• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani Remix kullananlar ltfen

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
ben armani she yi çok severek kullandım. belirgin kadınsı denebilecek ama çok ağır olmayan kokuları seviyorum. remix nasıl bi kokudur kullananlar yazabilirler mi lütfen

Yokmu gerçekten bende çok merak ediyorum bu kokuyu arkadaşlar....
Bende she yi çok sewerek kullandım.Bu tarz koku önerileriniz nelerdir?

ben kullanmıyorum da. denedim geçenlerde. bana biraz ağır kaçtı. dolphinss bende senin gibi omnida crhstalden hoşlananlardanım. o yüzden pek kullanabileceğim bi parfüm gibi gelmedi.
bi kaç gün sonra kokusu çok güzel oldu yani uçunca. ay çok açıklayıcı olmadı ama yınede fikir belirttim.

Sağol cnm teşekkürler.Ozaman koklamadan almayayım merak ettim çok.
Fikirlerimiz aynı sanırım sen başka hangilerini önerirsin cnm?

valla dolphins ne öneririm bilmiyorum çünkü bende hala arayıştayım:bbo:

şööle içime sinen hafif kalıcı güzel bi koku bulamadım. evet fikirlerimiz aynı galiba. sen neler önerirsinfisfisfis

Ben şimdi bvlgari touch sipariş ettim kokladım hoşuma gitti yarın büyük ihtimal elimde olucak koku hakkında daha detaylı bilgi veririm canım.
Bende onun dışında hala aramadayım ama bir kaç isim yazayım canım.Kenzo nun L'Eau Par Kenzo su çok hafif saf doğal bir koku denemeni tavsiye Ederim.Buarada çilektede idirimde çok ucuza geliyor.Bir de ck nın IN2U diye parfümü var bu da hoşuma gitti benim.Bvlgari jasmin noir da güzel beğend,m benden bu kadar canım.Koklabence bunları yakın zamanda ;)Yine olursa sende de bana yazarsın cnm:)

Ben şimdi bvlgari touch sipariş ettim kokladım hoşuma gitti yarın büyük ihtimal elimde olucak koku hakkında daha detaylı bilgi veririm canım.
Bende onun dışında hala aramadayım ama bir kaç isim yazayım canım.Kenzo nun L'Eau Par Kenzo su çok hafif saf doğal bir koku denemeni tavsiye Ederim.Buarada çilektede idirimde çok ucuza geliyor.Bir de ck nın IN2U diye parfümü var bu da hoşuma gitti benim.Bvlgari jasmin noir da güzel beğend,m benden bu kadar canım.Koklabence bunları yakın zamanda ;)Yine olursa sende de bana yazarsın cnm:)

tamam yazarım. bvlgari touch deneyince yaz bakalım nasılmış..

bende buraya üye olduğumdan beri yüklemedim hiç resim. istersen araştır nasıl yüklendiği anlatılıyodur mutlaka. ama boşver yada yormiyim seni . saol yınede canım

Canım gerçekten ben bvlgari yazmışım ayyy yaaa kafam nerdeydi acaba.Son iletide de burberry yazmışım ahhh kafam ahhhhhh;)))

Back
X