• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Armani black code nasıl bir parfüm?

ben eşime orjinalini almıştım bu kokunun... harika bişey.. çok seksi... ama pahalı. şuan orjinal almak yerine ixora'nın parfümünü aldım. hem gio hem de black code kullanıyor eşim şuan. ikisi de tıpkı orjinal gibi kokuyor. zaten bu ikisinden başka da erkek parfümü tanımam...

benim de erkek arkadaşım kullanıyordu. çok hoş bir koku gerçekten

Yaa gÜzell bu kokudaa hatta burdakıı yorumlardann hesınlenerekk aldımmm amaaa Çoktaa abartılıı gÜzell gelmedıı banaaaa

black code baharatlı bir koku canm,kışın kullanılabilir,bir de her erkeğe yakışmadığını düşünüyorum... ben erkek arkdaşıma almıştım ama sevmedim...

Yaa bendee tester kağıdındaa beğendimm amaa eşimm sıkıncaaa çokk ilgii çekicii gelmiyorr banaaaa
aslındaa eşimee kızıyorumm benn eskilerden berii snop kokusunaa bayılırımm belkiii çokk tuhaf gelecekk amaa benn nişanlıykenn 1 kaç sefer onuu sıkmıştıı okokuyuu duyuncaa dahaa çokk etkileniyorumm benn
eşimee diyorumm parfümm değiştirmee diyee amaa alıyorr iştee yinedeee

şimdii başkaa parfümm arıyorumm onunn içinn

canımm edaa sevgilinee alacaksannn bundann vazgeçç canımm övdüklerii kadarr yokkk

benim kardeşim kullanıyor..harika bir koku yanlız şöyle bişey var kardeşim esmer tenli ona çok yakıştı babamda deneme amaçlı sıkmıştı ama boğucu bir koku meydana geldi beğenmedim..
kişiden kişiye değişiyo..

ay bende sevgılıme parfm almayı dusunuodum bunu mu alsam :S yılbaşı ıcın cok ozel olsun ıstıyorummmm

arkadaşlar bu armanı codeyle isimleri aynımı yoksa başka kokumu?bilmiyorumkismile

ben geçen sen sevgililer gününde armani black code un kofresini almıştım. ıçince traş kolanyası, parfümü ve bişeyi daha vardı unuttum :uhm: ama güzel koku bence. Ve en beğenilen erkek parfümlerinde üstlerdedir hepa.s

hem seksi hemde etkileyici bir koku, etkileyici bir koku arıyorsan iki parfüm dha önerebilirim especial eau de parfum no:1 ve boss hugo boss

Back