• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler arnica bora 5000 kullanan arkadaşlar!!!

Arçelik 7424 (?) hepa filtreli süpürge.üstüne tanimam.annem ablam ben aldik.gittigidiyorda 280 e aldim.%5 indirim cekiyle beraber

Bir çok süpürge kullandım. Deneyimlerim şöyle:
Toz torbasız olanların içini temizlemek toz yutularak yapılan bir işlem.
Toz torbalı ve torbasız modellerde zamanla eve ince tozları geri veriyor. Mikron boyunda tozlar evimizde uçuşuyor.
Sulu süpürge hemen temizlik istiyor. Su içinde beklerse olmuyor.Ama en temiz olan ve havayı gerçekten temizleyen onlar.
En pahalı kuru süpürgeyi kullandıktan sonra en ucuz sulu süpürgenin daha iyi olduğuna karar verdim.
Ama en çok sevdiğim yalnızca mutfağı süpürdüğüm fantom adlı saplı süpürge. Çok ucuz ve süpürüyor. 50 tl gibi bir fiyattı.

aynen bende sen gibi pratiklik için mini dikey süpürge kullanıyorum memnunum

evet kızlar sonunda ben de kararımı verdim ve sulu süpürgeden yana oldu kararım. Philipsin FC 8950 modelini aldım çeyizime ve denemek için bir kere çalıştırdım doğru karar verdiğimi düşünüyorum umarım kullandıkça da sorun çıkmadan yıllarca kullanırım temiz temiz :)

evet kızlar sonunda ben de kararımı verdim ve sulu süpürgeden yana oldu kararım. Philipsin FC 8950 modelini aldım çeyizime ve denemek için bir kere çalıştırdım doğru karar verdiğimi düşünüyorum umarım kullandıkça da sorun çıkmadan yıllarca kullanırım temiz temiz :)

güle güle iyi günler kullan :)

TE="elo89, post: 38160471, member: 337618"]evet kızlar sonunda ben de kararımı verdim ve sulu süpürgeden yana oldu kararım. Philipsin FC 8950 modelini aldım çeyizime ve denemek için bir kere çalıştırdım doğru karar verdiğimi düşünüyorum umarım kullandıkça da sorun çıkmadan yıllarca kullanırım temiz temiz :)[/QUOTE]
Sevgili elo89 ben de bu süpürgeden almak istiyorum. . Toz boşaltma ve toz yutmaktan bıktım.. süpürgem giderek eskiyo.. eskiden ayda bir boşalttığım toz haznesini şimdi haftada bir boşaltmazsam makina çekmiyo.. buna rağmen emiş gücü giderek düşüyo..
Philips 8950 hakkındaki kullanım yorumlarını bekliyorum..

arnica yı araştırırken sana denk geldim :KK37: gönül rahatlığı ile siparişini verebilirim :21:

Kesinlikle super bi makina heleki pisiciklerimizin tuyleri için on numara. Uygun fiyata aldıgım yere yonlrndireyim kuzum seni
Hepsi b. De 250 tl şu anda senin aldığında ne kadar acaba o_Oakşam kocacım eski supurgemize bakacak tamir edemezse alacakmisiz malı pek kiymetlidir :KK53::KK53:

arnıcayı borayı yaklasık 3 senedır kullanıyorum acayıp memnunum cekısı okadar kuvvetlıkı halının tuylerıne kadar somuruyor resmen ve evde gercekten temızlık yaptıgım bellı oluyor... bekarkende anneme almıstım arnıca oda sulu ama boranın bır oncekı modelı hala sapasaglam cok memnunuz.. derınlemesıne temızledıgı ıcın halılar daha gec kırlenıyor... eksı yonlerı var mı var tabıkı... her supurme sonrası temızlıgı.. calısan bır bayan olarak pek pretık degıl ama yıne olsa yıne arnıcamı alırdım.. bu arada supurgemı calıstırmadan once ıcıne koydugum suya bı ıkı damla esansıyel yag damlatıyorum boylelıkle evım mıs gıbı kokuyor..

