Artık 2010 Bütünleme Sonuçları Açıklansın.......

acaba bu kopya olayından sonra kadro değişti ya ondan dolayımı zaman kaybı oldu da mı böyle uzattılar?
eğer bu neden le olduysa bile bizi ndn bu hafta diye kandırdılar ki?
of yaa

Allahım sabır ver sen sonunu hayırlı eyle beklemekten umutlanmaktan yoruldum inşallah sonunda hepimiz bekledik ve sonunda deydi diyebiliriz bekledikce geçtiğime dair umutlarım yok oluryor...(

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden çıldırmak bişey değil yani

Son düzenleme:
Offf ne kadar gecikti bu sonuçlar yaa boshayallersmile
Benim hayatım bu sınavın sonucuna bağlı sanki öyle hissediyorum
4. sınıfa geçtim vize ve finallerde 5 dersimi verdim şükürler olsun.
Son üç dersim kaldı bütünlemeye bunlardan da geçmişsem eğer mezun olacağım.
Sabırsızlıkla bekliyorum heyecandan ölmek üzereyim ama pazartesiye kaldı sanırım sonuçlar

şaka yapmayın bu konuda baktım sımdı yok acıklanmamıs

ya bakıyorum yok açıklanmamış eski sonuçları gösteriyor
nsl heyecanalndım anlatamam ya

sebboyyy merakından çatlayıp çift görmeye başladı herhalde sonuçları

öyle de geç oldu böyle de
bırakalım ne halleri varsa görsünler
pazartesi günü 1 ay olacak
daha zaman 20 günde ya da en fazla 25 günde açıklıyorlardı
eskisi gibi değil ki
bilgisayar var vs vs
off

grip bakin tekrar acıklanmısya bnim notu niye yazmıslar acıklanmamissa kalmisim iste keske siz hakli olsaniz sınıfta kaldim

grip bakin tekrar acıklanmısya bnim notu niye yazmıslar acıklanmamissa kalmisim iste keske siz hakli olsaniz sınıfta kaldim

as yazan yer = ara sınav
ys yazan yer = yıl sonu sınavı
bs yazan yer = bütünleme sınavı
eminmisin bs de not olduğuna

ya doğru düzgün bak şu sayfana.sonuçların açıklandığı falan yok.milletide heyecanlandırıyorsun boşu boşuna

ama cok mutlu oldum 38 olmagina cocok özür dliom sizlerden:2:

heyecanlanıp doğru düzgün bakamamışsındır olur böyle şeyler.ya umarım yarın açıklanır.bu kadar bekledik bari mezun olsamda beklediğime deysekafamçokkarıştı

ama cok mutlu oldum 38 olmagina cocok özür dliom sizlerden:2:

Sende haklısın, yakında kafayı yedirtecek bu aü millete delikafadulden Yarın açıklansa bari de önümüze baksak artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…