arkadaşlar size endişeli bekleyişimi anlatmak ve birazda maalesefki hiç bir açıklama yapmayan doktorumdan doğan boşluğu sizin deneyimlerinizi dinleyerek doldurmaya çalışmak üzere yazmaya karar verdim...
şuan cok zor ve endişeli bir bekleyişin içindeyiz eşimle birlikte.
size konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
17 temmuzda aşılama yaptırdık.ve bunun sonucunda ilk
1.ci....................bhcg tahliliimde değer 15.7
2.ci....................bhcg tahliliimde değer 167.5
cıktı.doktorum ilk tahlilimde 15.7 cıktığında varda diyemeyiz yokta 1 hafta sonra tekrar tahlil demişti..bir hafta zaten endişe içinde geçti.ikinci tahlilde 167.cıkınca tebrik edrim hamilesiniz dedi ve gelin muayene edelim diyerek 1 hafta sonraya muayene günü verdi.
gel gelelim dün gece bir kanamam oldu(koyu renkli adet kanamas gibi değilde az ve koyu renkliydi)hemen korkup doktoru aradık.doktor bana bir iğne yaptırmamı söyledi. ve bu iğnenin ne için bile olduğunu söylemedi.(doktorum hiç hiç konuşmaz anlatmaz zaten)ben eczanedeki bayandan öğrendimki.bu iğne bebeğin tutunması ve düşmemesi içinmiş
proluton depot iğnemizin adı bu arada..
ben iğneyi yaptırdım ve hiç kalkmadan yattım .bu sabah doktor o kadar umursamazki..kimse beni ne oldu ne bitti diye aramadı bile..kanaman durdumu durmadımı asla arayan soran olmadı.
bende gidip yeniden bir bhcg yaptırıyım dedim.ve o üzücü haberi aldım
bhcg değeri .....................102 olmuş
yani 167 den 102 ye düşmüş.
doktoru hemen aradım.durumu anlattım.
sevgili doktorumun yardımcısı(zaten kendisine ulaşamıyoruz)yardımcısı ile muatabız.
bana hiç bir sey söylemedi.evet bebeğikaybettikte demedi varda demedi sadece dış gebelik olabilir dedi.
ve pazartesi gelmeyin siz dedi
salı günü bir bhcg daha yaptırıp bize bildirin dedi.
bugün cumartesi ve salıya daha 3 gün var.
şuan ne olduğumu neyin beni beklediğini açıkcası hiç bilmiyorum.soracağım kimsede yok.
ben hamilemiyim değilmiyim
dış gebelikmi değilmi.?
düşükmü yapıyorum yapmıyormuyum?
bu bhcg değeri 167 den 102 ye düştü tekrar artarda şansım devam edermi?
hiç bir bilgim fikrim yok.
aslında doktorumda yok diyebiliriz...
acil bana birseyler yazın pc başında gözüm ekranda yazacaklarınızı bekliyorum...
bu 3gün gecermi arkadaşlar? ne olduğunu bilmiyorum.
şuan cok zor ve endişeli bir bekleyişin içindeyiz eşimle birlikte.
size konuyu kısaca anlatmak istiyorum.
17 temmuzda aşılama yaptırdık.ve bunun sonucunda ilk
1.ci....................bhcg tahliliimde değer 15.7
2.ci....................bhcg tahliliimde değer 167.5
cıktı.doktorum ilk tahlilimde 15.7 cıktığında varda diyemeyiz yokta 1 hafta sonra tekrar tahlil demişti..bir hafta zaten endişe içinde geçti.ikinci tahlilde 167.cıkınca tebrik edrim hamilesiniz dedi ve gelin muayene edelim diyerek 1 hafta sonraya muayene günü verdi.
gel gelelim dün gece bir kanamam oldu(koyu renkli adet kanamas gibi değilde az ve koyu renkliydi)hemen korkup doktoru aradık.doktor bana bir iğne yaptırmamı söyledi. ve bu iğnenin ne için bile olduğunu söylemedi.(doktorum hiç hiç konuşmaz anlatmaz zaten)ben eczanedeki bayandan öğrendimki.bu iğne bebeğin tutunması ve düşmemesi içinmiş
proluton depot iğnemizin adı bu arada..
ben iğneyi yaptırdım ve hiç kalkmadan yattım .bu sabah doktor o kadar umursamazki..kimse beni ne oldu ne bitti diye aramadı bile..kanaman durdumu durmadımı asla arayan soran olmadı.
bende gidip yeniden bir bhcg yaptırıyım dedim.ve o üzücü haberi aldım
bhcg değeri .....................102 olmuş
yani 167 den 102 ye düşmüş.
doktoru hemen aradım.durumu anlattım.
sevgili doktorumun yardımcısı(zaten kendisine ulaşamıyoruz)yardımcısı ile muatabız.
bana hiç bir sey söylemedi.evet bebeğikaybettikte demedi varda demedi sadece dış gebelik olabilir dedi.
ve pazartesi gelmeyin siz dedi
salı günü bir bhcg daha yaptırıp bize bildirin dedi.
bugün cumartesi ve salıya daha 3 gün var.
şuan ne olduğumu neyin beni beklediğini açıkcası hiç bilmiyorum.soracağım kimsede yok.
ben hamilemiyim değilmiyim
dış gebelikmi değilmi.?
düşükmü yapıyorum yapmıyormuyum?
bu bhcg değeri 167 den 102 ye düştü tekrar artarda şansım devam edermi?
hiç bir bilgim fikrim yok.
aslında doktorumda yok diyebiliriz...
acil bana birseyler yazın pc başında gözüm ekranda yazacaklarınızı bekliyorum...
bu 3gün gecermi arkadaşlar? ne olduğunu bilmiyorum.
Son düzenleme: