İnşlh şimdlik i gibiİnşallah aldığına değer canım insan çaresiz olunca her şey den medet umuyor rabbim şifa versin
Merhaba benim tanıdığım bir kosovalı bayan var bu kremi yapan ben güneş lekeleri için almıştım krem kendisinden faydasınıda gördüm açıkçası isterseniz atabilirim numarasınıOrjinal gerçek el yapımı Arnavut kremi arıyorum bilen. Tanıyan varsa yönlendirirse çok sevinirim
Acaba krem nasıl resim atabilir misinizMerhaba benim tanıdığım bir kosovalı bayan var bu kremi yapan ben güneş lekeleri için almıştım krem kendisinden faydasınıda gördüm açıkçası isterseniz atabilirim numarasını
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz
Acaba krem nasıl resim atabilir misiniz
Bu aldığım 2.kutu 1 buçuk aydır kullanıyorumNe kadar süredir kullanıyorsunuz
Merhaba rica etsem numarasını banada verebilir misiniz ?Merhaba benim tanıdığım bir kosovalı bayan var bu kremi yapan ben güneş lekeleri için almıştım krem kendisinden faydasınıda gördüm açıkçası isterseniz atabilirim numarasını
Atarsan çok sevinirim canımMerhaba benim tanıdığım bir kosovalı bayan var bu kremi yapan ben güneş lekeleri için almıştım krem kendisinden faydasınıda gördüm açıkçası isterseniz atabilirim numarasını
Numarasını atabilirsen çok sevinrim birde gerçekten denildiği gibi etkiye sahipmiMerhaba benim tanıdığım bir kosovalı bayan var bu kremi yapan ben güneş lekeleri için almıştım krem kendisinden faydasınıda gördüm açıkçası isterseniz atabilirim numarasını
Arnavut kremi almak istiyorum numarasını atabilirmisinizMerhaba benim tanıdığım bir kosovalı bayan var bu kremi yapan ben güneş lekeleri için almıştım krem kendisinden faydasınıda gördüm açıkçası isterseniz atabilirim numarasını
Numarasını atabilirmisiniz krem almak istiyorum sizden ricam