Sıcak iyi gelirmi ki arpacığa?
Anladım inşallah sizede iyi gelir. Bebeklerde karbonatlı suyla temizlenir çapaklanma olunca acaba arpacığada faydası olurmu denesenizmi acabaDoktor söyledi canım
Anladım inşallah sizede iyi gelir. Bebeklerde karbonatlı suyla temizlenir çapaklanma olunca acaba arpacığada faydası olurmu denesenizmi acaba
Rica ederim geçmiş olsunAnladım inşallah sizede iyi gelir. Bebeklerde karbonatlı suyla temizlenir çapaklanma olunca acaba arpacığada faydası olurmu denesenizmi acaba
Benımde bas belası bı arpacıgım var,ilac damla vs etkı etmıyor kendılıgınden sönüyor tekrar cıkıyor bır muddet sonra hamılelıkte baslamstı1 senedır tekrarlıyor,ne yapsamda sonlanmadı.konuda acmıstım bunlanılgılı.
Çiğ sarmisagin bir dişini diklemesine tam ortadan kes acı.olan iç kısmını iyice sür.tek ilacı sarmisaktir arpacigin ziplatir ama mecbur kalınca yapıyor insan
Arpacigin tek ilacıdır sarmısak hiç duymadinizmi yaaİç arpacık icinde mi etkili?
Batıl batıp çıkıyorsa iltihap var demekki dediğim gibi iyice sürün bol bol gün içinde de yaksın.zaten bir süre.sonra iyice şişip.patlar iltihap akar temiz.peceteyle felan sıkın iyice içi bosalsin bir daha çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?