Artık 2010 Bütünleme Sonuçları Açıklansın.......

Salı günü yani yarın açıklanacak arkadaşlar...Tahminen de 15.00 - 17.00 arası açıklanır....
neden bu kadar kesin konuşuyorsunuz yarın açıklanacak diyorsunuz sonuç itibariyle herkes takip etsin kimsenin dediği tutmuyor.açıklandığını ilk gören yazar en azından.

bu hafta kesin açıklanırda artık hangi gün açıklanır Allah bilir...ya mezun oldukmu olmadıkmı acaba fitil ettilerrrrklava:klava:

Tam bir hayal kırıklığı yaşadım hee, rüyamda görmüştüm valla Salı günü açıklanıyordu ama ne yazık ki olmadı...Açıklandığı anda telefonuma mesaj geliyor, geldiği anda yazacağım arkadaşlar, evde olduğum bir zamana denk gelirse tabi...

sıkmayın canınızı bu kadar zaten 30 gun ıcınde acıkanıyor daha vakıt var

ya en azından bize kesin bir tarih verseler bu kadar heyecanlı olmazdık. ona göre kendimizi ayarlardık.
şimdi ha bire bakıyorum açıklandı mı diye((

ben artık geçen haftaki gibi beklemiyorum öyle açıklanıcakmı falan diye.yoruldum artık.keyifleri ne zaman olursa ozaman açıklarlar.nasıl olsa artık sonuçlar belli.hayırlısı olsun.inş hepimiz geçmişizdir.çok telaş yapmayın arkadaşlar hayırlısı olsun hakkımızda

bugun umranıyedekı buroyu aradım ne zaman acıklanacak artık dıye sordum karsımdakı bayan tarıhın bellı olmadıgını kesın bı tarıh veremıceklerını soyledı.sınır oldum ve kapattım telefonu.son 1-2 senedır boyle yapıyorlar.onceden 3. haftanın ya pazartesi yada salı gunu en gec acıklanıyordu.

bende şimdi aradım büroyu kesin bi bilgimiz yok bugün yarın açıklanabilir dedi

sonu yarın 5 e kadar öyle yada böyle yarn 5 te açıklanacak... bundan ileri tarihe atmazlar zaten de keşke haber verseler açıkalayacakları tarihi insanlar bukadar merakla pc başında sürekli beklemese...

ayy eet yaa moda oldu budaa.. halbu ki belli olsa günü nerdee tekders bidee iice panik oluyorum

bu gün kesin açıklanır artık sarkıtmazlar başka bir güne Allahım hayırlısıyla hepimize geçmeyi nasip etsin bukadar beklediğimize değsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…