Elektrikli Süpürgeler arnica bora 5000 kullanan arkadaşlar!!!

allbaby

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
2.097
2.128
178
arkadaşlar mevcut elektrik süpürgem toz torbalı 1800 w...su hazneli bi süpürge almak istiyorum.aklım bu ara arnica bora 5000 de.fakat alırsam internet üzerinden alıcam. bulunduğum ilçede satan bi dükkan bulamadın haliyle deneme şansımda olmadı.kullanan arkadaşlardan rica ederim fikirleriniz nedir??? olumlu olumsuz tüm yorumlara ihtiyacım var.bide fiyat bilgisi verirseniz sevinirim:KK52:

Mrb cnm naptin aldin mi supurgeni bende alicam kararsizim daha once arzumun sulu supurgesini kullandim cabuk bozuldu fakir darty aldim tozu disina veryor yine sulu alicam ama arnika bora da cabuk bozuluyormus onermiyorlar iyi sini alayim desem 700 tl den basliyor napicam bilemiyorum aldin mi arnikayi sorun var mi

Mrb cnm naptin aldin mi supurgeni bende alicam kararsizim daha once arzumun sulu supurgesini kullandim cabuk bozuldu fakir darty aldim tozu disina veryor yine sulu alicam ama arnika bora da cabuk bozuluyormus onermiyorlar iyi sini alayim desem 700 tl den basliyor napicam bilemiyorum aldin mi arnikayi sorun var mi

evet aldım canım yaklaşık 3 hafta falan oldu çokkk memnunum:KK52:
çekiş gücü tozu suya hepsetmesi düşündüğümdende iyi çıktı.
aparatlarını temizlemeside kolay tabiki süpürge biterbitmez içideki suyu boşaltıcaksın yoksa haliyle koku yapar.
kolay bozuluyomu bilemem benimki daha çok yeni inşallah bi sıkıkntı yaşamam.turbo başlığı halıyı kabartarak süpürüyo inanılmaz bi toz varmış evde inanamadım:KK57: resmen diğer toz torbalı süpürgelerle işkence çekiyomuşum.
süpürge yaptıktan sonra havada uçuşan tozlardan zerre kalmadı ferah bi hava soluyoruz artık.
kısacası canım ben memnunum alırsan sende sorun yaşamazsın diye umuyorum.gittigidiyordan aldım fiyatıda piyasaya göre uyguna geldi.düşünürsen bilgi veririm:KK19:

Son düzenleme:
evet aldım canım yaklaşık 3 hafta falan oldu çokkk memnunum:KK52:
çekiş gücü tozu suya hepsetmesi düşündüğümdende iyi çıktı.
apartalarını temizlemeside kolay tabiki süpürge biterbitmez içideki suyu boşaltıcaksın yoksa haliyle koku yapar.
kolay bozuluyomu bilemem benimki daha çok yeni inşallah bi sıkıkntı yaşamam.turbo başlığı halıyı kabartarak süpürüyo inanılmaz bi toz varmış evde inanamadım:KK57: resmen diğer toz torbalı süpürgelerle işkence çekiyomuşum.
süpürge yaptıktan sonra havada uçuşan tozlardan zerre kalmadı ferah bi hava soluyoruz artık.
kısacası canım ben memnunum alırsan sende sorun yaşamazsın diye umuyorum.gittigidiyordan aldım fiyatıda piyasaya göre uyguna geldi.düşünürsen bilgi veririm:KK19:
Aa aklımdaki soruları cevaplamışsın. Bende çeyizime almayı düşünüyorum fiyatı da uygun diye aklımdaki tek markaydı ama emin olamamıştım Teşekkürler deneyimini paylaştığın için :)

ben 1 yıldır kullanıyorum hala bozulmadı:KK70:turbo başlığı bozuldu sadece, onu dandik yapmışlar.ama makina sağlam:KK14:

Benimde var ama benim ki yeşil olan 5000 değil yani.Başlıgı kırıldı aparatları cok dandik ya.Bi de bi zaman sonra sıkıldım artık yıka temizle acayip su harcıyor.Normal torbasız hazneli küçük birşey aldım rowentanın ama acayip memnunum öyle ki eve geldi denemek için açtım kaldıramıyorum süpürgeyi.Eşim zor süpürdü sonra kendine geldi hala çekişi öyle güçlü ki içini boşaltınca yeni aldıgım gibi oluyor. Arnica da öylece duruyor ama benim evimde çocuk yok ondan fazla kirlenmiyor bana yetiyor.İlk evlendiğimde o halıların tozunu öylee çekiyordu ki arnica temizlemekten canım çıkmıştı.

ben 1 yıldır kullanıyorum hala bozulmadı:KK70:turbo başlığı bozuldu sadece, onu dandik yapmışlar.ama makina sağlam:KK14:

banada pek bi sağlam gibi geldi ama kısmet artık bozulursa başka başlıklar var onlarla idare ederiz :cool:

