Arpacık Sorunu

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.273
2.525
133
Merhabalar, gozumde yaklasik 1 ay once arpacik cikti fakat mercimek tanesi kadar kaldi. Damla damlatmaya devam ediyorum ama cook yavas iniyor.sicakta uyguluyorum. Ameliyat mi olunur illaki çok korkuyorum. Bir de eczacı bu damlayi arpacik icin 1 ay kullananlar var dedi. Ne yapmalıyım sizce ?

Benımde bas belası bı arpacıgım var,ilac damla vs etkı etmıyor kendılıgınden sönüyor tekrar cıkıyor bır muddet sonra hamılelıkte baslamstı1 senedır tekrarlıyor,ne yapsamda sonlanmadı.konuda acmıstım bunlanılgılı.

Ne oldu peki ? Sonlandi mi ? Ben damla ve sicak uyguluyorum ama tekrarlar mı bilmiyorum.1.5 ay oldu hala benimle birlikte

Çiğ sarmisagin bir dişini diklemesine tam ortadan kes acı.olan iç kısmını iyice sür.tek ilacı sarmisaktir arpacigin ziplatir ama mecbur kalınca yapıyor insan

Batıl batıp çıkıyorsa iltihap var demekki dediğim gibi iyice sürün bol bol gün içinde de yaksın.zaten bir süre.sonra iyice şişip.patlar iltihap akar temiz.peceteyle felan sıkın iyice içi bosalsin bir daha çıkmaz

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…