Senın son eklediğin fotoyu benım sanmış saxe bence arzum
Ne guzel bir mutluluktur bu
Yaaa... Ne bileyim ben hepiniz fıstık gibi kızlarsınız zaten. Ama kafam karışıyor ister istemez. Ama nihayet ki senin fotolarını de gördüm. Süper duruyorlar. Hatta büyükler bile şuanGöğüs dokun var mıydı senin arska? Öncesi fotoların yok çünkü? Kim bilir kaçıncı kez soruyorumdur sana da
aman maşallah canımkendin baktığında gözlerini alamıyorsan eşinin bakışlarını hiç düşünemiyorum
mutluluğun daim olsun
Amiinnnn canım :) eşim bayılıyo zaten çok güzel oldu çok güzel deyip duruyo
senin de kafan karışmış benim gibi saxe! hehe aynen ben de herkesinkini unuttum kaçtı neydi kimdi kiminkiydi :)) tekrar tekrar soyuroum :) senin de yakın tarih herhaqlde! benim 15 gün kaldı canım!
Olsun canım ya unuttukça sor sen işimiz ne ki birbirimize yardımcı olmakyarın doktorumdan alıcam amelıyat öncesi resimimi yuklıcem hemen :) rezillik! Sağ memem mini minnacık sol mememde ise dokum vardı.. Asimetri vardı bende yani. Şu an çok süperler kesınlıkle ne büyük ne küçükler yenı foto eklerım en yakın zamanda!
Kızlaarrr...Ben size boşunamı konu açtım bakiyimBurada herşey yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html
Adet dönemi ve yakın tarihlerinde vücutta ödem fazla olur,gögüslerde aşırı hasasiyet olur ve agrı eşigide düşük olur..En iyi tarih adet döneminden sonraki bir hafta ama tabi tarih degiştirebileceginiz bir durum yoksa,mecbursanız yada doktorunuz bir sakınca görmüyorsa olabilirSonrasında karnım şişti,göbegim şişti,heryerim şişiyor ne oluyor bana demeyin ama Bunlara hazırlıklı olun
Senle arzumm benim aklımı karıştırıyorsunuz. Seninki 350 ve bana gayet büyük göründü fotolarda. Onun için sordum. Ben 350 taksam nasıl olur diye. 400 çok mu büyük lur, pişman mı olurum diye korkuyorum hala
hee hee... Tamam anladık
sen nolduda kaldırdın fotolarıı?
amannnn... BoşverNazar değiyor bana canım yaa Parmağı sakatladık zaten,bakalım ne olacak
ne parmağı yahu, geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?