- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi kxoxtxuxkedi
-
arnavutluugn başkenti tirandan geliyor ablam orda yasıyor bende oralıyım.kullananlar cok memnunlar sürekli sipariş alıyorum hijenik ortamda üretiliyor tkullananlar vazgecemiyor
candan erçetini çok eskiden bir kaç kere görmüştüm. zaten beyaz o. gerek yokki bu kreme:)canım, evet candan erçetin de kullaniyor, arnavutlarin yaptigi bir krem... ancak surekli kullanimda dislere inanilmaz zarar veriyor, insanlar ayni zamanda cilt ile de beslendiginden ve icerigindeki civa oranı cok yuksek oldugundan zamanla disler incelip karariyor... candan ercetinin de dislerine dikkatli bakacak olursaniz gorursunuz zaten... bu kremin bir benzeri de bulgaristanda duzgun diye bi krem vardir, o da beyazlatir, ama o da zamanla dislere zarar verir... bir de yuz zamanla bir tuhaflasir...
gene de karar senin ama bu dis olayini soylemeden edemedim... :1hug:
arkadaslar arnavut kremi almak isteyen ayse1503@hot burdan bana ulaşbilirler yardımcı olurum kremler arnavutluk tirandan gelmektedir.satışı sahibinden.com yapmaktayım
arkadaslar arnavut kremi almak isteyen ayse1503@hot burdan bana ulaşbilirler yardımcı olurum kremler arnavutluk tirandan gelmektedir.satışı sahibinden.com yapmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?