Merhaba sakın korkmayın hamileliğinizi zehir etmeyin Şuan bebeğim 7 aylık çok şükür sağlıklı . Hamileyken kafama takmak istemedim zehir olmasın diye ama genede kafamda bir yerde idi Zeynep kamile gitti. Perinoloti bölümüne orada evet dediler arsa teşhisi var ama tek başına olduğu için sorun yok dediler falan sonra doğum yaptım ben 7 aylık kızım Şuan gene içim rahat ermedi daha geöen kontörle gittim kartala kardiyoloji ye evet dedi arsa var dedi ama benim bildiğim arsa nefes borusnun arkadaşından dolanan boru diye ama bu doktor şey dedi evet dolanıyor ama bu dolanan damar ek fazla damar mış yani fazla damarı varmış 6 ayda bir kontrol dedi biz başka bir araştırma hastanesine daha gideceğiz ama çok şükğr bebeğimiz iyi kardiyoloji doktoru zaten şey dedi morarma yemek yiyememe emmeme işte öksürük tıkanıklık gibi sorunlar olursa getiririm demişti öok şükğr şuanlık bir şey yok değdim givi biz başka hasstaneye gideceğiz iyice araştırmak için kafam rahat olsun diye yani sağlıklı bebeklerde de araa oluyır oyuzden kafanızı sakın bozmayın bol bol gezin hamiliğünizn tadını çıkartın