Hepsi b. De 250 tl şu anda senin aldığında ne kadar acaba o_Oakşam kocacım eski supurgemize bakacak tamir edemezse alacakmisiz malı pek kiymetlidir :KK53::KK53:

ooo hiç kaçırma canım hemen al
ben baktığımda hepsiburada da 350 di başka bi siteden 300 e buldum diye sevinmiştim.amannn kocaların hep öyle hem malları hem paraları kıymetli onlar temizlikten ne anlar :KK67:

Ben de kullanıyorum, çoooooooooook memnunum.siz arnica bora 5000 deyin, ben ona güzelllik diyorum ;)

2 hafta önce aldım bende arnica bora 5000i. 293tl ye aldım. Çok güzel bir süpürge bayıldım resmen. Emiş gücü çok güzel. Turbo fırçası halıyı tertemiz yapıyor. Benim halılarım beyaz ağırlıklı. Resmen halılarım parlıyor süpürdükten sonra. Keşke daha önce alsaymışım diyorum. Toz alma başlığı sayesinde tozları da arnicayla alıyorum süper oluyor :))) temizliği de zor değil bence gayet rahat temizleniyor. Almak isteyen herkese tavsiye ederim. Performansına göre fiyatı çok çok iyi :)

2 hafta önce aldım bende arnica bora 5000i. 293tl ye aldım. Çok güzel bir süpürge bayıldım resmen. Emiş gücü çok güzel. Turbo fırçası halıyı tertemiz yapıyor. Benim halılarım beyaz ağırlıklı. Resmen halılarım parlıyor süpürdükten sonra. Keşke daha önce alsaymışım diyorum. Toz alma başlığı sayesinde tozları da arnicayla alıyorum süper oluyor :))) temizliği de zor değil bence gayet rahat temizleniyor. Almak isteyen herkese tavsiye ederim. Performansına göre fiyatı çok çok iyi :)
Fiyatı iyiymiş canım,toz torbası nasıl?

Canım toz torbası yok sulu süpürge
Aaa evet öyleydi dimi o?ben bir defa aldım öyle bişey ama çok ucuzdu 100 tl filan,tabi çom kısa sürede bozuldu ve bende sulu süpürgelere karşı bir önyargı oluşmasına sebep oldu:KK12:

Aaa evet öyleydi dimi o?ben bir defa aldım öyle bişey ama çok ucuzdu 100 tl filan,tabi çom kısa sürede bozuldu ve bende sulu süpürgelere karşı bir önyargı oluşmasına sebep oldu:KK12:
Valla canım bu alet çok iyi :) ben çok memnunum yani :) temizlik yaptığım zamanlarda sonradan toz almaya üşenirdim çok zor gelirdi bana. Şimdi evi süpürürken toz temizleme aparatını takıyorum çok rahat oluyor toz almak. Hem suya hapsettiniz için tozları bir yandan alıp diğer taraftan dışarı atmıyor evim tertemiz oluyor.

hanımlar nasıl kullananlar aradan bir süre geçmiş memnun musunuz? kolay arıza çıkmıyordur inşallah

Uzun uzun arastirdim yazilari okudum nilfiks almaya Kara verdim fakat 900 olunca ucte bir fiyatina arnica 5000 aldim hevesle geldim yarim yamalak kullanma klavuzuna Goz atip uc gundur ozellikle supurmedigim evimi supurmeye basladim Amman allahim supurge bi gram cekmiyor nasil sok oldum anlatamam sonra meger motor kapaginin uzerindeki filitre oturmamis duzelttim suyun rengi fazla kotu olmadi ama topak topak hav, kil, tuy pislik butun evimi supurdum icine yumusatici koydum bi kasik kadar evim mis gibi oldu .gelelim butun arkadaslarin nefret ettigi temizleme seramonisine yillardir toz torbasiz supurge kullanan biri olarak Evet Her temizlikte bosaltmiyorsun icini fakat o tertemiz evin icinde ne kadar itinali bir posete doldurmaya calissanda toz dokulyor elin yuzun batiyor filitresini temizlemekde cabasi hangi model olursa olsun bir yerlerinde kagit yada Bez filitre oluyor onuda mutlaka temizlemek zorundasin iskence oysa bunun icindeki havlar i elinle alip cope atiyorsun suyu tuvalete birde tazyikli su tut bitti kurulama Isi okadar abartili degil kapagini kapatmiyorum icinde kuruyor .ben temizligi biraz kokudan birazda cikan pislikten degerlendirenlerdenim e pislik gorunuyor is bittiginde evin mis gibi kokuyor bence yeterlidir. Bu arada kisa bir detay bir arkadas hortumunu takmadan evi toparlarkenden calistiyormus kendi kendine hem havadaki tozlari topluyormus hemde evin kokusu degisiyormus :)

En son ben yazmışım şimdi4 aydır kullanıyorum son fikrim süpürge hala uğraştırıyor ülendiriyor ama güzel çektiği için iki günde bir yetiyor önceden günde iki kere süpürürdüm .ben birde fakir el süpürgesi aldım ufak tefek dökülenler için genel anlamda hala tavsiye ediyorum

Back
X