Cilt Bakımı Ürünleri Arnavut kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Nerden aldin. Surdugun anda etkisini gosteriyormus diye okudum ama bilmiyorum

internetten bir siteden aldım bilmiyorum sitenin adını söylemem doğru olurmu ama beyaz yada kırık beyaz rengi tereyeğı gibi kokuyor kıvamı farklı farklı 3 tane aldım biri cıvık ikisi tok bir kıvamda. sürünce bir beyazlık olduğu doğru ama sonradan yüzüm sabaha doğru çok hassaslaşıyor ve çok kızarıyo mesela elimi yüzüme koysam kızarıyo falan. kullanalı 5 gün oluyor çok farkettirmedi çok az bi değişim gördüm.

ya arkadaşlar cildim güzel olsun da dişimi implant yaptırırım o sorun mu sizce nede olsa dişin ömrü eninde sonunda bitecek öyle yada böyle yaşlanınca dökülüyor o dişler.

Kızlar mrb. Siteye giremiyorum sık sık msjlarınızı şimdi okudum. Evet daha önce bu siteden arkadaşlara krem getirttim Kosova'dan ama isteyen arkadaşların sayısı 20-22 kutu kadar olunca yapılabiliyor çünkü bir yapımda bu kadar kutu çıkıyor. Maddi konusuna karışmadım Euro olarak bana söylenen fiyatı arkadaşlara belirttim karşı ödemeli kargoyla kendilerine yolladım sıfıra sıfır bir durumla yardımcı oldum kimse farklı anlamasın satışını yapmıyorum cilt kanseri olmuş kanseri yenmiş ancak tedavi süresince yüzünde oluşan iz, lekeleri yok etmek için benden krem konusunda yardım isteyen bu siteden bir arkadaş için bu uğraşı verdim ve kutu sayısı tamamlanması ve birine tamam derken diğerine hayır diyemeyince olay büyüdü gitti ben kendimi olayın içinde buldum :)))) isteyen arkadaşlar için liste yapar kosovada yapan teyzeden rica ederim ama yapar yapmaz bilemem yaşlandı artık şeker hastası bide zor günler süren bir işlem o yüzden ona sorar öyle bir cvp verebilirim size. Geçen yıl bu sitedekilere 43 kutu krem yaptı yolladı her yolladığım arkadaşta bana ayrı dua etti bu yetti bana :)

peki size nasıl ulaşıcaz veya bu kremi nerden temin edebiliriz bilgi verirmisiniz yla_l@h

Son düzenleme:
Kızlar mrb. Siteye giremiyorum sık sık msjlarınızı şimdi okudum. Evet daha önce bu siteden arkadaşlara krem getirttim Kosova'dan ama isteyen arkadaşların sayısı 20-22 kutu kadar olunca yapılabiliyor çünkü bir yapımda bu kadar kutu çıkıyor. Maddi konusuna karışmadım Euro olarak bana söylenen fiyatı arkadaşlara belirttim karşı ödemeli kargoyla kendilerine yolladım sıfıra sıfır bir durumla yardımcı oldum kimse farklı anlamasın satışını yapmıyorum cilt kanseri olmuş kanseri yenmiş ancak tedavi süresince yüzünde oluşan iz, lekeleri yok etmek için benden krem konusunda yardım isteyen bu siteden bir arkadaş için bu uğraşı verdim ve kutu sayısı tamamlanması ve birine tamam derken diğerine hayır diyemeyince olay büyüdü gitti ben kendimi olayın içinde buldum :)))) isteyen arkadaşlar için liste yapar kosovada yapan teyzeden rica ederim ama yapar yapmaz bilemem yaşlandı artık şeker hastası bide zor günler süren bir işlem o yüzden ona sorar öyle bir cvp verebilirim size. Geçen yıl bu sitedekilere 43 kutu krem yaptı yolladı her yolladığım arkadaşta bana ayrı dua etti bu yetti bana :)

peki size nasıl ulaşıcaz veya bu kremi nerden temin edebiliriz bilgi verirmisiniz

Canim ben 5 kutu istiyorum. Liste yaparsan bu sekilde ekle. Bir kutu fiyati asagi yukari ne kadari buluyor hatirliyor musun

22 kutu olmayinca krem yapilamiyormus ben bes kutusunu alabilirim sanirim dogum catlaklarina da surulebilir degil mi bilgisi olan var mi ayrica 22 ye tamamlanamazsa fiyat da fahis gelmezse ben sanirim 22 kutu siparis vericem

Annem halamla yarın görüşçekmiş ben durumu belirttim eğer teyze yapabilirim derse liste yapmaya başlarız sitede 22 ye tamamlanmasa bile komşularımdan bendeki kremi isteyen olmuştu seneden seneye geldiği için banada verememiştim onlara haber veririm sayı tamamlanır. Burdan isteyenler bana özelden Msj atsınlar laptobum bozuldu telden konuları takip edemiyorum

ya kızlar benim cildim pürüzsüz zaten hiç sevilce çıkmaz leke de yok ama bembeyaz bebek gibi yazınca çok^istedim de civa korkuttu beni hemde yüz bi tuhaflaşıyo flan yazıyo korktum bunu alıyım mı yoksa başka bişey mi kulanıyım bunun dışında etkili bişey var mı maske gibi falan

Annem halamla yarın görüşçekmiş ben durumu belirttim eğer teyze yapabilirim derse liste yapmaya başlarız sitede 22 ye tamamlanmasa bile komşularımdan bendeki kremi isteyen olmuştu seneden seneye geldiği için banada verememiştim onlara haber veririm sayı tamamlanır. Burdan isteyenler bana özelden Msj atsınlar laptobum bozuldu telden konuları takip edemiyorum

tatlım ben 3 kutu istiroum ama 100 msja tamamlanmadı özel mesaj atamıyorum. tam olarak nezamana gelir.

Halamdan haber gelmediği için cvp yazamıyorum arkadaşlar. Haber gelip kesinleşince haber vericem

merhaba arkadaslar arnavutluk tirandan 500 tane krem getirtim ablama isteyen olursa görüşürüz fiyattada yardımcı olurum 100 tanesi gitti bile kullananlar cok memnun

göz altı morluklarına da ıyı gelır mı?

komple cildi yeniliyor gözenek siyah nokta göz altı morlugu ten rengi acıklıgı parlaklık bi sitede satışını yapıyorum kullannlar var cok memnunlar kendimde kullanıyorum

arnavutluugn başkenti tirandan geliyor ablam orda yasıyor bende oralıyım.kullananlar cok memnunlar sürekli sipariş alıyorum hijenik ortamda üretiliyor tkullananlar vazgecemiyor

shbindn ulaşabilirisniz orda var arkadaşlar.almayı düşünen pm atabilir yada ordan ulaşbilirler

06ankara06 arkadasım bende istiyorum 5 kutu ben güzellik için değil,yanıkları olan bir bebek için istiyorum lütfen yardım edin

X