Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Canım benim ya Yaşamayan anlayamaz gerçekten.Allah'ım sabır versin.Şehitler gerçekten ölmez hiç üzülme.Allah şehitlerimize layık olarak yaşamamızı nasip etsin.Onlar bizler için şehit olurken biz ne kadar da boş işlerle uğraşıyoruz :2:

Allahım senin ve kızının yardımcısı olsun sabrını bol versin inşallah ağlayarak okudum hala tutamıyorum gözyaşlarımı yazacak fazla bişi yok benim nişanlımda asker şuanda allah tüm askerlerimizi korusun inşallah. eşinin mekenını cennet etsin.

Allah sana sabırların en büyüğünü versin... Kızını sana bağışlasın... o melek yüzlüne dört elle sarıl... unutma ki cennetten hep senin yanında olacak biri var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun... benim eşim de şuan asker... ve benimde bir kızım var... daha 5 aylık... Dualarım seninle... allah sağlık sıhhat ömür versin kuzuna da sana da...

allah sabır versin güç kuvvet versin...çok fena oldum okuyunca,size dua etmekten başka ne yapabilirim ki şimdi :2: çok zor ama çocuğunuz için güçlü olun lütfen...:2:

Ahh canım benim çok üzüldüm içimden bişeyler koptu resmen..

ALLAH sabır versin

eşin en güzel mertebeye erişmiş. konunu okuyunca kahroldum. Allah sana sabır versin kardeşim gerçekten çok zor bir durum.

Okurken gözlerim doldu gerçekten.. Ne denirki. Hiç bi kelime senin acına ilaç olmaz. Tek diyeceğim, o yaşayan, yaşamayan çoğu kişiden daha rahat daha iyi bi mertebte. Sana kalan sadece güçlü olmak.

Asker bekleyen birisi olarak okurken içime işlendi her satır ... Gözyaşlarımda eşlik etti bana, perişan durumdayım.. Konu 2008 de açılmış ama ne önemi var ki o mum hala yanıyor yüreğinizde ... Çok zordur korkunç birşeydir .. Diyecek tek şeyim var Rabbim sabırlar versin ..
Başka birşey gelmiyor aklıma, askerliğin içine girdikten sonra bazı şeyleri çok daha iyi anlar oldum

Boğazımda kocaman bir düğüm

keşke denk gelmeseydim bu konuya içim cok acıdı kurtulamıyorum etkisinden
allahım çok sabırlar versin size, yavrunuz size en güzel hediyesi, ben buradan kacıyorum gittikçe kötüleşiyorum..

rabbim sizi ve yavrunuzu korusun

Allahım sana ve evladına sabır versin. Zaten onun ruhu etrafınızdadır sizi koruduğuna inan. Çok zor bi acı hemde çok bu gibi durumda sözler anlamsız kalıyor. Allah yardımcınız olsun kalan ömrünü sana ve evladınıza bağışlasın

canım benim allah sabır versin sana inan okurken gözyaşlarımı tutamadım bir an ne bileyim. yaşadıkların çok zor anlayabiliyorum. sana neler neler söylemek isterdim fakat ne bileym işte. rabbim seni ve çocunu korusun. başın sağolsun başımız sağ olsun. bundan sonra hayata sıkıca tutunmalısın sen hem ana hem babasın gönlüm ve dualarım seninle....

Allah sabır versin canım ateş düştügü yeri yakıyor ama herşey allahtan verende allah alanda hıc bırımız olumsuz deılız
bende babamı kaybettım 3 sene once cok zor seler yasadım senı bır nebzede olsa anlıyorum ınsanın hayat arkdsını esını kaybetmesı cok ama cok acı bır durum ama allaha isyan ederek de bır yere varamayız canım dogmak ne kadar dogalsa ölmekde öyle allah cocuguna senın acını yasatmasın onun acısınıda sana esın sana bır emanet bırakmıs herkezden daha guclu olmak zorundasın onun ıcın cunku annesıde babasıda sensın onun
esın ıcın yapacagın en guzel sey allaha ısyan etmek degıl ona dua etmek allah yarıdımcın olsun canım

Bu konuyu ne zaman görsem yutkunamıyorum gözleri doluyor engel olamıyorum yanaklarımdan süzülmesine.. Konu sahibi şimdi nerdedir kim bilir ama tanımayı çok isterdim Allah kat kat sabır versin..

Insallah aradan geçen zaman yaraniza merhem olmustur, Rabbim evladinizi ve sevdiklerinizi size bagislasin, yar ve yardimciniz olsun...

Allah size başka acılar yaşatmasın ne diyeceğimi bilemiyorum geçen zaman umarım size iyi gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…