Art de huile ürünlerini kullananlar ????

Melzo33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
33
5
38
Kızlar eczanelerde satılan bitkisel yağlarla karışım yapılan art de günle ürünlerini kullanan var mi ? Sonuçları başarılı mi ???

• Beğen
Reactions: rec
Arkadaşım ben sedef hastasıyım 3 aydır art de huile ürünlerini kullanıyorum ve şuanda hepsine lanet ediyorum. Bana vücudumun kortizonu kustugunu bunun atak olduğunu ve zamanla düzeleceğini soylediler 1 ayın sonunda vücudum atak geçirdi kortizonu kustu suan 3. Ayin sonuna geldim çıkmayan yerlerimde sedef çıktı. Bir tanecik sedefimde bile iyileşme yok. Ufacık sedeflerim kocaman oldu. Aşırı pişmanım. 2500 liradan fazla para verdim bunlara.

Bu ürünlerin işe yaramadığına dair o kadar çok yorum okudum ki insan bi ümit diye başlıyor. Elinde küçük bir egzama olan birisi art de huile ürünü kullanıyor ve sonucunda bütün eline yayılıyor.

Arkadaşım ben sedef hastasıyım 3 aydır art de huile ürünlerini kullanıyorum ve şuanda hepsine lanet ediyorum. Bana vücudumun kortizonu kustugunu bunun atak olduğunu ve zamanla düzeleceğini soylediler 1 ayın sonunda vücudum atak geçirdi kortizonu kustu suan 3. Ayin sonuna geldim çıkmayan yerlerimde sedef çıktı. Bir tanecik sedefimde bile iyileşme yok. Ufacık sedeflerim kocaman oldu. Aşırı pişmanım. 2500 liradan fazla para verdim bunlara.
3 ayın içindeyim egzamam cok yayıldı bir umutla başladığım art de huile ye 2000 yakın para ödedim banada Kortizonlu kusuyo dediler parmaklarım mahfoldu cok moralim bozuk

X