Artık 2010 Bütünleme Sonuçları Açıklansın.......

herkes bişeyler diyo 30 iş gününde okumaları gerekiyomuş 12 ekim sonmuş 24 eylülden beri bekliyoruz lanet olsun bi yetkilide çıkıp demiyoki şugün açıklanacak.desinlerki 2 ay sonra açıklanacak bizde pc başında beklemeyelim.harç parasına gelince öyle yapmıyolar dedikleri gün son gün.

Bu sabahta koşa koşa geçtim pcnin başına ama yine yok yine yokkk
Lanet olsun kaldıysam kaldım mezun olduysam oldum öğreniyim yeter ki ya kötükedihüso

artıkın kabus görüyorum. güya açıklanmış. ama bi bakıyorum 2 dersten kalmışım bi bakıyom sonuçlar birbirine girmiş hangisinden geçmişim hangisinden kalmışım belli değil (((offf offf!!!

eskişehiri aradım bayram girmiş araya o yüzden uzamışohaoldumsmile saçamalık yani anlayacagınız.bugün yarın acıklanırmış klasik lafları..bir problemmi var deim yok dedi

AÖF genel merkezden alınan bilgiye göre bugün saat 17.00 ye kadar açıklanacakmış...

anara taşı kara
bu yara başka yara
allah belanı versin aöf
kıyılırmı bu kadar cana....

hadi ama yaa
açıklansın bıktım hecanla bakmaktankaydirigubbakcemile

inş. açıklanır bugun tek dersten kaldım öldum mraktan mezun oldum mu yoksa uzadımı yıne ya off

genelde pzts carsb veya cuma acıklanıyor bugunden umudum yok

sinirden kafa mı kaldı :) AÖF olacaktı o

bi an düşündüm yoksa bu işin içinde de mi ösym nin parmağı var diye harbi delirtcekler insanı ya bu saatten sonra açıklanmaz bence yarın yine aynı saatte buluşmak üzere hoşçakalın vereliniortak

bugün de yok sonuçlar
ALLAH seni bildiğin gibi yapsın Aöfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…