kızlar 4 gündür size yazamadım şu paranoyaklığım sonuç buldu ve ben :CüvCüv: artık. perşembe günü kocam evde zatüre olduğu için işten izin almıştım ona bakmak için iki gün önce yaptığım testi eşimin uyuduğu bir zaman denedim önce inanamadım yavaş yavaş silik bir çizgi belirdi eşime söyleyip söylememe arasında kaldım bir tarafım ona sürpriz yap diyor diğer tarafım fırladelikafadulden hemen yetiştir diyor ve ben şaşkın heyecan telaşla hasta yatan eşime seslendim testi gösterdim garibim zaten ateşler içinde şaşırdı mı sevindimi ne olduğunu anlamadı ve ateşler içindeyken benimle hastaneye kan testi için gittik 1,5 saat sonra pozitif sonucunu aldık önceden konuşmalarımızda kimselere belli bir süre söylemeyelim diye konuşurduk ama sonucu öğrenir öğrenmez telefonlara sarıldık :teytey:herkese hamiş olduğumu haber verdik nasıl söylemeden durabilir ki insan içi içine sığmıyor cuma günü kan ve idrar testi yaptırdımama hala bir doktor bulamadım görev icabı tekirdağdayız herkesten başka isimler duyuyorum iyisi yok kötünün iyisini bulmak gerekiyormuş eğer yardımcı olacak arkadaşlar varsa tavsiye edecekleri doktor isimlerini yazsınlar. inanın doktor önemli şimdi sizin en çok ihtiyacınız olan sizi anlayan güvendiğiniz bir doktor
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
artık bir can var içimde
- Konu Sahibi kuzu_m
- Başlangıç Tarihi