- 28 Şubat 2023
- 552
- 112
- 23
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç dakikada çıktı canım o da önemli, bu kadar erken yapmasaydın keşke, çok silik bi çizgi var ama kuruma da olabilir31 mayısta artımed erken gebelik testi yaptım bu sekilde bi çizgi cıktı durdukca daha cok belirginlesti sizce gebelik olabilir mi beklenen adet günüm 11 haziran
Dakikasını hatırlayamıyorum ya hastaydım doktor antibiyotik verdi bende ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım hamileysem eger baska ilac kullanırım diyekaç dakikada çıktı canım o da önemli, bu kadar erken yapmasaydın keşke, çok silik bi çizgi var ama kuruma da olabilir
Adet gecikmesini bekleyin belkide erken olduğu için aşırı silik çıktı. Bekleyemem de derseniz kan verin derim.
Teşekkür ederim bekleyecegimAdet gecikmesini bekleyin belkide erken olduğu için aşırı silik çıktı. Bekleyemem de derseniz kan verin derim.
Canım ben göremedim ama erken gebelik testi mi buEki Görüntüle 3256729 merhaba benimde bat 10 Haziran dayanamadım test yaptım yumurtlamanın 10 günü gün içinde yaptım ilk idrarla değil sanki bi gölge var gibi ama banamı öyle geliyor bilemiyorum artık 3.5 yıl oldu herşeyi çift çizgi görüyorum sizde bi bakarmısınız?
Hayır normal gebelik testi erken olanı yarın sabah deneyeyim dedim ama yum. 10 günü olsaydı çıkardı herhalde değil miCanım ben göremedim ama erken gebelik testi mi bu
Ovulasyon testi yapıyormusun canımHayır normal gebelik testi erken olanı yarın sabah deneyeyim dedim ama yum. 10 günü olsaydı çıkardı herhalde değil mi
O zaman bence biran önce emin olun. Kan verin.Dakikasını hatırlayamıyorum ya hastaydım doktor antibiyotik verdi bende ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım hamileysem eger baska ilac kullanırım diye
Ama reglime 8 gün var kanda cıkarmı kiO zaman bence biran önce emin olun. Kan verin.
İçi açık hâliyle ben de bir gölge görüyorum ama bence bekleyin çok erken tets yapmışsınız. Adet gecikmesini bekleyinEki Görüntüle 3256729 merhaba benimde bat 10 Haziran dayanamadım test yaptım yumurtlamanın 10 günü gün içinde yaptım ilk idrarla değil sanki bi gölge var gibi ama banamı öyle geliyor bilemiyorum artık 3.5 yıl oldu herşeyi çift çizgi görüyorum sizde bi bakarmısınız?
Evet bu ay yaptım ovülasyon eşimde sperm sorunu olduğu için gün aşırı değerlendirdikOvulasyon testi yapıyormusun canım
Testte hafif çizgi var gebelik varsa çıkması lazım yada çok erken demek. Antibiyotik kullanıyorum dediğiniz için dedim yoksa beklemeniz en doğrusu.Ama reglime 8 gün var kanda cıkarmı ki
Aynen biraz erken oldu sabırsızlanıyorum biraz ondan sanırım öyle yapayım canlı daha net gözüküyor ama umutsuzluğa kapıldım biraz Rabbim hayırlısını elbet bilendirİçi açık hâliyle ben de bir gölge görüyorum ama bence bekleyin çok erken tets yapmışsınız. Adet gecikmesini bekleyin
Hemen umutsuz olmayın. Umut hala var, eğer gebelik varsa ve sağlıklı ise çizgiler gittikçe artacaktır. En azından adete bir gün kala bir test daha yapın veya adet günü. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin siziAynen biraz erken oldu sabırsızlanıyorum biraz ondan sanırım öyle yapayım canlı daha net gözüküyor ama umutsuzluğa kapıldım biraz Rabbim hayırlısını elbet bilendir
Amin inşallah rabbimin takdiri benim gibi isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde teşekkür ediyorum cevabınız için bir gelişme olursa haber veririm inşallahHemen umutsuz olmayın. Umut hala var, eğer gebelik varsa ve sağlıklı ise çizgiler gittikçe arayacaktır. En azından adete bir gün kala bir test daha yapın veya adet günü. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin sizi
Çok sevinirim haber verirseniz..Amin inşallah rabbimin takdiri benim gibi isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde teşekkür ediyorum cevabınız için bir gelişme olursa haber veririm inşallah
Bende bir gölge gördüm sanki yarın tekrarlayın istersenizEki Görüntüle 3256729 merhaba benimde bat 10 Haziran dayanamadım test yaptım yumurtlamanın 10 günü gün içinde yaptım ilk idrarla değil sanki bi gölge var gibi ama banamı öyle geliyor bilemiyorum artık 3.5 yıl oldu herşeyi çift çizgi görüyorum sizde bi bakarmısınız?
Hayır umutsuzluğa kapılma benim ilk çizgim yok gibiydi ama şimdi çok şükür 10.haftadayız inşallah güzel haberler alırsınAynen biraz erken oldu sabırsızlanıyorum biraz ondan sanırım öyle yapayım canlı daha net gözüküyor ama umutsuzluğa kapıldım biraz Rabbim hayırlısını elbet bilendir