Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ben daha önceden HSG filmi çektirdim doktorum rahim şeklin kalp şeklinde demişti ,başka doktor da histereskopi baktı rahmim için arkuat uterus dedi benim de aklım karıştı.
benimde dr um hafif kavis var kalp şeklinde dedi.ama içini ultrasondan göremeyiz kavis hafif ise problem yok ama derin ve içe doğruysa kamera ile bakıp kesicekmiş.daha bunun için erken dedi.6 ay çalış sonra bakarız dedi.umarım hafif bi kavistir.
ben 22 haftalıkken kaybettim bebeğimi, şimdi korkuyorum ameliyat olup düzeltsem mi yoksa tekrar hamile kalıp sürekli yatarak bir daha denesem mi?
ameliyat olanlar
ameliyat olmadan hamilelik yaşayanlar deneyimlerinizi anlatırmısınız kafam çok karışık...
ben yücel karamana gittim o hafif dedi.
içe girinti varsa zaten perde var demektir onu alırlar...
hayırlısı artık...
inşallah yoktur perde yaa.gerçi bazı yazılarda okudum perde oldumu vajinal ultrasonda görünüyomuş sanırım.dr um öle bişey demedi.hafif dedi.çocuk yapmak ne zormuş.eskiden deseler hayatta inanmazdım.insn başına gelince anlıyor bazı şeylerin kıymetini..afedersiniz yat kalk hamile kalcam sanırdım:))nerdeeeee....haksızmıyım arkadaşlar?
ben 22 haftalıkken kaybettim bebeğimi, şimdi korkuyorum ameliyat olup düzeltsem mi yoksa tekrar hamile kalıp sürekli yatarak bir daha denesem mi?
Ameliyat olanlar
ameliyat olmadan hamilelik yaşayanlar deneyimlerinizi anlatırmısınız kafam çok karışık...
canım benimde kalp şeklinde bir rahmim vardı yani ortada bi zar vardı.
2 defa düşük yaptım
3.de düşük tehdidi ile yatarak oğlumu doğrdum ama çok kaamam oluyodu
oğlum 5 yaşında
2.ye hamileyim şuan ve doğumda zar yırtılmış
şu an çok rahat bi hamilelik geçiriyorum
dr.um 3.de düşük olursa ameliyat demişti
ama aynı durumda olupta sorun yaşamayanlarda var
çok geçmiş olsun
banada rahmin kalp şeklinde dediler çokmu kötü bişey anlatabilirmisiniz
Arkadaslar benim iki ay once iki haftalik dusugum oldu kontrole gittigimde doktorum rahmim hafif arkuat uterus oldugunu soyledi ama bu problem degil dedi baska sebepler olabilir ve tum kan tetkiklerim yapildi smear papa test hersey iyi cikti sonra torch testi onerdi onu da yaptim hersey ici cikti cmv haric igg ve igm pozitif ciktilar bu demek ki benim dusuk sebebim cmv enfeksiyonu idi simdi bu nefeksiyon icin ilac yok ve kendiliginden kayboluyormus ve negatif oldugu zaman doktor tekrar hamilelik planlayabilirsin dedi ve bu dusugun sebebi idi soylemek istedigim sey bu testleri torch testi ihmal etmeyiniz cunku dusuk sebebi olabiliyor DMTOKAN arkadasim senin adina cok sevindim darisi bziim basimiza