hepafiltere si nasıl nerden temizleniyor makinanın ben epey oldu alalı hepafiltre temizlemedim
cnm sana msj yazarken amacım ıronı yapmak fılan dııldı yanlıs anlasıldıysam cok cok ozur dılerım kımseyı kırmak dııldı nıyetım tekrar kusura bakma
1 yıla yakın oldu kullanıyorum turbo başlığım bozuldu bu yaz evde tadilat vardı ben evde yokken boyacılar makineyi açıp evi süpürmüşler turbo başlığım bozulmuş çünkü turbo başlık sadece halı için sert zeminlerde kullanılmıyo neyse 30 milyona aldım yenisini vızır vızır çalışıyo ben çok memnunum fiyatına göre süper süpürge içine bimde satılan bebek kolonyalarından damlatıyorum ben yada eşimin traş kolonyasından mis gibi kokuyo..işim bitince pis suyu klozete döküyorum kovayı ve içindeki aparatları domestosla yıkıyorum sonra küvete ters koyup suyunu süzdürüyorum bikaç saate kuruyor zaten
bende düşünüyorum bu makineyi ama kullandıktan sonraki temizliği biraz uğraştırıcı gibi sanki normal elektrikli süpürgenin arada bir torbasını değiştiriyosun bunu her kullanmadan sonra temizlemen gerekiyo sanırım:26:
uğraştırıcı değil aslında her kullanmada detarjanla yıkamayada gerek yok suyla çalkala kurula tamam.. toz torbalı süpürgede her kullanımdan sonra torbasını değitiremiyorsunuz ve içindeki tozlar etrafa bakteri saçıyo sulu süpürge daha hijyenik bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?