı o şimdi sizi görüyodur belkide.
offf daha yazamıcam:((((((

eşinizden kalan çok büyük bi hatıranız var.kızınız.. dört elle ona sarılın..başşınız sağ olsun çok üzüldüm inanın.. tüm kalbimle dilerim allah sabır versin.. bu dünyanın birde öbür tarafı vardır derler ya bizler giibi kullar kara kara o günü düşünürken eşiniz şehitlik mertebesine ulaşmış.. makamı cennet olsun.. allahım sizede sabır versin.. tüm vatanın başı sağolsun

Ne denir nasil teselli verilirki bu durumda????:çok üzgünüm:

Cok üzüldüm arkadasim allah sana ve tüm sevdiklerine sabir versin!

Ben bundan 5 ay evvel annemi kaybettim 56 yasinda gitti tam rahat edecegi zamandi tam coluk cocugunla torunlarina güzel günler gecirecegi zamandi, emekliligni alip türkiyeye gidecekti 6 ay da bir giris cikis yapip bizleri görmeye gelicekti rabbim nasip etmedi....

Isyan etim evet allah affet etsin niye benim annem niye diye cok sordum kendi kendime, bana teselli vermek isteyen arkadaslara "üzülme gülsüm vakti geldi iste yapicak birsey yok diyenlere icimden insallah seninde annen ölür o zaman görürsün diyordum, allahim affet diye yalvariyorum simdi o anki ruh hali iste....

Ruhum aciyor bu lafi cok duymustum ama ilk defa ruhumun acidigni hissettim annemin tabudunu gördügümde, gecmicek canim hep o aci kalacak icinde sadece hafifleyecek buna inan ve güclü ol kizin icin buna mecbursun....

Basin sagolsun allah mekanini cennet eylesin cok üzgünüm:çok üzgünüm:

Back
X