Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Canım şu an ne yazsam boş biliyorum ama şundan emin ol ki eşin şu an cennetten seni ve evladını seyrediyordur ......

senağlama senağlama başınız saolsun aslında hepimizin başı saolsun vatanımız saolsun
demesi kolay ama lütfen güçlü olmaya çalışın yavrunuz için canınızdan cok sevdıgınız kocanızın tek canlı hatırası yavrunuz
beterin beteri var sükredin yavrunuz yanınızda dımdık ayakta durun ona sımsıkı sarılın a.s.

Biliyorum,anlıyorum daha doğrusu çalışıyorum ama lütfen yaşadıklarınıza isyan etmeyiniz..Bu kutsal ve metebesi yüksek ama bir o kadar da acı olayın kader,alın yazısı olduğunu unutmayınız..

Tüm şehitler bizim yüreğimizde,kalbimizde cennetimizde,onların eşleri bacı çocukları evlatlarımızdır..

Sırt sırta vermişiz kimse deviremez,al aşağı edemez..Niye edemez?

İşte sizin eşiniz gibi babayiğitler olduğu için,işte evde büyüttüğümüz babayiğitler olduğu için,işte bir yandan da babayiğitler doğurduğumuz için!!

Başınız sağolsun,acınızı tüm kalbimle paylaşıyorum..Tıkandım,gerçekten ilk defa tıkandım..

Şehitler ölmez vatan bölünmez!!!!!!!!!!

ne diyeceğimi bilemiyorum...
sabır dilerim size...

Canım ...ağlamak üzereyim yemin ederim ki...İçim çok acıdı,derinden sarsıldım bu yazını okuyunca...
Öncelikle başın sağolsun,rabbim tahsilatını affetsin..Geride kalanlarına sabırlar ihsan eylesin...
Şehitlik mertebesine ulaşmış,ne mutlu.Kimsenin kolay kolay ulaşamayacağı bir mertebedir,acısı da tüm ölüm acıları gibi büyüktür...
Normal olarak çok isyancı gördüm seni.Rabbim böyle uygun görmüş.Şuan bunu böyle kabul etmen canını acıtır eminim.Ama bu böyle canım benim...
Hepimiz oraya göçeceğiz yavru kuşlar gibi sıra sıra.Önce yada sonra.Orası ortak buluşma noktamız olacak bitanem :çok üzgünüm:

"Biz Allah'a aidiz ve tekrar O'na dönücüleriz. Ey Rabbimiz! Onu sâlihlere ilhak et, ve zürriyetine geride kalanlarla beraber halef ol, yani muîn ol, onu ve bizi dîn gününde mağfiret et! Ey Rabbimiz onun ecrinden bizi mahrum etme, onun arkasından bizi fitneye duçar etme!"

Hep beraber amin diyelim arkadaşlar :çok üzgünüm:

Bizimde kardeşimizdi Allahım mekanını cennet etsin..Sana ne desek az kelimeler sözcükler yetmez acına..Ama bir kızınız varmış canım nolursun sarıl 4 elle ona bas yanan bağrına baski ateşi azalsın ..Deki beni ayakta tutacak bir yavrum var...

Başın sağolsun canım benim Allahım sana yavruna bakabilecek gücü kudreti versin.Ve hepimizin başı sağolsun söz yine bitti...senağlama

Sözün bittigi an...:çok üzgünüm:
Basiniz sagolsun, Rabbim size sabir versin..senağlama

canim cok üzüldüm allah sabir versin.. nur icinde yatsin... acini anliyorum ama nolur sakin isyan etme olurmu? allah yavrunu sana bagislasin allah acisini göstermesin... allaha emanet ol arkadasim

Allah rahmet eylesin , sizlerede sabır versin :çok üzgünüm:

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!​

Allah sabır versin.
Başınız sağolsun.
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum.Herkes gibi bu sefer sadece sustum..

Güzel kardesim, inanki icim titredi. Sana simdi hicbir kelime teselli olamaz.
Insanin yakinini kaybetmesinden daha aci bir sey yok.

Biz gurbetciler de sehit haberlerine öyle üzülüyoruzki.

Ama Allah sabrini verecek canim. Sen yeterki isyan etme. Onu gercektende Allah daha cok sevmis ki yanina aldi. Sehitlerimizin mekani cennettir canim. O simdi nur icinde yatiyor.

Sehit yakinlarinin hepsine sabirlar diliyorum. Allaha emanet olun.

başınız sağolsun,başımız sağolsun
rabbim sabırların en büyüğünü versin size

canım başın sağolsun. Allah sabır versin sana. unutma canım şehitler ölmez o hep yanında olucak(( isyan etme sakın o çok güzel bi mertebede Allahın en sevgili kulu. cennette buluşursunuz ebedi inşallah....

öyle kötü oldum ki okurken gözlerim doldu ne diyceğimi bilmiyorum allah sabır versin canım.

Kelimelerin anlamlarını yitirdiği:1no2:, bir şey söyleyebilenlerin de söylediklerinin acıyı hafifletmediğini bildikleri ama paylaşma, destek arzusuyla çabaladıkları bir acı.

Eşinize Allah rahmet eylesin, size sabır ve güç versin!:çok üzgünüm:

çok kötü oldum .. ne denir kisenağlama
başınız sağolsun,Allah sabır versin inşallahsenağlama

çok üzüldüm, benim eşim de asker o da duyunca çok üzüldü, allah sabır versin, biricik kızına uzun ömür versin, diyecek söz bulamıyorum

bütün kelimelerin anlamsız kaldığı bir acıdır bu .en sevmediğimse başın sağolsundur.hiçbirimiz , hiçbir sözümüz acını hafifletmez .allah sana sabır , küçük kızına uzun bir ömür versin canım.

Basimiz sagolsun!! ALLAH geride kalanlarada SABIRlar versin..!! AMIN!!

Gülüm isyan etme...vakti gelen gider..hersey insanlar icin..! MEVLAM neylerse güzel eyler...acin büyük ama isyana düsme..varsa bir suclu, o da bu terörü doguran düzenin ve düzenbazlarin..! Isyanin onlara olsun.!!

DUA larimiz sehitlerimizle...Daha fazla ne denir ki?? Ates düstügü yeri yakar..! Daha fazla ocaklar yanmasin..! Mübarek ay da DUA da bulusalim..!! senağlama

Son düzenleme:
Allah sabır versin... güç versin...

Hiç bir sözün teselli etmeyeceğini biliyorum...
Sadece evladını düşünüp güçlü olmaya, ayakta durmaya çalışmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…