- 24 Şubat 2023
- 137
- 11
- 18
- 27
- Konu Sahibi mervemctgcl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba idrar çok az gelmiş gibi görünüyor. Acaba testi direk idrara mı tuttunuz? 10sn idrara tutmak gerekiyor ama ben de 2 kere denedim 10sn olmuyor maalesef. Bu sefer idrar az gelebiliyor veya 10 sn olsun diye idrarı tutunca çok tazyikli olduğundan galiba çok iyi bir sonuç çıkmıyor. En iyisi temiz bir kapta 10sn tutmak. Kaba tuttuğunuz halde böyle oldu ise test bozuktur veya tarihi geçmiştir. Yine de artimed pişmanlıktır ona katılıyorum .Eki Görüntüle 3329964 Hanımlar merhaba sabah 7 de artı med erken gebelik testi yaptım idrarı alınca oluşan gölge bile oluşmadı ne C çizgisi ne t çizgisi bembeyaz kaldı öğlen tekrar baktım birak kırmızılık dağılmış C çizgisi yok biraz t çizgisi var başına böyle bi durum gelen oldu mu
Evet bi heyecanla yaptım sonu hüsran olduTest bozuk
Bi kapta tuttum canım ya idrar asla geçmedi testeMerhaba idrar çok az gelmiş gibi görünüyor. Acaba testi direk idrara mı tuttunuz? 10sn idrara tutmak gerekiyor ama ben de 2 kere denedim 10sn olmuyor maalesef. Bu sefer idrar az gelebiliyor veya 10 sn olsun diye idrarı tutunca çok tazyikli olduğundan galiba çok iyi bir sonuç çıkmıyor. En iyisi temiz bir kapta 10sn tutmak. Kaba tuttuğunuz halde böyle oldu ise test bozuktur veya tarihi geçmiştir. Yine de artimed pişmanlıktır ona katılıyorum .
Kabul ederler miAldığın eczaneye aynen bu şekilde götür yenisini versinler canım..
O zaman test bozukmuş. Benim de başıma geldi. İdrar testin ekranında yüzüyordu emilmedi hemen. Normalde hemen kontrol çizgisi belirir. Bende de sonradan abidik gubidik çizgi belirmişti bunun gibi. Test bozukmuş.Bi kapta tuttum canım ya idrar asla geçmedi teste
Bozuk olduğunu gösterip yenisini isteyin. Sonuçta para verip de aldınız ve de hatalı ürün.Kabul ederler mi
Bozuk olduğunu gösterip yenisini isteyin. Sonuçta para verip de aldınız ve de hatalı ürün.
Aynen öyle mecbur kabul edicek erken gebelik testi ucuzda değil değişim yapın başka marka alın yada kaset test alın ama artımed almayın derimKabul ederler mi
Gidip göstericem teşekkür ederimBozuk olduğunu gösterip yenisini isteyin. Sonuçta para verip de aldınız ve de hatalı ürün.
Adetime 5 gün var kaset testte çıkar mı kiAynen öyle mecbur kabul edicek erken gebelik testi ucuzda değil değişim yapın başka marka alın yada kaset test alın ama artımed almayın derim
Adet gecikmesini bekleseniz daha iyi. Ben erken gebelik testlerinin bi espirisini göremedim şahsen. Kaset test alın boşuna erken gebelik testlerine 50-60 tl vermeyin bence. İlişkiden 2 hafta geçmesi lazım, en az da 12 gün idrar testinde bir sonuç alabilmek için.Adetime 5 gün var kaset testte çıkar mı ki
Geç döllenmeyse çıkmayabilir ama birkaç tane alırsan eğer her sabah ilk idrarla koyulaşmayı takip edebilirsin ben öyle yapmıştımAdetime 5 gün var kaset testte çıkar mı ki
Evet erken testler beni de çok yanılttı bi daha kullanacağımı sanmıyorumAdet gecikmesini bekleseniz daha iyi. Ben erken gebelik testlerinin bi espirisini göremedim şahsen. Kaset test alın boşuna erken gebelik testlerine 50-60 tl vermeyin bence. İlişkiden 2 hafta geçmesi lazım, en az da 12 gün idrar testinde bir sonuç alabilmek için.
Bunu verip 2-3 tane ondan alıp öyle yapayım o zaman çok saol canımGeç döllenmeyse çıkmayabilir ama birkaç tane alırsan eğer her sabah ilk idrarla koyulaşmayı takip edebilirsin ben öyle yapmıştım
Geç döllenmeyse çıkmayabilir ama birkaç tane alırsan eğer her sabah ilk idrarla koyulaşmayı takip edebilirsin ben öyle yapmıştım
Kızlar teste şimdi baktım böyle olmuş geçersiz sayılır dimi boşa Ümit etmeyeyimAdet gecikmesini bekleseniz daha iyi. Ben erken gebelik testlerinin bi espirisini göremedim şahsen. Kaset test alın boşuna erken gebelik testlerine 50-60 tl vermeyin bence. İlişkiden 2 hafta geçmesi lazım, en az da 12 gün idrar testinde bir sonuç alabilmek için.
Evet canım dağılmış geçersizKızlar teste şimdi baktım böyle olmuş geçersiz sayılır dimi boşa Ümit etmeyeyim
En iyisi bir kaset test yapın bence ilk idrarla. Saatler sonra çıkan sonuç geçersizdir.Kızlar teste şimdi baktım böyle olmuş geçersiz sayılır dimi boşa Ümit etmeyeyim