• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdşlr ALLAHIN izni ile bugünleride atlatıcağız.Uğurlu gelsin bu topik hepimize inş.

kızlar herkese merhaba
ben de bişi sorucam...klomen glifor kullanıyorum 2 aydır... geçen hafta perşembe cuma yumurtlama günlerimde yumurtam çatladı...ama çok garipki bugün çok fena gaz problemim var... hiç geçmiyor çok rahatsız oldummm...bi de progestan kullanan var mı aranızda.? şuan da başımda dönüyor ayağa kalkmamaya çalışıyorum progestan yapmış olabilir mi ? bir de şu gazzzz

kız ben çok düzenli oluordum hep ya gününde yada 1-2 gün önce olurdum ama gecikmeli yada 15 gün önce hiç olmadım ki benim ocak 7-şubat 5 -mart 3ve16 sında oldum nisan 19 nasıl hesaplanıor ki yardımcı ol kız bana kafam çok karıştı bidahaki ay gecikse bile artık hamilemiyim diemicem sapıttım haaa

cnm hesaplattım nette siklüsün 24 gün sürüyormuş .....benimde 25 gün sürüyo bikaç aydır....
çalışma günlerin 23 nisan-28 nisan arasında yumurtlama günlerinmişş...
adet olcan tarih isee 12 mayıs diyor bebeğimmmm...

mervecimmm ben burda olurum belkiiii uykum gelmessee tabii beklerim seni tatlımmm...iyi sohbetlerr....:16:

Canım ben hiç öyle hesaplamam ben 22 güne bir adet olurum
Adetim biter benim yarın mesela 22 gün sonrası hangi güne tarihe denk geliyorsa öyle hesaplarım
Sen tarihe bakma böyle bi hesapla hele:26:

iiyide canım bende 1 ayda 2 kez oldum ocaktan - şubata 29 güne adet olmuşum şubattan-marta 27 güne olmuşum martta 3ila 16 arası 13 güne olmuşum marttan nisana 34 güne olmuşum kız aklım karıştı şimdi benim tarihim hesabı ne olmuş oluo kafam almadı muhasebeciyiz
ama bu konuda hesap sıfır

kızlar herkese merhaba
ben de bişi sorucam...klomen glifor kullanıyorum 2 aydır... geçen hafta perşembe cuma yumurtlama günlerimde yumurtam çatladı...ama çok garipki bugün çok fena gaz problemim var... hiç geçmiyor çok rahatsız oldummm...bi de progestan kullanan var mı aranızda.? şuan da başımda dönüyor ayağa kalkmamaya çalışıyorum progestan yapmış olabilir mi ? bir de şu gazzzz

hoşgldin cnmmm
kullandığın ilaçla ilgili bi fikrim yok ....reglin geçtimi acaba bi test alıp yapabilirsin belki çıkar bebişin warsaa....

Kızlar ben çıkıyorum annemle konuşup gelecem ama uzun sürer herhalde şimdiden iyi geceler hepinizi öpüyorum
Gece burada olurum büyük ihtimal ama siz çoktan uyumuş olursunuz görüşürüz yavriler:16:

ben yorgunum canım bu aralar cok erken kalkıyrm yoksam burda olursum ya gecelere kadar sohbet etmeye özlemısım:33::33:

cnm hesaplattım nette siklüsün 24 gün sürüyormuş .....benimde 25 gün sürüyo bikaç aydır....
çalışma günlerin 23 nisan-28 nisan arasında yumurtlama günlerinmişş...
adet olcan tarih isee 12 mayıs diyor bebeğimmmm...

mervecimmm ben burda olurum belkiiii uykum gelmessee tabii beklerim seni tatlımmm...iyi sohbetlerr....:16:

ayyy tşk ederim canım 12 mayıs bakalım inşallah düzelir ya

hoşgldin cnmmm
kullandığın ilaçla ilgili bi fikrim yok ....reglin geçtimi acaba bi test alıp yapabilirsin belki çıkar bebişin warsaa....

ilgin için teşekkür ederim canım yok daha gelmedi regli tarihim yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu.adet siklusum biraz uzun sürüyor 33 gün falan geçen ay 30unda oldum ama ben dayanamayıp 28inde falan kanda baktırırım...ama cidden ben böyle gaz sıkıntısı çekmedim sürekli gaz hiç durmadan 15 dakikadır aralıksız:(ay utanıyorum da ama tuhafıma da gidiyor

kızlar herkese merhaba
hoşgeldin canım meraba ben hiç kullanmadım için bilmiorum ama dikkatli ol senn inşallah bebeişin senledir:49::49:

rabbım hepımızı hayırlı zamanda evlat sahıbı eder inş etrafımızdakı ınsanların sesı kesılır sankı onalra neysee yaa sınırler:36::36:
aminn cnmmm aminnn ....bende ilk dr.a giderken inşallah bende bi sorun yoktur die dua ettim hep ...çünkü tahminim dedikodumm tam olurduuu ..allaha şükürki sorunsuzuz...