Benimde var ama benim ki yeşil olan 5000 değil yani.Başlıgı kırıldı aparatları cok dandik ya.Bi de bi zaman sonra sıkıldım artık yıka temizle acayip su harcıyor.Normal torbasız hazneli küçük birşey aldım rowentanın ama acayip memnunum öyle ki eve geldi denemek için açtım kaldıramıyorum süpürgeyi.Eşim zor süpürdü sonra kendine geldi hala çekişi öyle güçlü ki içini boşaltınca yeni aldıgım gibi oluyor. Arnica da öylece duruyor ama benim evimde çocuk yok ondan fazla kirlenmiyor bana yetiyor.İlk evlendiğimde o halıların tozunu öylee çekiyordu ki arnica temizlemekten canım çıkmıştı.

ilk halı tüyünü temizlemede birebir.ben bir elimde fırça bir elimde su dolu kova halı üstünde debelenmekten kurtuldum.fırçalamaktansa süpürge daha mantıklı geldi.bendede senin bahsettiğin gibi ufak bi süpürge vardı evde çocuk yok ama bana yetmedi nedense :stop:

Bende philips performer triactive aldim super ilk calistirdigimda 3.5 yasindaki kizim "anne bu supurgenin sesi yok artik kulaklarimi kapatmiycammm" dedi ustelik kendisi supurge sesinden cok korkar dusunun artik cekisi ise super hepa 13 filtreli ve artik evin tozunu sonradan almiyorum yumusak fircasiyla masa sehpa raf her yeri temizliyorum siddet le tavsiye ederim

Kızlar merhaba. Ben de çeyiz için su filtreli elektrik süpürgesi arayışı içerisindeyim ama ne kadar araştırırsam da o kadar çok kafam karışıyor. Alışveriş yaptığım bir mağazada Fakir Elephant ürününü önerdiler fakat nette çok fazla yorum bulamadım. Alternatif olarak da Arnica Bora 5000 ve Philips FC 8950/01 Aqua Action ürünlerini buldum. Fiyat olarak en fazla 400 tl civarında düşünüyorum. Fakir 284 tl, arnica 294 tl ve philipsi de 400 tl'ye buldum. Sizce ne yapmalıyım kullananlar yorum yapabilirler mi. Sulu süpürgelerde süpürdükten sonra temizlenirse sorun olcağını sanmıyorum sonuçta duran su pis kokar ,ama yine de toz torbasız modellerden de baksammı diye düşünmüyo değilim. Gerçi her güne kullanmak için dikey süpürgem var sulu süpürgeyi ise haftada 1-2 defa kullanmak için düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bir çok süpürge kullandım. Deneyimlerim şöyle:
Toz torbasız olanların içini temizlemek toz yutularak yapılan bir işlem.
Toz torbalı ve torbasız modellerde zamanla eve ince tozları geri veriyor. Mikron boyunda tozlar evimizde uçuşuyor.
Sulu süpürge hemen temizlik istiyor. Su içinde beklerse olmuyor.Ama en temiz olan ve havayı gerçekten temizleyen onlar.
En pahalı kuru süpürgeyi kullandıktan sonra en ucuz sulu süpürgenin daha iyi olduğuna karar verdim.
Ama en çok sevdiğim yalnızca mutfağı süpürdüğüm fantom adlı saplı süpürge. Çok ucuz ve süpürüyor. 50 tl gibi bir fiyattı.

Kızlar merhaba. Ben de çeyiz için su filtreli elektrik süpürgesi arayışı içerisindeyim ama ne kadar araştırırsam da o kadar çok kafam karışıyor. Alışveriş yaptığım bir mağazada Fakir Elephant ürününü önerdiler fakat nette çok fazla yorum bulamadım. Alternatif olarak da Arnica Bora 5000 ve Philips FC 8950/01 Aqua Action ürünlerini buldum. Fiyat olarak en fazla 400 tl civarında düşünüyorum. Fakir 284 tl, arnica 294 tl ve philipsi de 400 tl'ye buldum. Sizce ne yapmalıyım kullananlar yorum yapabilirler mi. Sulu süpürgelerde süpürdükten sonra temizlenirse sorun olcağını sanmıyorum sonuçta duran su pis kokar ,ama yine de toz torbasız modellerden de baksammı diye düşünmüyo değilim. Gerçi her güne kullanmak için dikey süpürgem var sulu süpürgeyi ise haftada 1-2 defa kullanmak için düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

bende sen gibi çok araştırma ve kafa karışıklıklarından sonra arnica bora 5000 de karar kıldım
şimdide iyiki almışım diyorum
sulu süpürgeyi tabikide temizliyceksin her süpürgeden sonra beklerse her su gibi pis kokar
süpürgenin temizligini gördükten sonra sende hak vereceksin zaten
benim tavsiyem sulu süpürgeden yana canım ama yinede sen bilirsin :)

Back
X