Armani She

evet tabi ki kışa gider. Güzel klasik bir koku armani she uzun yıllar bir dönem herkes armani she koktuğu için burberry klasik, weekend gibi bolca sahtesini de kokladığımız bir parfüm oldu. Armani'nin ben erkek parfümlerini daha başarılı buluyorum. Kadın kokularından code güzel. She de baharatlı hoş kışa uygun bir parfüm.

bence hem yaza hem kışa uygun bir parfüm.çiçek ve baharatlı olmadığı için her mevsime uygun...

baharatlı bir koku asla değil..

She kesinlikle çok klas bir kokudur.. yaza da gider ama bir nebze bayabilir, o sebeple kesinilkle kış kokusu olmalı..

yıllardır ne kullanırsam kullanayım, bir şekilde hep elimin altında olan kurtarıcı koku..

ben 2 kere kullandım 2 si de yazdı.Ama hem yazlık hem de kışlık bir koku.Bana biraz güneş yağı kokusunu anımsatıyor.Ve yaza çok yakıştırıyorum...

ASLA! tenden tene değişiklik göstereceği gibi mevsimden mevsime de değişecektir muhakkak.. o sebeple kendinizde orijinalini bir denemenizi tavsiye ederim.. 2002den beri bilfiil kullanıyorum hiç yazın kokunun adını soranı görmedim ama ne zaman kışın sürsem adını o gün kesin en az 1 kişi sorar..

tıpkı Marks Spencer'ın bazı kokularının kışın durduğu kalıcılıkta, yazın durmayıp hemen uçup gitmesi gibi..kendiniz deneyin ve teninizde siz karar verin..

özetle SHE çok farklı bir kokudur.. kullanmanızı tavsiye ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…