• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık 2010 Bütünleme Sonuçları Açıklansın.......

ayyy korkuyla bekliyorum ya.kendimi oyalamak için birşeylerle uğraşıyorum.Allah ım inşAllah mezun olmuşumdur ya.bütün kk da sonuçları bekleyenlerde geçer inş.

başka sitelerede bakıyorumda yine her kafadan bir ses.biri demiş bugün 5 ten sonra diğeri 4 ekim saat 4 e kadar.ne bu yaa devlet sırrı oldu iyice sınav sonuçlarımız.lanet olsun bizi diktiler pc başına.tek dersim var o yüzden merak içindeyim geçemezsem senem uzayacak bi dünya kayıt parası

deli ettiler insanı yaa

inş. mezun olmuşumdur bu kadar strese değsinkötükedihüso
bi daha da aöf falan uğraşmak istemiyorumkötükedihüso

başka sitelerede bakıyorumda yine her kafadan bir ses.biri demiş bugün 5 ten sonra diğeri 4 ekim saat 4 e kadar.ne bu yaa devlet sırrı oldu iyice sınav sonuçlarımız.lanet olsun bizi diktiler pc başına.tek dersim var o yüzden merak içindeyim geçemezsem senem uzayacak bi dünya kayıt parası

benimde 2 dersim vardı.birinden geçiorumda diğeri şüpheli.tek ders için okadar para vermeyi bende istemiyorum ya.inş geçmişizdir.normal ünv.gibi tek sınav için ders yapmıyorlarda bütün sene gidiyor üstüne parada cabası

of iyice strese girdim 24_28 eylülde acıklanacak dediler bekle bekle offfffff ya açıklansın artık:Saruboceq:

bu ne ya günde 10kere bakıyorum açıklıcaksalar açıklasınlar:mymeka:

bu ne yaa.bi sonuç açıklayacaklar deli ettiler.bugün açıklansın artık bizde yolumuza devam edelim yaaa.

Arkadaşlar umarım hepimiz hayırlısıyla geçeriz derslerimizi rabbim bu mübarek cuma günü inşallah yüzümüzü güldürür.beklemek çok zor ya kaç defa girdim çıktım heyecandan umarım 2 dersimide geçmişimdir okul bitiyo geçersem :)

kızlar simdi bi sitede okudum " Sınav sonuçları için daha önce yapmış olduğumuz açıklamalarda istemeden de olsa sizleri yanılttığımız için özür dileriz. Az önce merkez büro yaptığımız görüşme neticesinde sonuçlar için gelecek hafta başından itibaren takip etmemiz gerektiği söylendi. Ben dahil yüz binlerce öğrenci bir haftayı daha internet başında geçirecek gibi gözüküyor. " diyor yani yine haftaya kaldı sanırım :(

kızlar simdi bi sitede okudum " Sınav sonuçları için daha önce yapmış olduğumuz açıklamalarda istemeden de olsa sizleri yanılttığımız için özür dileriz. Az önce merkez büro yaptığımız görüşme neticesinde sonuçlar için gelecek hafta başından itibaren takip etmemiz gerektiği söylendi. Ben dahil yüz binlerce öğrenci bir haftayı daha internet başında geçirecek gibi gözüküyor. " diyor yani yine haftaya kaldı sanırım :(

off ya yiter ya yiter ya açıklansın artıııkkkkkkkk :mymeka::mymeka::mymeka:

Ben bu günden çok umutluyum bu gün açılanır haftaya kalacağını pek sanmıyorum belkide herkez girip bakmasın site çöküyor diye böyle bişey yazılmıştır kimsenin günahını almıyım ama hiç bukadar uzamamıştı

Back