• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artes FHSM 505 Dikiş makinesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi berf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berf

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
116
1
296
$evartesfhsm505.jpg

Bu aralar kafayı dikişle bozdum, aslında bildiğimde söylenemez ama bu gayretle yaparım gibime geliyor, çok büyük bi beklentim yok cünkü üretmek istediklerimde çok abartılı seyler deil.. bi penye olur, yazlık elbiseler olur... Bunları bu makineyle yapabilr miyim? Kullananlar varsa yorumlarını bekliorm

merhaba

bende bu makine var, kullanıyorum..bence basit şeylerse istediğiniz, yapabilirsiniz.kalın kumaşları dikmediğini duydum, denemedim. ben her türlü penye, jarse vb.. kumaşları denedim, güzel sonuç aldım.. ustalık gerektiren dikişler için ufak, biraz zor olabilir dikmek.ama benle aynı amacı taşıyorsunuz, işinize yarayacaktır.

sevgiler..

hepsiburada dan yorumları okuyabilirsin. Kot gibi kalın kumaşları dikmiyormuş

bunun daha da küçüğü var bende, tonlarca şey diktim yeri geldi pliler büzgüler ek yerleri derken 8 10 kaç kumaşı dikti süet kumaş bile diktim banamısın demedi zehir gibi. evde bi tane paff var açmıyorum bile artes gayetişimi görüyor tavsiye ederim

bende geçen ay artes 506 aldım çok güzel. yeni yeni kullanıyorum. kumaş alıpkendime birşeyler dikmek istiyorum. yalnız penye denedim dikmedi? ben mi yanlış yapıyorum. iğnesinden mi? bilgisi olan varmı bu makina penye diker mi?

çok iyi değil bence naylon kumaşları dikmiyor sadece kot paçası ve eşofman paçası yapabildim şimdiye kadar onuda sadece ön ve arka kısmını dikiyor kenarlarındaki eklentilerden yine geçmiyor kendime tulum dikçektim istekli istekli aldım kumaşları onu bile dikmedi :D

merhaba hanımlar bildiginiz en uygun fiyatlı dikiş makinası hangisi bileniniz varmı birde bu artes dikiş makinaları sizce nasıl artes 505

bunun daha da küçüğü var bende, tonlarca şey diktim yeri geldi pliler büzgüler ek yerleri derken 8 10 kaç kumaşı dikti süet kumaş bile diktim banamısın demedi zehir gibi. evde bi tane paff var açmıyorum bile artes gayetişimi görüyor tavsiye ederim

merhaba bnde daha yeni bundan aldım fakat kaygan kumaşları vede pantolanların paçalarını kıvırırken kalın yerlerini dikmiyor napcam bilmiyorum iade etmeyi düşünüyorum

arkadaşlar ben önce 505 modelini aldım sonra ise 505 anneme verdim artes 506 modelini kullandım arasında desen farkı hariç emin olunki hiçbir fark yok profesyonel bir makine değil ama evde kullanmayada bire bir fiyatına göre işlevi güzel size en ucuz alabileceğiniz yeride söylüyüm kapıda nakit ödeme alacaksanız buyukavm.com alın diğer siteler kapıda 99 tl yazıyor 10 tl kargo 10 tlde kapıdan ödeme oluyo sana 120 tl orda 110 olması lazım eğer profesyonel bir üründe düşünürseniz orda dev bi kampanya var janome 1008 modelinin fiyatı 400 tl orda size 300 janome 1008de cok kullanışlı benim arkadaşımda var ilik açma çift dikiş overlok özellikleri var eğer bütcenize uyuyorsa 1008 ısrarla öneririm .

arkadaşlar ben önce 505 modelini aldım sonra ise 505 anneme verdim artes 506 modelini kullandım arasında desen farkı hariç emin olunki hiçbir fark yok profesyonel bir makine değil ama evde kullanmayada bire bir fiyatına göre işlevi güzel size en ucuz alabileceğiniz yeride söylüyüm kapıda nakit ödeme alacaksanız buyukavm.com alın diğer siteler kapıda 99 tl yazıyor 10 tl kargo 10 tlde kapıdan ödeme oluyo sana 120 tl orda 110 olması lazım eğer profesyonel bir üründe düşünürseniz orda dev bi kampanya var janome 1008 modelinin fiyatı 400 tl orda size 300 janome 1008de cok kullanışlı benim arkadaşımda var ilik açma çift dikiş overlok özellikleri var eğer bütcenize uyuyorsa 1008 ısrarla öneririm .

bende almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim en son janomede karar kıldım ama hangi modelini alayım bilemedim.

bende dikiş maklinası almayı düşünüyorum ama onu dikemiyor bunu dikemiyor hiçç uğraşamam pantolon paçasında bile kalın yeri dikemiyormuş ne almadım bu işten

Back