??????/???????????????????????????????????????????????????/
kesin bişey diyememem ama bildiğim kadarıyla tekrar yapar 2. sınıfta. Çünkü 1. sınıftan dersi olan 3'e geçemez.
alttan 1 dersle 3'e geçtim bende.
arkadaslar birsey ogrenmek istyrm cvplarsaniz sevinirim..esim suan 2 snifta gecen sene mat ve istatistik olmk uzere 2 dersten sorumlu olarak 2 sinifa gecti..bu sene ise maalesef gecen seneden kalan derslerden ve bu yilin bir dersinden kalmis bulunmakta.bu durumda sorumlu olarak 3.sinifa gecemeyekmi? tekrar 2 sinifimi okumak zorunda? bilgi verirseniz cok sevinirim.
evet açıklandı nihayet..bitti nişanlımın okulu oh be askere gidecek inşallah
cnm gözümüz aydın benimde nişanlım tek dersten girmişti bitirdi 25ekimde sonmuş diplomlar yetişmesse diye içimizi kotku sardı senin bi bilgin varmı
çok şükür bende mezun oldum kızlar çok mutluyum.bulancak ve fountain sonuçları beklerken bana çok destek oldular.ikinizede teşekkür ederim
tebrık ederım canım bak olmaz dıyodun =)))))
benım tek ders kaldı yıne malesef hemde 3 puanla
alttan 1 dersle iktisat 3'um verırım nasılsa =)))
bu arada hangı bolume gecıyorsun devam edeceksın dımı
çok şükür bende mezun oldum kızlar çok mutluyum.bulancak ve fountain sonuçları beklerken bana çok destek oldular.ikinizede teşekkür ederim
tebrık ederım canım bak olmaz dıyodun =)))))
benım tek ders kaldı yıne malesef hemde 3 puanla
alttan 1 dersle iktisat 3'um verırım nasılsa =)))
bu arada hangı bolume gecıyorsun devam edeceksın dımı
bu arada fountain sana da tebrikler diyeyimkaydirigubbakcemile2.gözün aydın 1 dersin kalmış ama olsun yaboshayallersmile
3.sınıfa geçtin ya sen ona ona bak verirsin yani
inşallah hepimiz mezun oluruz bütlere kalmadan:Saruboceq:
çok saol canım.çok korktum kalıcam diye ya.sen o dersi verirsin tabi canım:)ben dgs ye girmeyi düşünüyorum canım.açıköğretimden devam etmiycem o yüzden.dgs nin tarihi ne zaman bilmiyorum.ösym nin sitesine falan bakıp araştırıcam
amın ınsallah sen kacıncı sınıfsın canım
Off kızlar sizin adınıza gerçekten çok sevindim...Ama maalesef ben kalmışım 3 dersten...5 dersten girmiştim sınava, ikisinden geçmişim ama istatistik, devlet bütçesi ve idare hukukundan kalmışım ne yazık ki...Dördüncü sınıfa geçemediğime mi üzüleyim, yoksa istatistik sınavım çok iyi geçtiği halde sebebini bilemediğim nedenlerden dolayı çok düşük not almama mı ? Off depresyondayım yaa mafoldumben
:lepi:hihoyyyt:sm_cool:
tebrikler.oh sonunda yaaa
seni çok merak ediyordum.bugünden beri siteye giriyorum bakıyorum yoksun
iyi gözün aydın mezunsun artık darısı bize artık.Şeniz
vahiba ınan cok sevındım mezun olmana =))ne zaman oluyor o sınav guzel haberler ver ınsallah
Off kızlar sizin adınıza gerçekten çok sevindim...Ama maalesef ben kalmışım 3 dersten...5 dersten girmiştim sınava, ikisinden geçmişim ama istatistik, devlet bütçesi ve idare hukukundan kalmışım ne yazık ki...Dördüncü sınıfa geçemediğime mi üzüleyim, yoksa istatistik sınavım çok iyi geçtiği halde sebebini bilemediğim nedenlerden dolayı çok düşük not almama mı ? Off depresyondayım yaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?