Ben de sipariş vermiştim 2 hafta önce kadar kokuyu denemeden.Az önce siparişim geldi.Güzel bir koku ama beklediğim kadar çarpıcı değilmiş.Ben daha çarpıcı bir şey umuyordum.Ama tende durdukça koku daha da güzelleşiyor.Sanırım beyaz tenlilere daha uygun bir koku gibi.Bakalım kullandıkça belki daha çok severim ve de yine sipariş veririm.Armani kokularını çok beğeniyorum.:enbuyukkk:
Ben beyaz tenliyim ve kullandıkça koku tenime uyum sağladı sanırım.Çevremedekiler ne kadar güzel koktuğumu ve parfümümün adını sormaya başladılar.Ama yaz için uygun bir koku değil bence, bayıcı olabilir.Hatta gece kullanımına daha uygun olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden ben geceleri kullanıyorum.
merhaba arkadaşlar pur blanca kullanıorum uzun zamandır çok seviyorum bu parfümü .benm gibi pur blanca delisi olanlar başka hangi parfümü önrebilirler çok ağır sevmiyorum karar veremedim
merhaba arkadaşlar pur blanca kullanıorum uzun zamandır çok seviyorum bu parfümü .benm gibi pur blanca delisi olanlar başka hangi parfümü önrebilirler çok ağır sevmiyorum karar veremedim
yaklaşık bir senedir armani she kullandım bugün armani code aldım ve hiç pişman değilim. she'yi sevdiysen bunu da seversin kesin. ne çok yogun ne de çok sıradan. orta halli , durdukca güzelleşen bir parfüm :)