evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?