ilgin için teşekkür ederim canım yok daha gelmedi regli tarihim yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu.adet siklusum biraz uzun sürüyor 33 gün falan geçen ay 30unda oldum ama ben dayanamayıp 28inde falan kanda baktırırım...ama cidden ben böyle gaz sıkıntısı çekmedim sürekli gaz hiç durmadan 15 dakikadır aralıksız:(ay utanıyorum da ama tuhafıma da gidiyor

ben tşk ederim cnmm ...beni,mde 5 gün war reglime normalde ben ilaçlarla gaz söktürücüler içerdim hep ama dikkatimi çekti bugünlerde bende kendiliğinden çıkartıyorumm ..allaha şükrediyorum tabiii ama hiç gebeliğe yormamıştımm ....alakası warmıdır acaba :26:

kızlar ben cıkıyorum iyi geceler hepinizde mood topık dolar taşar inş ya beraketlı olurr hepımız hamiş kalırızz:21::21::21::21: :16::16::16::16::16::16:

:54::54::54::54::54:

hoşgeldin canım meraba ben hiç kullanmadım için bilmiorum ama dikkatli ol senn inşallah bebeişin senledir:49::49:

valla hiç korunmadık biz ama allah nasip kısmet etmedi.2 aydır da pkolu olduğum için klomen tedavisi deniyorum.çok zor bir süreçmiş...evlendiğim ilk zamanlar hemen çocuk olur zannediyordum...ne zormuş allahım.cümlemize en hayırlı vakitte hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versin yarabbim

aminn cnmmm aminnn ....bende ilk dr.a giderken inşallah bende bi sorun yoktur die dua ettim hep ...çünkü tahminim dedikodumm tam olurduuu ..allaha şükürki sorunsuzuz...

ben tşk ederim cnmm ...beni,mde 5 gün war reglime normalde ben ilaçlarla gaz söktürücüler içerdim hep ama dikkatimi çekti bugünlerde bende kendiliğinden çıkartıyorumm ..allaha şükrediyorum tabiii ama hiç gebeliğe yormamıştımm ....alakası warmıdır acaba :26:

gaz sıkıntısı olurmuş ama artık her şeyi de bebişe yormak istemiyorum her ay hüsran üzüntü..artık kocişimde yine mi olmadı diye boynunu bükünce içim eriyor ya...

kızlar ben cıkıyorum iyi geceler hepinizde mood topık dolar taşar inş ya beraketlı olurr hepımız hamiş kalırızz:21::21::21::21: :16::16::16::16::16::16:

:54::54::54::54::54:

inşallahhhh belinaycımmmmm hepimiz için dualarım :16:
yüce rabbim bizimde sesimizi duyucak elbett :16:
bu topikte allahın izniyle hamişer taşıcakkk :16:
bebişlerimizi konuşucaz bizdeee ayy negüzel olucak herşeyyy ...
neyse iyi geeler cnmmmm:54::34::54::54::54:

valla hiç korunmadık biz ama allah nasip kısmet etmedi.2 aydır da pkolu olduğum için klomen tedavisi deniyorum.çok zor bir süreçmiş...evlendiğim ilk zamanlar hemen çocuk olur zannediyordum...ne zormuş allahım.cümlemize en hayırlı vakitte hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar versin yarabbim

gaz sıkıntısı olurmuş ama artık her şeyi de bebişe yormak istemiyorum her ay hüsran üzüntü..artık kocişimde yine mi olmadı diye boynunu bükünce içim eriyor ya...

aynen cnm bende hemen hamiş kalırım sanıyordummm ama nerdeee 20 ay oldu neredeyse hiç korunmadım bendee ...
sen nazmandr deniyorsun cnmm anlatırmısın biras kendini tanıyalım senide:16:

aynen cnm bende hemen hamiş kalırım sanıyordummm ama nerdeee 20 ay oldu neredeyse hiç korunmadım bendee ...
sen nazmandr deniyorsun cnmm anlatırmısın biras kendini tanıyalım senide:16:

9.5 aydır deniyorum canım bende...ilk zamanlar devlet hastanesine gidiyordum ama baştan savma iş yapıyordu.dahiliyeye gitmesem troid hastası olduğumu öğrenemeyecektim mesela...troidde engel biliyorsun gebeliğe...daha sonra adetin 3.günü test yaptırdım dhea so4 erkek tipi kıllanma hormonu yüksek çıktı endokrine gönderdi. en sonunda bende sgk anlaşmalı eviminde çok yakınında bulunan özel hastaneye gittim.kadın doğum doktorum şu anda gerçekten tam bir tedavi sürecine soktu beni.polikistik over var bende.meğer ben yumurtlayamıyormuşum... hemen bana klomen+glifor verdi.prolaktin yüksekliğinden de dostinex verdi.geçen ay 3 tane olgun yumurtam oldu ve çatladı ancak döllenme olmadı.tabi geçen ay çok ağrılı sancılı bir dönemdi.bir de progestan yazmışt.ilaçlarda çok ağır bünye ne yapsın.bu aysa artık bünyem ilaçlara alıştı...ağrımda olmayınca yumurta oluşmadı sandım ama 1 tane yumurtam oluşmuştu... doktoruma dedimki 3 tane yumurta varken gebelik oluşmadı 1 tane ile mi oluşacak dedim ama niye olmasın dedi :D şuanda yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu.pazar günü progestana başladım.bu ilaç bitince 7 gün sonra oluyorum adet.ama ben yine de dayanamadan yaparım erkencikten...AYYY BU NE YAAAA AMMA DA UZUN YAZDIM:D

9.5 aydır deniyorum canım bende...ilk zamanlar devlet hastanesine gidiyordum ama baştan savma iş yapıyordu.dahiliyeye gitmesem troid hastası olduğumu öğrenemeyecektim mesela...troidde engel biliyorsun gebeliğe...daha sonra adetin 3.günü test yaptırdım dhea so4 erkek tipi kıllanma hormonu yüksek çıktı endokrine gönderdi. en sonunda bende sgk anlaşmalı eviminde çok yakınında bulunan özel hastaneye gittim.kadın doğum doktorum şu anda gerçekten tam bir tedavi sürecine soktu beni.polikistik over var bende.meğer ben yumurtlayamıyormuşum... hemen bana klomen+glifor verdi.prolaktin yüksekliğinden de dostinex verdi.geçen ay 3 tane olgun yumurtam oldu ve çatladı ancak döllenme olmadı.tabi geçen ay çok ağrılı sancılı bir dönemdi.bir de progestan yazmışt.ilaçlarda çok ağır bünye ne yapsın.bu aysa artık bünyem ilaçlara alıştı...ağrımda olmayınca yumurta oluşmadı sandım ama 1 tane yumurtam oluşmuştu... doktoruma dedimki 3 tane yumurta varken gebelik oluşmadı 1 tane ile mi oluşacak dedim ama niye olmasın dedi :D şuanda yumurtam çatlayalı 1 hafta oldu.pazar günü progestana başladım.bu ilaç bitince 7 gün sonra oluyorum adet.ama ben yine de dayanamadan yaparım erkencikten...AYYY BU NE YAAAA AMMA DA UZUN YAZDIM:D

cnm dewlet hastaneleri geneli pek ilgilenmiyoo gerçektenn ...merak etme ilaçlarla herşey yoluna girer cnmm allahın işi 3 e 5e bakmaz bi umudumuz hep war işte 'nefes alıyorsak umut war demektir ....bu sözü çok sewerim ben ....arkadaşlardan burda neler duyduk ne imkansızlar bile gebe kaldı inaşşal bu ay gelir bebişinnnnn ....

bende 26 yaşıma yeni girdim 20 aydır ewliyim hiç korunmadımm ...9 aya kadar dr.a gitmedik en sonunda 9.ayda gittim tüm tahliller yapıldı alttan üstten bakıldı eşimde test yaptırdı ama bi sorun çıkmadı hiççç ...hala beklemedeyizz...bi arada bizim burdaki dewlete gittim en azından yumurta takibi yaptırıyim dedim ...kendi dr.a gidememiştim bi ara o özelde olduğu içinn....yumurtluyorum gayet güsel allaha şükür 2 defa oluşma sürecindeyken adetle söküldü tutunamadı bebeişim yani dewletteki dr.öle söledi duphaston die bi ilaç werdi 2 defa reglinin 16.günü başlayıp 25.güne kadar içiyordum ama içmiyorum artık...
bu ay hiç gitmedim dewlete ..kendi dr.a gidicem artık özele tedawiye başlayın artık dicem bakalım neler yaşıcamm ..bat 25 nisan reglinin 3.günü gidicem işte bakalım neler dicekkk

Back
X