Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çok süpürge kullandım. Deneyimlerim şöyle:
Toz torbasız olanların içini temizlemek toz yutularak yapılan bir işlem.
Toz torbalı ve torbasız modellerde zamanla eve ince tozları geri veriyor. Mikron boyunda tozlar evimizde uçuşuyor.
Sulu süpürge hemen temizlik istiyor. Su içinde beklerse olmuyor.Ama en temiz olan ve havayı gerçekten temizleyen onlar.
En pahalı kuru süpürgeyi kullandıktan sonra en ucuz sulu süpürgenin daha iyi olduğuna karar verdim.
Ama en çok sevdiğim yalnızca mutfağı süpürdüğüm fantom adlı saplı süpürge. Çok ucuz ve süpürüyor. 50 tl gibi bir fiyattı.
evet kızlar sonunda ben de kararımı verdim ve sulu süpürgeden yana oldu kararım. Philipsin FC 8950 modelini aldım çeyizime ve denemek için bir kere çalıştırdım doğru karar verdiğimi düşünüyorum umarım kullandıkça da sorun çıkmadan yıllarca kullanırım temiz temiz :)
arnica yı araştırırken sana denk geldimgönül rahatlığı ile siparişini verebilirim
![]()
Hepsi b. De 250 tl şu anda senin aldığında ne kadar acabaKesinlikle super bi makina heleki pisiciklerimizin tuyleri için on numara. Uygun fiyata aldıgım yere yonlrndireyim kuzum seni
Hepsi b. De 250 tl şu anda senin aldığında ne kadar acabaakşam kocacım eski supurgemize bakacak tamir edemezse alacakmisiz malı pek kiymetlidir
![]()
Fiyatı iyiymiş canım,toz torbası nasıl?2 hafta önce aldım bende arnica bora 5000i. 293tl ye aldım. Çok güzel bir süpürge bayıldım resmen. Emiş gücü çok güzel. Turbo fırçası halıyı tertemiz yapıyor. Benim halılarım beyaz ağırlıklı. Resmen halılarım parlıyor süpürdükten sonra. Keşke daha önce alsaymışım diyorum. Toz alma başlığı sayesinde tozları da arnicayla alıyorum süper oluyor :))) temizliği de zor değil bence gayet rahat temizleniyor. Almak isteyen herkese tavsiye ederim. Performansına göre fiyatı çok çok iyi :)
Canım toz torbası yok sulu süpürgeFiyatı iyiymiş canım,toz torbası nasıl?
Aaa evet öyleydi dimi o?ben bir defa aldım öyle bişey ama çok ucuzdu 100 tl filan,tabi çom kısa sürede bozuldu ve bende sulu süpürgelere karşı bir önyargı oluşmasına sebep olduCanım toz torbası yok sulu süpürge
Valla canım bu alet çok iyi :) ben çok memnunum yani :) temizlik yaptığım zamanlarda sonradan toz almaya üşenirdim çok zor gelirdi bana. Şimdi evi süpürürken toz temizleme aparatını takıyorum çok rahat oluyor toz almak. Hem suya hapsettiniz için tozları bir yandan alıp diğer taraftan dışarı atmıyor evim tertemiz oluyor.Aaa evet öyleydi dimi o?ben bir defa aldım öyle bişey ama çok ucuzdu 100 tl filan,tabi çom kısa sürede bozuldu ve bende sulu süpürgelere karşı bir önyargı oluşmasına sebep oldu![]()