• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

ecemree

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
552
112
23
22
31 mayısta artımed erken gebelik testi yaptım bu sekilde bi çizgi cıktı durdukca daha cok belirginlesti sizce gebelik olabilir mi beklenen adet günüm 11 haziran

Eklentiler

• IMG_20230603_172027.jpg
    IMG_20230603_172027.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 1.342
  • IMG_20230603_172013.jpg
    IMG_20230603_172013.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 916
Adet gecikmesini bekleyin belkide erken olduğu için aşırı silik çıktı. Bekleyemem de derseniz kan verin derim.

kaç dakikada çıktı canım o da önemli, bu kadar erken yapmasaydın keşke, çok silik bi çizgi var ama kuruma da olabilir
Dakikasını hatırlayamıyorum ya hastaydım doktor antibiyotik verdi bende ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım hamileysem eger baska ilac kullanırım diye

IMG_6321.jpeg
merhaba benimde bat 10 Haziran dayanamadım test yaptım yumurtlamanın 10 günü gün içinde yaptım ilk idrarla değil sanki bi gölge var gibi ama banamı öyle geliyor bilemiyorum artık 3.5 yıl oldu herşeyi çift çizgi görüyorum sizde bi bakarmısınız?

Eklentiler

• IMG_6319.jpeg
    IMG_6319.jpeg
    186,6 KB · Görüntüleme: 682
Eki Görüntüle 3256729 merhaba benimde bat 10 Haziran dayanamadım test yaptım yumurtlamanın 10 günü gün içinde yaptım ilk idrarla değil sanki bi gölge var gibi ama banamı öyle geliyor bilemiyorum artık 3.5 yıl oldu herşeyi çift çizgi görüyorum sizde bi bakarmısınız?
Canım ben göremedim ama erken gebelik testi mi bu

Eki Görüntüle 3256729 merhaba benimde bat 10 Haziran dayanamadım test yaptım yumurtlamanın 10 günü gün içinde yaptım ilk idrarla değil sanki bi gölge var gibi ama banamı öyle geliyor bilemiyorum artık 3.5 yıl oldu herşeyi çift çizgi görüyorum sizde bi bakarmısınız?
İçi açık hâliyle ben de bir gölge görüyorum ama bence bekleyin çok erken tets yapmışsınız. Adet gecikmesini bekleyin

İçi açık hâliyle ben de bir gölge görüyorum ama bence bekleyin çok erken tets yapmışsınız. Adet gecikmesini bekleyin
Aynen biraz erken oldu sabırsızlanıyorum biraz ondan sanırım öyle yapayım canlı daha net gözüküyor ama umutsuzluğa kapıldım biraz Rabbim hayırlısını elbet bilendir 🤲🏼🌸

Aynen biraz erken oldu sabırsızlanıyorum biraz ondan sanırım öyle yapayım canlı daha net gözüküyor ama umutsuzluğa kapıldım biraz Rabbim hayırlısını elbet bilendir 🤲🏼🌸
Hemen umutsuz olmayın. Umut hala var, eğer gebelik varsa ve sağlıklı ise çizgiler gittikçe artacaktır. En azından adete bir gün kala bir test daha yapın veya adet günü. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin sizi 🤲🏻🌺😊

Hemen umutsuz olmayın. Umut hala var, eğer gebelik varsa ve sağlıklı ise çizgiler gittikçe arayacaktır. En azından adete bir gün kala bir test daha yapın veya adet günü. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin sizi 🤲🏻🌺😊
Amin inşallah rabbimin takdiri benim gibi isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde 🤲🏼 teşekkür ediyorum cevabınız için bir gelişme olursa haber veririm inşallah ☺️

Bende bir gölge gördüm sanki yarın tekrarlayın isterseniz

Hayır umutsuzluğa kapılma benim ilk çizgim yok gibiydi ama şimdi çok şükür 10.haftadayız 💐 inşallah güzel haberler alırsın

Back