Arnavutlar genel olarak nasıllar?

blue000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
9
4
1
Bilgisi olanlar yazabilir mi? Hoşlandığım bir çocuk var anne tarafı da baba tarafı da Arnavut. Kültürlerine çok bağlılar diye duydum

Arnavutların hepsi aynı fabrikadan çıkmadığı için genelleme yapmak saçma olur. Çevremde bir sürü Arnavut var, karakter olarak çok farklılar. Adetlerine bağlı olan da var olmayan da.

Evet kültürlerine bağlı oluyorlar. Büyüklere saygıya önem veriyorlar. Gösterişi, lüksü seviyorlar. Benim tanıdıklarım böyle

Bilgisi olanlar yazabilir mi? Hoşlandığım bir çocuk var anne tarafı da baba tarafı da Arnavut. Kültürlerine çok bağlılar diye duydum
Gösteriş severler. Kına gecesinde 6-7 kıyafet diktirirler geline. Eller kollar altın dolar. Açlıktan ölseler bozmazlar bilezik
Kız tarafı da Arnavut olsa anlaşırsınız ama tek taraflı armavutlara ayak uydurmak zor olabilir ama her milletin iyisi kötüsü var tabi. Genelleme yapmak olmaz.

İnsanlar fabrikasyon ürünler değil ki nasıl bir genelleme yapalım ki şimdi, bizim sülalenin bir kısmı ailesine düşkün bir kısmı da birbiriyle görüşmez bayramdan bayrama görüşür hangisini örnek alacaksın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…