Kızlar mrb. Siteye giremiyorum sık sık msjlarınızı şimdi okudum. Evet daha önce bu siteden arkadaşlara krem getirttim Kosova'dan ama isteyen arkadaşların sayısı 20-22 kutu kadar olunca yapılabiliyor çünkü bir yapımda bu kadar kutu çıkıyor. Maddi konusuna karışmadım Euro olarak bana söylenen fiyatı arkadaşlara belirttim karşı ödemeli kargoyla kendilerine yolladım sıfıra sıfır bir durumla yardımcı oldum kimse farklı anlamasın satışını yapmıyorum cilt kanseri olmuş kanseri yenmiş ancak tedavi süresince yüzünde oluşan iz, lekeleri yok etmek için benden krem konusunda yardım isteyen bu siteden bir arkadaş için bu uğraşı verdim ve kutu sayısı tamamlanması ve birine tamam derken diğerine hayır diyemeyince olay büyüdü gitti ben kendimi olayın içinde buldum :)))) isteyen arkadaşlar için liste yapar kosovada yapan teyzeden rica ederim ama yapar yapmaz bilemem yaşlandı artık şeker hastası bide zor günler süren bir işlem o yüzden ona sorar öyle bir cvp verebilirim size. Geçen yıl bu sitedekilere 43 kutu krem yaptı yolladı her yolladığım arkadaşta bana ayrı dua etti bu yetti bana :)