• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık 2010 Bütünleme Sonuçları Açıklansın.......

offf yaaa yaaa offff bu nedir böle kesin bir tarih yok arıyosun onlarda bilmiyor
sanki hayali okuyoruz bizde

Ömrümü yedin aöf ömrümü alsanaalsanasmile

Sınavlar açıklandıktan sonra (tabi açıklanırsa) hayatımda büyük bir boşluk olacak gün boyu dakika başı sonuçlara bakmak hobi haline geldi artık... :@

ya arkadaşlar sonuçta bu sorular internette yayınlandı oradan baktık hepimizde kesin olmasada az çok biliyoruz sonuçları niye bu kadar büyütüyoruz ki.en çokta okunan belalara üzüldüm.tabii ki heyecanla bekliyoruz sonuçları zamanında bize ulaşmasını beklemekte en doğal hakkımız ama bu kadar sinir sistemimizi altüst etmeye gerek yok.tek ders için bekleyenimizde var diploma için bekleyenimizde var çok şükür ki teknoloji var paylaşabiliyoruz heyecanımızı.canınızı sıkmayın yinede sabah sabah herkes stres oluyor bende aöf den önce bu siteyi açar oldum sizlerden duyayım ilk diye.umarım beklediğimizden iyi notlar alırızda değer.

Arkadaşlar gözümüz aydın beklenen gün geldi rüyamda her ıkı derstente 76 alarak geçtiğimi gördüm demiştimya 77 alarak geçtim şimdi baktım sonuçlara mezunum artık :)))

Aaa evet açıklanmış :lepi:
3 dersim vardı 2sinden geçmişim 1inden kalmışım
Tek ders yüzünden mezun olamadım mafoldumben

arkadaslar birsey ogrenmek istyrm cvplarsaniz sevinirim..esim suan 2 snifta gecen sene mat ve istatistik olmk uzere 2 dersten sorumlu olarak 2 sinifa gecti..bu sene ise maalesef gecen seneden kalan derslerden ve bu yilin bir dersinden kalmis bulunmakta.bu durumda sorumlu olarak 3.sinifa gecemeyekmi? tekrar 2 sinifimi okumak zorunda? bilgi verirseniz cok sevinirim.

Nihayet yaaa
zahmet oldu vallahi
ama alttan dersim kalmadı tertemiz geçtim çok şükür :lepi:

sabah annem gelip geçmişsin dedi sordum anneme odana girmedim bile dedi rüya mı serap mı artık her ne gördüysem 10dakka önce bi açtım tek dersten girmiştim geçmişim :roflol:geçiceğimi umuyodum zaten de rüyalarıma olay olması güldürüyor benisırnaşık şey

arkadaslar birsey ogrenmek istyrm cvplarsaniz sevinirim..esim suan 2 snifta gecen sene mat ve istatistik olmk uzere 2 dersten sorumlu olarak 2 sinifa gecti..bu sene ise maalesef gecen seneden kalan derslerden ve bu yilin bir dersinden kalmis bulunmakta.bu durumda sorumlu olarak 3.sinifa gecemeyekmi? tekrar 2 sinifimi okumak zorunda? bilgi verirseniz cok sevinirim.

??????/???????????????????????????????????????????????????/

Back