- 1 Mart 2010
- 386
- 4
Arkadaşlar 17 yaşımdan beri annemin "büyür kızım büyür benımkılerde öyleydi" diye kandırılarak çüş diye durdurulan bu yalana 24 Aralık'ta Hakan gence sayesinde bir son verıyorum yeter artık! Dedim ve 4 yıldır eşime sürekli bu isteğimi dile getirip "sen ciddi ciddi bunu istiyorsun ve olursa da çok mutlu olucaksın sanırım" dıyecek hale getırdıkten sonraaaa araştırma faaliyetlerımın start iznini alınca hemen işe koyuldum çok fazla dolaşmadım açıkcası 5 doktorlla görüşüp bazı teknik detayları öğrenince neyi istediğimi net bir şekilde öğrenmiş oldum ve 21 Aralık'ta kesınlıkle ve kesınlıkle olmak istemediğim bu ameliyatı 24 aralığa benım için ayarlayan evren sayesınde memelerine kavuşacağım canım doktorum kas altı high profil veya ultra high profil mentor marka yuvarlak protez için 300-325 cc aralığı için uygun bir aday oldugumu söyledi ve amelıyat gunüne kadar kafama ne takılırsa ister cep'ten ister yüzyüze muayenehanede sorularımı yanıtlayacağını söyleyerek beni uğurladı..kafam temiz içim ferah!!! Tek eksik 2012'nin gider ayak bana yaptığı kıyak olan ikizlerim kaldı 6 gün !!! Hayal etmesi bile zorken sahip olacağımı düşünmek benı nasıl mutlu edıyor bilemezsinizz... Yaşasın kadın olmak darısı olmak isteyen tüm arkadaslarımın başına... Sizi sevıyorum!!! Hadi artık beraber geri sayalım son 6