saol canımharikayız gerçekten tevazuya gerek yok bu konuda Aleda benden 2.tık daha harika hem zayıf hatun hemde asil
biraz eğlence olmasa olmazevren ne diyorsa o
Söz verdin bir kere dönemessin ona göre
Performans artırıcı biktisel kimyasal ne varsa çabalayacaksın
Söz vermek başka bişeye benzemez
Ver çoşkuyu ver çoşkuyu.
kar kıyamet hala estetık ve taktık derdınde dolanalım buralarda
O senin harikalığın canım benim.Bileğini bükemediğim kk.üyesini öperimHemide pro kartlı ne haberrrr
Yorumları görünce ben de merak ettim şimdi.Profil albümün de mi fotolar
Regl ameliyatta problem oluyor muymuş ki? Gerçi ameliyat sonrası seni biraz uğraştırabilir evet...
ben doktoruma sordum cunku son bıkac aydır tarıh tutturamyrm bıraz duzensız gıdıyodu... amelıyat olmana engel dııl oncesı ortası sonrası olabılır ama tabıkı oncesı olunca normaldede goduslerde hassasıyet oldugundan bıraz daha sıddetlı agrı duyabılırsın dedı..cunku ıznımı ısımı gucumu hep o tarıhe ayarlamıs oldugum ıcın bu engelle bı hafta sarkmasın dıye işimi garantıye almam gerekıyodu:)
Regl ameliyatta problem oluyor muymuş ki? Gerçi ameliyat sonrası seni biraz uğraştırabilir evet...
bide reglin, öcesi, sonrası, ortası , bunların hepsi hemen hemen aynı tarihlere denk geliyo, kapişşşşbenim tam regl günüm ameliyat olcaam gün maalesef en doğrusu regl bitiminden 1 hafta sonrası gibi....
Arska elbise müthiş, ikizler daha da bir müthiş. Eee zaten güzel bir kadınmışsın. Bir de aynı elbiseyi göğüslerin olmadan giydiğini düşünsene... Ne kadar da etkiliyor postürü ya...
yAŞASIN KUANTUM
Bırak gitsin
İzin ver olsun
inanmanın gücü.İmajinasyon sağlamsa süreçte hızlanır.
Güle güle kullanmak kaldı sana birde bıolca teşekkür evrene herşeye.
Arska elbise müthiş, ikizler daha da bir müthiş. Eee zaten güzel bir kadınmışsın. Bir de aynı elbiseyi göğüslerin olmadan giydiğini düşünsene... Ne kadar da etkiliyor postürü ya...
Elbiseli fotograftamı var,ben göremedim :44:
Az evvel banyo yaptım kızlar memelerıme bakmaktan kendımı alamadım :)) kendı kendımın sapığı oldum banyoya kaçıp kaçıp bakıyorum onlaraçok güzel geliyorlar gözüme en son muayenede doktorum eski hallerını göstermişti bunlar benım mı demiştin :) o da ne çabuk unuttun bakalım dedi vallahı öyle hatırlamak bıle istemıyorum :)
Az evvel banyo yaptım kızlar memelerıme bakmaktan kendımı alamadım :)) kendı kendımın sapığı oldum banyoya kaçıp kaçıp bakıyorum onlaraçok güzel geliyorlar gözüme en son muayenede doktorum eski hallerını göstermişti bunlar benım mı demiştin :) o da ne çabuk unuttun bakalım dedi vallahı öyle hatırlamak bıle istemıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?