• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arrisonamus çeyiz hazırlığı..çok heyecanlı:)

tencerelerimi değiştirdim umarım böyle daha iyi olmuştur:) $16 cm tencere.webp$20 cm tencere.webp$26 cm tava.webp$derin tencere.webp$pilav tenceresi.webp

kızlar birşey sorucam. bu ütü masalarını çok beğendim ben..fonksiyonel olması etkiledi beni. Bu tarz ütü masası alan, kullanan var ya da bilgisi olan var mı kızlar? bu konuda fikrinize ihtiyacım var açıkçası!! almaya cesaret edemiyorum da:(

Eklentiler

• $fidex marka.webp
    $fidex marka.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $ütü masasý.webp
    $ütü masasý.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 58
kızlar birşey sorucam. bu ütü masalarını çok beğendim ben..fonksiyonel olması etkiledi beni. Bu tarz ütü masası alan, kullanan var ya da bilgisi olan var mı kızlar? bu konuda fikrinize ihtiyacım var açıkçası!! almaya cesaret edemiyorum da:(

canım ben kullanmadım ama yakından incelemiştim. evet yer kaplamaması açısından çok güzel çekmeceli falan. amma velakin ütünün katlanan kısımlarını ütü yapacak vaziyete getirince kıyafetleri ütülemek çok zor olabilir. çünkü kat yerleri kıyafette iz çıkarabilir...

doğru söylüyorsun canım..ütüleme işi biraz sıkıntı yaratabilir her ne kadar çok hoş olsa da :P

gazella'nın ütülerini incelemiştim bi aralar. bayaaa bi sağlammış yorumlarını da okudum. kol aparatı da var ekstra... bence hem kullanışlı hem kaliteli bi şey istiyorsan gazella alınabilir

Back
X