Bu aralar kafayı dikişle bozdum, aslında bildiğimde söylenemez ama bu gayretle yaparım gibime geliyor, çok büyük bi beklentim yok cünkü üretmek istediklerimde çok abartılı seyler deil.. bi penye olur, yazlık elbiseler olur... Bunları bu makineyle yapabilr miyim? Kullananlar varsa yorumlarını bekliorm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artes FHSM 505 Dikiş makinesi
- Konu Sahibi berf
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba
bende bu makine var, kullanıyorum..bence basit şeylerse istediğiniz, yapabilirsiniz.kalın kumaşları dikmediğini duydum, denemedim. ben her türlü penye, jarse vb.. kumaşları denedim, güzel sonuç aldım.. ustalık gerektiren dikişler için ufak, biraz zor olabilir dikmek.ama benle aynı amacı taşıyorsunuz, işinize yarayacaktır.
sevgiler..
bende bu makine var, kullanıyorum..bence basit şeylerse istediğiniz, yapabilirsiniz.kalın kumaşları dikmediğini duydum, denemedim. ben her türlü penye, jarse vb.. kumaşları denedim, güzel sonuç aldım.. ustalık gerektiren dikişler için ufak, biraz zor olabilir dikmek.ama benle aynı amacı taşıyorsunuz, işinize yarayacaktır.
sevgiler..
- 21 Nisan 2007
- 703
- 4
- 643
bunun daha da küçüğü var bende, tonlarca şey diktim yeri geldi pliler büzgüler ek yerleri derken 8 10 kaç kumaşı dikti süet kumaş bile diktim banamısın demedi zehir gibi. evde bi tane paff var açmıyorum bile artes gayetişimi görüyor tavsiye ederim
merhaba bnde daha yeni bundan aldım fakat kaygan kumaşları vede pantolanların paçalarını kıvırırken kalın yerlerini dikmiyor napcam bilmiyorum iade etmeyi düşünüyorum
arkadaşlar ben önce 505 modelini aldım sonra ise 505 anneme verdim artes 506 modelini kullandım arasında desen farkı hariç emin olunki hiçbir fark yok profesyonel bir makine değil ama evde kullanmayada bire bir fiyatına göre işlevi güzel size en ucuz alabileceğiniz yeride söylüyüm kapıda nakit ödeme alacaksanız buyukavm.com alın diğer siteler kapıda 99 tl yazıyor 10 tl kargo 10 tlde kapıdan ödeme oluyo sana 120 tl orda 110 olması lazım eğer profesyonel bir üründe düşünürseniz orda dev bi kampanya var janome 1008 modelinin fiyatı 400 tl orda size 300 janome 1008de cok kullanışlı benim arkadaşımda var ilik açma çift dikiş overlok özellikleri var eğer bütcenize uyuyorsa 1008 ısrarla öneririm .
- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
arkadaşlar ben önce 505 modelini aldım sonra ise 505 anneme verdim artes 506 modelini kullandım arasında desen farkı hariç emin olunki hiçbir fark yok profesyonel bir makine değil ama evde kullanmayada bire bir fiyatına göre işlevi güzel size en ucuz alabileceğiniz yeride söylüyüm kapıda nakit ödeme alacaksanız buyukavm.com alın diğer siteler kapıda 99 tl yazıyor 10 tl kargo 10 tlde kapıdan ödeme oluyo sana 120 tl orda 110 olması lazım eğer profesyonel bir üründe düşünürseniz orda dev bi kampanya var janome 1008 modelinin fiyatı 400 tl orda size 300 janome 1008de cok kullanışlı benim arkadaşımda var ilik açma çift dikiş overlok özellikleri var eğer bütcenize uyuyorsa 1008 ısrarla öneririm .
bende almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim en son janomede karar kıldım ama hangi modelini alayım bilemedim.